(RSMP) 11 Rajd Rzeszowski

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Kruk » piątek, 8 sie 2003, 16:04

Wielkie brawa i szacunek dla jedynaczki RPP - Julii Urbaniak za wynik osiągnięty na OS 6. 11 lokata na 21 kilometrach, szybciej niż np. Bełtowski i Adamus.
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez fly » piątek, 8 sie 2003, 16:19

znow rozmawialem z bratem i wiem dokladnie jak bylo! bebenek wypadl z zakretu i lecial bokiem majac przod w rowie! wszystko bylo by ok gdyby nie jakis korzen ktory niestety tez w tym rowie sie znajdowal! caly korzen wyrwali i urwali kolo! o dalszej jezdzie nie bylo mowy! :(
fly

Postprzez Kruk » piątek, 8 sie 2003, 16:31

Ktoś może jednoznacznie zweryfikować wynik Julii na OS 6 ?
Z góry dziękuję.
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez Kris_WRC » piątek, 8 sie 2003, 17:00

... jego mać Michał coś Ty zrobił... Miało być tak pieknie.. A ja już piłem Twoje zdrowie.. no coż trza się orżnąc na smutno - dla mnie Rzeszowski się właśnie zakończył
Kris_WRC
A6

Postprzez SariS1.4 » piątek, 8 sie 2003, 17:10

Uff właśnie wróciłem! Miałem to szczecie stac na 2gim oesie i zobaczy subaru w akcji (swoja droga reality TV wiedzilo jak zdobtyc materiał;) niestety pierwszy przejazd był wolny po dwonie Leszka (podobno wyrolowal juz za meta lotną i zablokowal droge) ale za to w drugim przejezdzie kolo mnie wysiad silni w Fabi TDI (co za zasłona dymna sie momentalnie zrobiła :shock: no i widok mialem ogólnie piekny (serpenty w Izdebka - dzieki za wskazanie tego miejsca!) Jutro jade chyba do lubeni jak tylko wyżebram gdzies kase na paliwo ;)
SariS1.4
N1

Postprzez Psycholog_Rajdowy » piątek, 8 sie 2003, 17:18

Nie ma się co dziwić, że Leszek wypakował. W końcu jego nowym sponsorem zostało Reality TV. Sponsor dostał od Miszcza materiał na kolejny mrożący krew w żyłach program. :lol:
Ostatnio edytowano piątek, 8 sie 2003, 17:40 przez Psycholog_Rajdowy, łącznie edytowano 1 raz
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez beeper_ » piątek, 8 sie 2003, 17:26

wlasnie wrocilem
bylem na OS1 i OS4 i w strefie
na szczescie zdazylem zobaczyc mistrza w akcji na jednym zakrecie, w sumie to specjalnie chcialem jechac na OS1 zeby go jeszcze zobaczyc,
jak zwykle Stecu nie zawiodl kibicow, Grzyb pieknie jechal
jak stalem na gorce kolo waterspash na OS4 fajny tamtejszy gosc mowil jak jurczak jechalk przed grzybem [awaria chyba] "no no te fiaty punto WRC to dobre i szybkie auta, chyba go na prostej musial wyprzedzic..." patrzy na wv polo i "fajna skoda" i wiele wiele innych ciekawych rzeczy sie dowiedzialem o rajda, jak m.in. ze po strefie zmieniaja numery startowe :P
w kazdym razie rajd zajebisty, moze mi sie jutro uda pojechac, zobaczymy, wiadomo koszty;]
beeper_
N4

Postprzez SariS1.4 » piątek, 8 sie 2003, 17:48

no miejscowi sie popisali (sesacja było to ze niejaki Huzaj juz nie jedzie ;) no i oczywiscie widzielem miejscowe sepy targajace uszczele! (od drzwi chyba)
SariS1.4
N1

Postprzez !ADI! » piątek, 8 sie 2003, 18:50

Widzicie! W plenerze można się dużo dowiedzieć.
OK powiedzcie szczerze kto o tych słyszał? Jestem strasznie ździwiony! Tylko jak to jest z tymi numerami? Czy oni naklejają używane, czy może dają nowe? A co do tego Polo to w sumie VW=Skoda. Części te same. Może ktoś nas w balona tą Polówką robi. Mam prośbę do tych ja jutro też planują obserwować rajd na żywo. DOWIEDZCIE SIĘ JESZCZE CZEGOŚ NOWEGO. Plisss
!ADI!
S1600

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 8 sie 2003, 19:03

Coś nowego? Podobno biały Lanos wyfrunął do lasu i stanał tam pionowo :shock: . Ciekawe jak to wyglądało? Jako szachownica jedzie gość z Łańcuta tzw Lizak. Nie liczcie na coś ciekawego.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez beeper_ » piątek, 8 sie 2003, 19:12

!ADI! na ja wiem ze skoda to wv, ale chodzi raczej o nadwozie ;] chyba ze miejscowy mial jakies dokladniejsze dane ;]
beeper_
N4

Postprzez SariS1.4 » piątek, 8 sie 2003, 20:30

Ten lanos wypadł w tym samym lesie (ten sam odcinek OS-u 2,5) w którym Jurczak poprawił geomtrie zawieszenia w punto (5cm w jedna czy druga strone ;)
SariS1.4
N1

Postprzez golden » piątek, 8 sie 2003, 20:59

krol szutrow niestety na asfaltach nie zachwyca bo udalo mu sie przejechac 3 oesy w 2 ostatnich rajdach na tej nawierzchni...

no to Frycz na MP w Generalce i Grupie N :lol: :lol: :lol: i niech mu sponsor dopisze :D :D :D :D
golden
A6

Postprzez Hultay WRC » piątek, 8 sie 2003, 21:45

No to się Kuzi nie popisał.
Sensacja! Na tvp 1 pokazali po teleexpresie i po wiadomościach kilka ujęć z rzeszowskiego :przejazd Kuzaja, Frycza, grzyba, Czopika, oraz jego wypowiedź z której można wywnioskować że boi się Frycza mimo różnicy sprzętowej! Na prawdę nie było tego tak mało jak ostatnio :). Pokazali też kilka migawek z Finlandii, ale niewiele już tego było :( Największą sensacją był (a jakże!) dzwon Kuzaja. Pewnie się facet za mocno wyluzował. Ja stawiam mimo wszystko na Frycza, bo jak Czoper ma takie nastawienie psychiczne to nie wróże mu przyszłości na tym rajdzie :?
akby Frycz wygrał, to byłbu istny śmiech na sali (no bo pokonać Kuziego w dobrym wurcu i Czopera w A- grupie to byłoby nie byle co!). Mógłby wtedy znależć jakiegoś dobrego sponsora (może przejmie go od któregoś z pokonanych konkurentów? :roll:) No ale to dopiero polowa rajdu i może się jeszcze wiele okazać, mam nadzieję, że będzie tak jak przewiduję (może i za bardzo poniosla mnie fantazja...). No to mamy odjazdowy rajdowy weekend :D
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez LIPciu » piątek, 8 sie 2003, 22:02

byłem na tym rajdzie i uważam go za kiepski!! (dlaczego ja mam zawsze inne zdanie? :) )
-strefa taka smutna tylko lancer steca fajnie wyglądał bez tej klapy..
-ludzie obsługujący ten rajd są tacy ważni a kupe sie znają na tym sporcie
-ale najbardziej zdenerwował mnie policjant (CHWDP!!!) który na 15 min przed startem 4 oesu nie pozwolił mi przejść 50 metrów od radiowozu do startu (pajac kazał mi iść podwórkami!!) tłumacząc ze ten odcinek jest wyłączony z ruchu pieszych!!! jeżdze na rajdy od 11 lat i nigdy o takim czymś nie słyszałem. bedąc na pierwszym oesie polskiego w tym roku od radiowozu do startu było chyba z kilometr! i tłumy ludzi spacerujących po tym odcinku w czasie rozgrzewania opon przez każdą przejeżdzającą załoge!!
co do atmosfery na rajdzie była ok
jeśli zaś chodzi o zawodników to:
-kuzaj : przyznam się że nie rozumiem tego chłopa! ale tym co go behtają i obrażają a nawet bawią przypominam że całkiem niedawno ten sam leszek pokazał panu krzysiowi (zwłaszcza jemu!!!) i wieli innym co potrafi!!
-czopik: szczerze mówiąc myślałem że ten lancer padnie na pierwszej pętli... ale jeśli czopik dojedzie do mety (bez przygód) to wygra
-frycz: od początku sezonu bardzo szybko i pewnie aż miło
-gabryś: ciesze się że jedzie dalej. oby limit pecha zostal wyczerpany
-bębenek: jedyny godny przeciwnik dla frycza. jednak popełnił błąd...
-lubiak: lider 2 ligi eNki
-stec: żeby ten chłopak miał tą swoją fantazje z przed sezonu...
-sołowow: jego lancer zdecydowanie najlepiej z całej stawki wyrwał sie na starcie 4 osesu. różnice było widać gołym okiem żęby jeszcze zapieprzał tym sprzętem...
-grzyb : myślałem że bedzie zdecydowanie lepiej!!! taka pogoda (kulig w swoim żółtym pudełku to był prawdziwy "ośkowiec") grzyb trasy ma obiechane do znudzenie i opuszcza droge?? przecież on powinien się mieszać się razem z fryczem i czopikiem a tu traci 3 min!!! może za duże ciśnienie o wynik w generalce??
jurczak: a było już tak dobrze. stres też dał znać o sobie
dla mnie bohaterem tego rajdu jest pelikański!!!! wszyscy przed startem pełna spinka a ten koleś siedzi wyluzowany jakby siedział na piwku...niech się wstydzą gwiazdki :Karnabal ,bełtowski ,adamus i maciejewski!! gdyby nie pelikański napewno nie pojechałbym jutro na drugi etap!
osobiście ciesze sie z postawy mojego przyszłego pilota :) który razem z grudniewskim zajmują przyzwoite 26 miejsce
narazie to tyle
ps. wiesz ktoś może kim jest ten chłop z czarnego lanosa "00"?? ten dziadek ma chyba z 800 lat
LIPciu
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum