(RSMP) KUZI WYPAKOWL NA 1 OESIE I JUZ NIE JEDZIE...

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez golden » niedziela, 8 cze 2003, 16:49

TommiC??? stary ja nie mam kilkunastu lat jak wy zebys sie w takie rzeczy bawic - jesli masz problem to mozezmy sie spotkac osobiscie na jakims rajdzie i pogadac...

a mi sie wydaje ze ty i LIPciu to jedna osoba - bo macie bardzo podbne style.... chyba jednak mam racje...
golden
A6

Postprzez krzychd » niedziela, 8 cze 2003, 17:08

Dobra przyznaje się ja to ja. 8)
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez pwrc » niedziela, 8 cze 2003, 20:35

hiehiehie, mamy speców od teorii spiskowych
golden, wydało sie, ujawnij wszytkie swoje szesnascie nicków
buhahaha
bądzcie czujni, hiehiehie :lol: :lol: :lol:
pwrc
A5

Postprzez TommiCrazy » poniedziałek, 9 cze 2003, 02:06

HEH ja niemoge być lipcu bo nikt tu inny nierobi tyle błedów ortograficznych i stylistycznych co ja! * do ciekawostek mojego stylu należy to ze czesto ostatnia literke wyrazu przekładam na początek następnego np ( zaraz id espać ) .
Dla informacji mam na karku ćwierć wieku ( ale to brzmi !!!)
Golden gdybys dyskusji niezaczoł w 'taki' sposób o kuzaju to tej kłutni by niebyło!!!
niewiem czy twoja niechęc do kuzaja powstała z braku dobrych kierowców w w-wie czy on ci moze coś zrobił? ja kuzja wspominam od małolata gdy go spotykałem u RM.Filipowicza , był pierwszym kierowcą rajdowym którego widziałem z odległosi wysięgnięcia ręką i dlamnie jest to w pewein sposób IDOL od Lat.

Niewiem też czy probujesz mnie straszyć czy grozić , nierobi to namnie jakiegoś wrażenie, takie żeczy to ja mam na moim sławnym osiedlu które chyba niedługo przejdzie do kronik historii :)

I tak pozdrawiam
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez golden » poniedziałek, 9 cze 2003, 08:52

stary znow zaczyansz??? znow schodzicie na miasta??? opamietajcie sie.....

wy chcecie normalnie gadac???? ludzie ale na jakie argumenty??
golden
A6

Postprzez żółtodziób » poniedziałek, 9 cze 2003, 10:34

phihihihihi :D :D :D :D bardzo chciałbym tutaj wtracić swoje 3 grosze ale obiecałem komuś że nie będę się wtrącał :D :D :D piateczka chłopaki :twisted: :twisted:
żółtodziób
A8

Postprzez TommiCrazy » poniedziałek, 9 cze 2003, 10:35

Jak znowu niewyskoczysz z jakimś textem to i ja zaprzestane!!!!
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez Dave » poniedziałek, 9 cze 2003, 14:28

LIPciu napisał(a):dave nie chce mi sie ciebie słuchać!!! jeśli kuzaj jest dla ciebie amatorem to wiesz kim ty jesteś ????
wpadasz na forum wszystkich obrarzaż chyba cię się lejce poje....
to co piszesz o kuzaju jest śmieszne!!
i jeszcze coś pyszczysz o czopiku!! widziałeś jak on jechał?????
dla nas!!!!!!!!!!!!!!! dla kibiców a ty go za to krytykujeszvc ( po co ma się śćigać na zabój z kolesiemi z me skoro i tak wygra eliminacje mp??)
nie jesteś partnerem do dyskusji (jestem pewny ze to nie tylko moje zdanie)
ps. czytają twoje posty wydaje mi się że golden założył sobie nowe konto i dalej robi zamieszanie...
podr goldenku teraz sie pewnie zdenerwujesz i znowu bedzie haja... trudno

NIe jestem goldenem, a soba. To ze mi tu imputujesz jakies bzdury swiadczy o Twoim pogladzie na polskie rajdy. Po co mial sie scigac to dobre .... Bo moze sie nadarzyła okazja powalczenia na wlasnych trasach z zawodnikami z innej ligi ? I nie rozumiem na jaki zaboj skoro trasy zna doskonale wiec jedzie je na miekko a nie z wielkim wysiłkem jak chociazby rosjanie. IMHO jego proces adaptacji do auta WRC powinien być błyskawiczny po tylu sezonach w grupie N. Rozumiem ze moge nie byc partneren do dyskusji dla Ciebie, ale wypowiadanie sie za cała reszte nasuwa mi jakis objaw dominacji i checi bycia kims tu waznym. Jest demokracja i tutaj obowiazuje wolnosc słowa i mysli.
Dave

Postprzez TommiCrazy » poniedziałek, 9 cze 2003, 16:13

Wolność słowa i myśli niezawsze ida w parze z Obrazaniem i poniżaniem innych ludzi!!
Dave niewiem czy trudno ci to zauwazyć ale zaczołeś od wypowiedzi własnego zdania i skonczyłeś na obelgach !

Nietędy droga!!
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez żółtodziób » poniedziałek, 9 cze 2003, 16:54

IMHO jego proces adaptacji do auta WRC powinien być błyskawiczny po tylu sezonach w grupie N

tak Dave, miał po 600 kilometrach oesowych przejechanych za kierownica wurca (w tym 1/3 za kierownicą Corolli a nie Subaru) od razu nawiązać walkę z najlepszymi w kraju i w Europie... gratuluję wyczucia rzeczywistości... a to że jeździł kilka lat tym samym wozem to raczej utrudnienie, nabrał nawyków od których ciężko się odzwyczaić, zobacz jak długo Burns musiał wyczuwać Puga 206, a na pewno co tydzień robił nim tyle kilometrów ile Czopik wurcem do tej pory... No, ale ty przecież znasz się najlepiej... hehe...
żółtodziób
A8

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 9 cze 2003, 17:33

golden napisał(a):TommiC??? stary ja nie mam kilkunastu lat jak wy zebys sie w takie rzeczy bawic - jesli masz problem to mozezmy sie spotkac osobiscie na jakims rajdzie i pogadac...

a mi sie wydaje ze ty i LIPciu to jedna osoba - bo macie bardzo podbne style.... chyba jednak mam racje...

Buahaha! Golden czy Ty sie zastanawiasz co piszesz??? To właśnie gówniarze czy nastolatki(nazywaj to jak chcesz) próbóją rozwiązywać problemy w taki sposób taki jak Ty: spotkajmy się i...

A tak poza tym to nie obrażaj nastolatków(ja sam nim jestem) bo NIEKTÓRZY mają więcej w głowie niż TAKI DOROSŁY JAK TY!

Sorki chłopaki, ale zdenerwowałem się
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez LIPciu » poniedziałek, 9 cze 2003, 18:48

żółtodziób napisał(a):phihihihihi :D :D :D :D bardzo chciałbym tutaj wtracić swoje 3 grosze ale obiecałem komuś że nie będę się wtrącał :D :D :D piateczka chłopaki :twisted: :twisted:

czy ktoś kazał ci siedzieć cicho??
boisz się czy co??
ps. wiecie co nieładne rzeczy do mnie dochodzą. chyba się komuś miesza w głowie (żółtodziób nie o ciebie mi chodzi)
LIPciu
A5

Postprzez Baca » poniedziałek, 9 cze 2003, 19:46

LIPciu napisał(a):gdzie ty widziałeś jazde camposa i bronka powyżej 100%?????
stary oni jechali na 85-90%!!!!! tego co potrafą. czekali na błedy innych (jakieś kapcie czy awarie)
przyjechali tu żeby dostac punkty a nie zapier... rozumiesz???

Może, aby zakończyć te dywagacje - wypowiedź Thirego (opublikowana w WRC);
"Jadę absolutnie na 100 % możliwości" - mówił Belg na mecie 13 oesu. Podobnie jednak jechał i Campos.
Komentarz chyba zbyteczny.
Baca
A5

Postprzez golden » poniedziałek, 9 cze 2003, 20:36

ja juz nie mam wiecej komentarzy...

niestety dowiedzialem sie o bardzo smutnej i przykrej sprawie dzis (osobistej) pewnej osoby "rajdowej"... :( :( :( wiec przerywam "ta zabawe" na jakis okres - bo powaga sytuacji tego wymaga... :( :( :(

PzDr...
golden
A6

Postprzez pwrc » poniedziałek, 9 cze 2003, 20:57

Baca napisał(a):Może, aby zakończyć te dywagacje - wypowiedź Thirego (opublikowana w WRC);
"Jadę absolutnie na 100 % możliwości" - mówił Belg na mecie 13 oesu. Podobnie jednak jechał i Campos.
Komentarz chyba zbyteczny.

Baca: co Ty opowiadasz! ( :lol: :wink: )
znam co najmniej kilku gości z tego forum, którzy wiedza lepiej na
ile % jechali Campos i Thiry, lepiej nawet od samych zawodników :lol:
szacuneczek dla tych ekspertów :lol: :lol: :lol:
a swoja droga dawno sie tak nie ubawiłem :lol:

pozdr 8)
pwrc
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum