Moderator: SebaSTI
LIPciu napisał(a):dave nie chce mi sie ciebie słuchać!!! jeśli kuzaj jest dla ciebie amatorem to wiesz kim ty jesteś ????
wpadasz na forum wszystkich obrarzaż chyba cię się lejce poje....
to co piszesz o kuzaju jest śmieszne!!
i jeszcze coś pyszczysz o czopiku!! widziałeś jak on jechał?????
dla nas!!!!!!!!!!!!!!! dla kibiców a ty go za to krytykujeszvc ( po co ma się śćigać na zabój z kolesiemi z me skoro i tak wygra eliminacje mp??)
nie jesteś partnerem do dyskusji (jestem pewny ze to nie tylko moje zdanie)
ps. czytają twoje posty wydaje mi się że golden założył sobie nowe konto i dalej robi zamieszanie...
podr goldenku teraz sie pewnie zdenerwujesz i znowu bedzie haja... trudno
IMHO jego proces adaptacji do auta WRC powinien być błyskawiczny po tylu sezonach w grupie N
golden napisał(a):TommiC??? stary ja nie mam kilkunastu lat jak wy zebys sie w takie rzeczy bawic - jesli masz problem to mozezmy sie spotkac osobiscie na jakims rajdzie i pogadac...
a mi sie wydaje ze ty i LIPciu to jedna osoba - bo macie bardzo podbne style.... chyba jednak mam racje...
żółtodziób napisał(a):phihihihihi![]()
![]()
![]()
bardzo chciałbym tutaj wtracić swoje 3 grosze ale obiecałem komuś że nie będę się wtrącał
![]()
![]()
piateczka chłopaki
![]()
LIPciu napisał(a):gdzie ty widziałeś jazde camposa i bronka powyżej 100%?????
stary oni jechali na 85-90%!!!!! tego co potrafą. czekali na błedy innych (jakieś kapcie czy awarie)
przyjechali tu żeby dostac punkty a nie zapier... rozumiesz???
Baca napisał(a):Może, aby zakończyć te dywagacje - wypowiedź Thirego (opublikowana w WRC);
"Jadę absolutnie na 100 % możliwości" - mówił Belg na mecie 13 oesu. Podobnie jednak jechał i Campos.
Komentarz chyba zbyteczny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości