przez Kaktus » poniedziałek, 26 lip 2004, 22:18
Tak Rajpold KOSI WSZYSTKICH W A6 ale uwaga uwaga bo nadchodzi Niewitecki - gosc od nas z klubu, i przyznam szczerze ze nie wiem jak jezdzi, ale wiem jedno, rok temu kupil od Dobrowolskiego 206, wystartowal ta 206 w 6 KJS'ach, w tym roku zrobil licencje i debiutowal na Krakowskim.
Lezal w rowie, tak samo jak Rajpold i wielu innych, ale patrzac po czasach, to chlop bylby 11 w rajdzie i 1 w A6 z przewaga bliska 1minuty nad Bartkiem Rajpoldem. Niestety dostali 10minut kary, bo zamiast zatrzymac sie przy wypadku, popedzili prosto do SOS aby zawiadomic ze byl dzwon.
Tak wiec moze zapowiadac nam sie ciekawa walka w A6.
Niestety z A6 narazie odpada Uriasz i Alina Mirowscy. Ich autko sie skonczylo na Nikonie (a co dopiero odbudowali po Strzelinie) - tak wiec teraz bdzie nowe, naprawdopodobniej takze 206 XS.
Co ciekawe jest tez szansa ze odbedzie sie rajd festiwalowy, pod koniec tygodnia bede cos wiecej wiedzial.
A jak sie Festiwalowy odbedzie, to i ja sie na nim pojawie, takze w A6, ale watpie abym byl w stanie sie podpiac pod jakakolwiek walke o jakiekolwiek miejsce w klasie. Trzeba pojechac swoje i tyle. Narazie za malo doswiadczenia mam aby myslec o jakis tam czasach. Trzeba jezdzic jezdzic i jezdzic... ale skad brac $$$ na to ??!?!?