(RSMP) 31 Rajd Elmot

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez KuziFanJG » sobota, 26 kwi 2003, 09:56

A mialo byc tak pieknie!! Kwiaty mialy byc, 3 pewne wrc!!! :( :(
Leszek Kuzaj Mistrzem Polski, Europy i Świata!!!
KuziFanJG

Postprzez Tomisny » sobota, 26 kwi 2003, 11:04

no kurde ja proponuje zlinczowac tych co ploty rozpuszczaja i robia nam nadzieje! :?

Szkoda troche, ze prawdopodobnie nic z tego...

A Corsy w nowych barwach wygladaja slicznie... duzo ladniej niz w ubieglym sezonie...
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez Wilu » sobota, 26 kwi 2003, 11:35

eeehhhh ja pier....... co się kur........ stało
Wilu
N4

Postprzez marcin » sobota, 26 kwi 2003, 11:59

Nie rozpaczajcie - są 2 WRC, mocna N-ka, 1600 nawet ładnie obsadzone - w tamtym roku tak nawet nie było. Elmot ma aż 21 OS-ów i naprawde jest się z czego cieszyć !!! Jeżeli pogoda dopisze to bedzie super i nie lamentować mi tu :wink:
marcin
A5

Postprzez Baca » sobota, 26 kwi 2003, 12:56

Wilu napisał(a):Michał Kościuszko: "Trasa tegorocznego Elmotu bardzo mi się podoba, jest jakby stworzona dla samochodów z napędem na jedną oś – jakimi są nasze Corsy. Wbrew obawom, nie ma na niej zbyt wielu dziur – pozostałości po zimie. Jedynie łączniki szutrowe mogą sprawiać trochę kłopotów."

Nie zastanawia was ta wypowiedź? Czyżbyśmy mieli już do czynienia z tematem poruszanym w innym miejscu tego forum a mianowicie z nielegalnym treningiem? Bo na jakiej podstawie można uzyc stwierdzenia
wyżej cytowanego ? Jeśli takie rzeczy mówi zawodnik, który nie startował w tej eliminacji to może budzić troche kontrowersji. Co innego gdyby takie słowa powiedział Piotrek Adamus - przecież nie raz startował an Elmocie i zna trasy zlokalizowane wokół Świdnicy.
Chyba nie sądzice, że słowa takie można powiedzieć np po oglądnięciu zdjęć najciekawszych miejsc zamieszczonych w ostatnim WRC.
Baca
A5

Postprzez LIPciu » sobota, 26 kwi 2003, 13:36

marcin napisał(a):Nie rozpaczajcie - są 2 WRC, mocna N-ka, 1600 nawet ładnie obsadzone - w tamtym roku tak nawet nie było. Elmot ma aż 21 OS-ów i naprawde jest się z czego cieszyć !!! Jeżeli pogoda dopisze to bedzie super i nie lamentować mi tu :wink:

respect za optymizm!!!
LIPciu
A5

Postprzez LIPciu » sobota, 26 kwi 2003, 13:39

Baca napisał(a):
Wilu napisał(a):Michał Kościuszko: "Trasa tegorocznego Elmotu bardzo mi się podoba, jest jakby stworzona dla samochodów z napędem na jedną oś – jakimi są nasze Corsy. Wbrew obawom, nie ma na niej zbyt wielu dziur – pozostałości po zimie. Jedynie łączniki szutrowe mogą sprawiać trochę kłopotów."

Nie zastanawia was ta wypowiedź? Czyżbyśmy mieli już do czynienia z tematem poruszanym w innym miejscu tego forum a mianowicie z nielegalnym treningiem? Bo na jakiej podstawie można uzyc stwierdzenia
wyżej cytowanego ? Jeśli takie rzeczy mówi zawodnik, który nie startował w tej eliminacji to może budzić troche kontrowersji. Co innego gdyby takie słowa powiedział Piotrek Adamus - przecież nie raz startował an Elmocie i zna trasy zlokalizowane wokół Świdnicy.
Chyba nie sądzice, że słowa takie można powiedzieć np po oglądnięciu zdjęć najciekawszych miejsc zamieszczonych w ostatnim WRC.

baca nie wygłupiaj się co do tego kościucha!! ten typ od paru lat bardzo głęboko siedzi w temacie (ile razy naczelnik startował na elmocie??) wiec nie pisz jakiś głupot o wrc bardzo cię prosze
pozdrawiam
LIPciu
A5

Postprzez marcin » sobota, 26 kwi 2003, 13:42

LIPciu napisał(a):
marcin napisał(a):Nie rozpaczajcie - są 2 WRC, mocna N-ka, 1600 nawet ładnie obsadzone - w tamtym roku tak nawet nie było. Elmot ma aż 21 OS-ów i naprawde jest się z czego cieszyć !!! Jeżeli pogoda dopisze to bedzie super i nie lamentować mi tu :wink:

respect za optymizm!!!

Ja tylko stwierdziłem fakty :D
marcin
A5

Postprzez rav » sobota, 26 kwi 2003, 14:46

Willu
Jeśli szukasz oficjalnego wytłumaczenia to powiem ci że o ile się nie mylę to Junior startował w Nikonie i Preemie. To są takie dwa mini Elmoty więc nawet jeśli nie jechał znacznych części OS-ów rajdowo to zna je z dojazdówek.
rav
A6

Postprzez Wilu » sobota, 26 kwi 2003, 16:14

Rav jak byś dokładnie czytał, to byś wiedział, że ja w tej dyskusji nie uczestniczę a tylko informację a raczej cytat zamieściłem :!:
a już co do tematu to trudno się dziwć, że chłopak trasy zna skoro kurka jak zauważyliście już sami pochdzi z rajdowej rodziny, i wie o co chodzi.
Wilu
N4

Postprzez marcin » sobota, 26 kwi 2003, 18:52

"W sobotę 25 kwietnia 2003r. w godzinach wieczornych opublikujemy prowizoryczną listę zgłoszeń do 31 Rajdu Elmot. Zapraszamy!"
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
marcin
A5

Postprzez Baca » sobota, 26 kwi 2003, 21:41

Nie wszyscy muszą się zgadzać z moimi przupuszczeniami. Podam tylko kilka faktów:
Rozpoczęcie zapoznania z trasą rajdu - 29 kwietnia 2003 - wtorek. A wspomniana wypowiedż opublikowana została dużo wcześniej.
Rav: Trasy można znać. Ale chyba nie sądzisz, że Junior jeżdząc w 2002 w tamtych rejonach wiedział jaki będzie stan tych dróg w 2003 roku: "Wbrew obawom, nie ma na niej zbyt wielu dziur – pozostałości po zimie. Jedynie łączniki szutrowe mogą sprawiać trochę kłopotów."
LIPciu: już na łamach forum podkreślałeś, że Michał to Twój kolega. Każdy tutaj ma prawo wyrażać swoje własne. Ty nie musisz się zgadzać z moim , ja z Twoim.
Jeszcze jedno - życzę Michałowi sukcesów. Wiemy, że w przyszłości Michał ma ambitne plany startować w Mistrzostwach Świata. Tam już nie będzie możliwości częstszego z zapoznania się z trasą.
Baca
A5

Postprzez Baca » sobota, 26 kwi 2003, 21:51

Znalezione u konkurencji:
Na liście zgłoszeń znajduje się 77 załóg. Listę otwierają dwie załogi w autach WRC: Leszek Kuzaj/Magdalena Lukas oraz Tomasz Czopik/Łukasz Wroński. Obie załogi w Subaru Impreza WRC.
Bardzo ciekawa walka rozegra się zapewne w klasie N-4, w której wystartuje aż 11 załóg, wśród nich między innymi: Maciej Lubiak/Maciej Wisławski, Mariusz Stec/Zbigniew Gruszka, Michał Sołowow/Maciej Baran, Michał Bebenek/Grzegorz Bębenek, Marcin Majcher/Daniel Leśniak, Zbigniew Gabryś/Bartłomiej Boba, Sebastian Frycz/Maciej Wodniak, wszyscy Mitsubishi Lancerami EVO różnych wersji.
Tuż za czteronapędowymi N-kami walczyć będą auta Super 1600. Na niektórych odcinkach te małe i mocne ośki z całą pewnością objadą kilka Lancerów. O miejsce na pudle w tej klasie walczyć będą między innymi: Michał Kościuszko/Tomek Borysławski oraz Piotr Adamus/Magdalena Zacharko jako załogi EFL-Corsa Rally Team, Grzegorz Grzyb/Maciej Wilk w nowym na polskich oesach Peugeocie 206 S1600, Damian Jurczak/Ryszard Ciupka w oglądanym do tej pory jedynie na zeszłorocznej Barbórce Fiacie Punto S1600, Marcin Bełtowski/Robert Hundla w znanej kibicom Skodzie Felicji Kit Car oraz Michał Nowosiadły/Rozwadowski w przebudowanej pucharówce Peugeot 206.
Baca
A5

Postprzez rav » sobota, 26 kwi 2003, 22:33

Wilu napisał(a):Rav jak byś dokładnie czytał, to byś wiedział, że ja w tej dyskusji nie uczestniczę a tylko informację a raczej cytat zamieściłem :!:
a już co do tematu to trudno się dziwć, że chłopak trasy zna skoro kurka jak zauważyliście już sami pochdzi z rajdowej rodziny, i wie o co chodzi.

Oczywiście. Masz rację. Komentaż skierowany był do Bacy.
rav
A6

Postprzez TomekW » sobota, 26 kwi 2003, 22:53

To sobie Lukas pojeździ :) ciekawe czy dziewczyna psychicznie wytrzyma :) ?? Lepiej niech nic nie je i nie pije przed jazdą :)
pozdrawiam
------------------------------------
TomekW
http://www.rajdykrakow.strefa.pl
------------------------------------
TomekW
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum