(M.Ś.) Rajd Szwecji

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez thompson40 » sobota, 8 lut 2003, 23:51

marcin napisał(a):Wybaczcie ale moim zdaniem jakby Kulig,Hołek i cała nasza podwórkowa czołówka teraz pojechali w RSMŚ wurcem podobnym do tej Kucharowej foki, to moim zdaniem walczyliby z N-kami. Kuchar ma naprawde talent i poczekajmy do kolejnych rajdów, z oceną jego umiejętności.

może nie z N-kami ale na pewno nie byliby duzo lepsi od Kuchara gdyby wogóle byli lepsi ;) można mowić wiele złego ale na pewne jest że Kuchar to świetny kierowca i rajdu na rajd będzie coraz lepiej. a wedłóg mnie na tym rajdzie wcale nie jest tak tragicznie, wręcz odwrotnie, ja jako imiennik Kuchara jestem z niego dumny :D
pzdr
...jk1dL......................................
...cky.pl.2kx.pm..........................
thompson40
N3

Postprzez **FanKuzaja** » niedziela, 9 lut 2003, 00:01

Podsumowanie Os 9

Ten Os już odbył się bez przeszkud chodz z malutkim opuznieniem najlepszy czas zanotował nie kto jak Marcu Gronholm.
Tommi Makinen również nie ścionga nogi z Gazu tylko uczepił się na zderzaku Marcus Gronholma i podonża za nim z nieznaczną stratą bo tylko 5 sekund.

Po wypadku Jusso Pykalisto i Harri Rovanpery wszyscy kierowcy poprzesuwali się w generalce i tutaj Awansowali Martin na 4 pozycję , Solberg jest już na 5 pozycji a Colin McRae zajmuje już 7 pozycje i tracido Martina zaledwie 20 sekund.

Tomasz Kuchar Zanotował na tym Os 19 czas i pozostał na 19 miejscu w klasyfikacji generalne.

Najbardzej się ciesze z pozycji Janusza Kuliga bo zajmuję 32 pozycje w Generalce a Krzysztof Hołowczyc jest na 34 pozycji. Łukasz Sztuka jest na 42 a Michał Sołowow jest na 48 .

Oby tak dalej chłopaki Polacy Ognia.
**FanKuzaja**
A6

Postprzez **FanKuzaja** » niedziela, 9 lut 2003, 00:38

Kruciutkie podsumowanie 2 Dnia.

2 Ostatnie Os wygrał nie kto jak Marcus Gronholm. Tommi Makinen nadal podonrza w klasyfikacji generalnej z 40 sekundową stratą do Lidera. Lecz Tommi Makinen ma dość znaczną przewagę nad Richardem Burnsme i liczy ona 22 sekundy przewagi nad Burnsem.

Markko Martin ma do Burnsa straty 46 sekund lecz na ogonie ma już Colina McRea który do Markko Traci 16,7 sekundy. Colin Dziś odrobił na osatanich 2 Os duzo czasu i zameldował się po 2 dniu na 5 pozycji. Colin dziśejszego Dnia podruzował coraz szybciej i systematycznie urywał sekundy.

Czołową ósemkę zamykają Petter Solberg, Toni Gardemeister i Carlos Sainz

Tomasz Kuchar ostatnie 2 Os pojechał rewelacyjnie i po ich ukończeniu plasuję się 18 pozycji w generalce.

Nasi N-kowicze również zanotowali doskonałe czasi i zajmują pozycję Kulig 30, Hołek 33, Sztuka 39 a Sołowow 49. Oby tak dalej chłopaki , Jutrzejszy dzeń pokarze co się stanie w czołówce N-kowej.

Nie zapomnijcie dziś o Relacji z drugiego dnia na Kanale Eurosport 15 minut po pólnocy.
**FanKuzaja**
A6

Postprzez !ADI! » niedziela, 9 lut 2003, 02:58

Wydaje mi się, że po tym wypadku Jusso Pykalisto i Harriego, FIA coś może zacząć kombinować w przepisach.
Nie wiem czy też to tak zrozumieliście, ale ja byłem przekonany, że ci kibice na serio ostrzegali Rovanpere przed autem Jusso, ewidentnie pokazywali "wolniej" i stawali bardzo blisko drogi. "wolniej" oznacza dla mnie rytmiczny ruch dłoni skierowanych do dołu, z naciskiem na ruch w dół, ale pewnie przy 180km/h tego nie widać.
!ADI!
S1600

Postprzez wartek » niedziela, 9 lut 2003, 09:46

jakbys tam byl i walczyl o sekundy tez bys nie zwolnil na widok ludzi machajacych flagami :)
wartek
N2

Postprzez Wilu » niedziela, 9 lut 2003, 11:52

jednak było tak jak myślełem Auriol jest przed Tomkiem, martwi mnie że tak wolno jedzie, jednak Tomek może sytuację tą wykorzystać i kurcze wyjść przed niego,
zastanawiająca jest też zamiana pozycji Holka i Sztuki, czyżby jakaś kara?????, wczoraj wyniki wyglądały inaczej, ich pozycje to odpowiednio 7 i 8. strata Hołka jest już raczej nie do odrobienia.
Fajnie, że Toni Gardemeister, broni się skutecznie przed Carlosem, oby tak dalej.
Wilu
N4

Postprzez Paszczak » niedziela, 9 lut 2003, 11:57

Fan Kuzaja: Masz zaświadczenie od lekarza o dysleksji ? Jeśli nie to proszę "nie uszczęśliwiaj" nas swoimi komentarzami.
Paszczak

Postprzez marcin » niedziela, 9 lut 2003, 12:08

Wilu napisał(a):jednak było tak jak myślełem Auriol jest przed Tomkiem, martwi mnie że tak wolno jedzie, jednak Tomek może sytuację tą wykorzystać i kurcze wyjść przed niego,
zastanawiająca jest też zamiana pozycji Holka i Sztuki, czyżby jakaś kara?????, wczoraj wyniki wyglądały inaczej, ich pozycje to odpowiednio 7 i 8. strata Hołka jest już raczej nie do odrobienia.
Fajnie, że Toni Gardemeister, broni się skutecznie przed Carlosem, oby tak dalej.

Hołek dostał chyba 4 minutową kare za zmiane opon w niedozwolonym miejscu. Co bardzo cieszy Kuchcio zaczyna jezdźić coraz lepiej !!!!!! Traci około 9 sekund do Auriola i myśle że go wyprzedzi !!!!!! Hołek juz chyba nie ma szans na zdobycie dobrej pozycji natomiast Kulig ma szanse nawet na drugie miejsce w PC tylko że musiałby przyśpieszyć troche. Warto śledziś wyniki !!!!!!!!!
marcin
A5

Postprzez Wilu » niedziela, 9 lut 2003, 13:00

ja wiem że przedwczoraj Auriol na dwie minutki zaparkował w zaspie, i to może go zdeprymowało, bo jedzie fatalnie, może to wina auta, kibicuję jemu i całemu zespołowi, a on takie niespodziewanki in minus, no nic prawdziwy kibic się niezałamuje i z nadzieją patrzy w przyszłość. Gardemeister znowu przed Carlosem i jest wstanie zachować wysoką 7 pozycję w tym radzie.
Widzieliście co zrobił Solhberh w fabrycznym Miśku klepnął na 15 czołówce po minucie, jechał hyba koło domu, albo ulubiony oes.
Tomek przyśpieszył i efekt jest 12 sekund dołożył Latającej Żabie i chyba poczuł się się pewniej w tym autku, albo inni się juz wiozą.
Szkoda Hołka, ale jak wszystko pójzie oki to występ udany, punkty i dobra sytuacja wyjściowa, szczególnie dla Janusza, którego choć nielubię to jednak trochę mu podopinguję na tych dwóch pozostałuch oesikach, bo sprawuję się świetnie.
Ostatnio edytowano niedziela, 9 lut 2003, 13:03 przez Wilu, łącznie edytowano 1 raz
Wilu
N4

kuchta...

Postprzez grandmaster » niedziela, 9 lut 2003, 13:02

'Kuchta' notuje 12 czas na 15 os'ie i przesuwa sie w gore...jest juz na 14 poz.

Brawo Tomek :!:
rally's are not a crime
.............................................
www.extreme.pl - is not a crime
grandmaster
N3

Postprzez Wilu » niedziela, 9 lut 2003, 13:05

raczej 14 i jest 16
Wilu
N4

Pisalem...

Postprzez grandmaster » niedziela, 9 lut 2003, 13:08

Racja...ale pisalem tego posta jak jeszcze byl 14 w generalce. :wink:
rally's are not a crime
grandmaster
N3

Postprzez Wilu » niedziela, 9 lut 2003, 13:15

nie wiem skąd biorą się te różnice w czasach, Solhberg w fabrycznym Mitsubishi evo2 na autoklubie notuje zwycięstwo oesowe z czasem o 53 sekunde lepszym od Colina, a już na WRC stronce ma czas 8 w generalce, odpowiednie różnice tego zawodnika w klasyfikacji generalnej odpowiednio 11 i 14. Skąd się biorą te różnice???
Wilu
N4

Postprzez Transformer » niedziela, 9 lut 2003, 13:59

Była pomyłka na autoklubie - Sohlbergowi wpisali minute lepszy czas ...
Przyczyną tego ze Auriol wypada słabo może być to że jedzie dzisiaj pierwszy i jest prawdopodobne że odśnieża droge ...
http://www.alfa156.pl/ Alfa 156 | http://photomotive.net/ że niby blog | http://www.flickr.com/photos/airsiwy/ Zdjęcia
Transformer
N3

16

Postprzez grandmaster » niedziela, 9 lut 2003, 14:06

Bardzo slaby czas Kuchara na 16 os'ie...czyzby jakies problemy :?:
rally's are not a crime
grandmaster
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum