Raven napisał(a):Mam na myśli i jedno i drugie, choć wiem, że niektórym ciężko to pojąć.
To jeśli już jest grubsza dyskusja to prosze powiedz mi kiedy byłes ostatnio na WRC i na jakim rajdzie. Ewentualnie co Ci sie nie podobało.
Bo wiesz sama krytyka dla krytyki bo tak pisza i w ogole to...wiesz jaka jest. Tak samo moge powiedziec ze w gazecie napisali ze film kiepski, i założyć na 100% ze i mi sie nie spodoba i go zaczne krytykowac.
W WRCu tez redaktor Mełgwa z pasja krytykuje WRC...bo wyniki nudne. I rozwodzi sie jaka to super F1 była w tym sezonie...owszem była bo po pierwsze Kubica, po drugie zbieg okolicznosci sprawił ze finał był mega dramatyczny. Tylko ze przyjscie Kubicy do F1 zbiegło sie odejsciem Schumachera. Jeszcze 3 lata i wczesniej, wszyscy tez ziewali i psioczyli ze F1 nudna bo jeden wygrywa. Federacja nie zrobiła nic z F1, wyprzedzań jest chyba jeszcze mniej. Tylko własnie nie ma takiego Schumachera. W rajdach federacja nic nie zrobiła, (choc tu problem jest bardziej złozony) tylko ze nadal jezdzi Loeb, który wszystko wygrywa. Odejmij Loeba i walka o zwycięstwo znowu bedzie bardzo zacieta. Pytanie tylko czy ktos pojmuje sama ciekawosc serialu od atrakcji online czy atrakcji w postaci stania przy drodze. I akurat to ze Loeb zgarnia wszystko to chyba nie jest wina FIA, chyba ze o czyms nie wiem... Paradoksalnie, gdyby nie az taka siła kryzysu, to wycofanie Subaru moze dodac walce o tyle kolorytu, ze wszyscy beda jezdzic albo Cytryna albo Fordem (przynajmniej scisła czołowka). Tyle na razie z mojej strony.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 26 sty 2009, 22:02 przez
Tomek K, łącznie edytowano 1 raz