byłem na tym rajdzie i uważam go za kiepski!! (dlaczego ja mam zawsze inne zdanie?

)
-strefa taka smutna tylko lancer steca fajnie wyglądał bez tej klapy..
-ludzie obsługujący ten rajd są tacy ważni a kupe sie znają na tym sporcie
-ale najbardziej zdenerwował mnie policjant (CHWDP!!!) który na 15 min przed startem 4 oesu nie pozwolił mi przejść 50 metrów od radiowozu do startu (pajac kazał mi iść podwórkami!!) tłumacząc ze ten odcinek jest wyłączony z ruchu pieszych!!! jeżdze na rajdy od 11 lat i nigdy o takim czymś nie słyszałem. bedąc na pierwszym oesie polskiego w tym roku od radiowozu do startu było chyba z kilometr! i tłumy ludzi spacerujących po tym odcinku w czasie rozgrzewania opon przez każdą przejeżdzającą załoge!!
co do atmosfery na rajdzie była ok
jeśli zaś chodzi o zawodników to:
-kuzaj : przyznam się że nie rozumiem tego chłopa! ale tym co go behtają i obrażają a nawet bawią przypominam że całkiem niedawno ten sam leszek pokazał panu krzysiowi (zwłaszcza jemu!!!) i wieli innym co potrafi!!
-czopik: szczerze mówiąc myślałem że ten lancer padnie na pierwszej pętli... ale jeśli czopik dojedzie do mety (bez przygód) to wygra
-frycz: od początku sezonu bardzo szybko i pewnie aż miło
-gabryś: ciesze się że jedzie dalej. oby limit pecha zostal wyczerpany
-bębenek: jedyny godny przeciwnik dla frycza. jednak popełnił błąd...
-lubiak: lider 2 ligi eNki
-stec: żeby ten chłopak miał tą swoją fantazje z przed sezonu...
-sołowow: jego lancer zdecydowanie najlepiej z całej stawki wyrwał sie na starcie 4 osesu. różnice było widać gołym okiem żęby jeszcze zapieprzał tym sprzętem...
-grzyb : myślałem że bedzie zdecydowanie lepiej!!! taka pogoda (kulig w swoim żółtym pudełku to był prawdziwy "ośkowiec") grzyb trasy ma obiechane do znudzenie i opuszcza droge?? przecież on powinien się mieszać się razem z fryczem i czopikiem a tu traci 3 min!!! może za duże ciśnienie o wynik w generalce??
jurczak: a było już tak dobrze. stres też dał znać o sobie
dla mnie bohaterem tego rajdu jest pelikański!!!! wszyscy przed startem pełna spinka a ten koleś siedzi wyluzowany jakby siedział na piwku...niech się wstydzą gwiazdki :Karnabal ,bełtowski ,adamus i maciejewski!! gdyby nie pelikański napewno nie pojechałbym jutro na drugi etap!
osobiście ciesze sie z postawy mojego przyszłego pilota

który razem z grudniewskim zajmują przyzwoite 26 miejsce
narazie to tyle
ps. wiesz ktoś może kim jest ten chłop z czarnego lanosa "00"?? ten dziadek ma chyba z 800 lat