Moderator: SebaSTI
Wilu napisał(a):Michał Kościuszko: "Trasa tegorocznego Elmotu bardzo mi się podoba, jest jakby stworzona dla samochodów z napędem na jedną oś – jakimi są nasze Corsy. Wbrew obawom, nie ma na niej zbyt wielu dziur – pozostałości po zimie. Jedynie łączniki szutrowe mogą sprawiać trochę kłopotów."
marcin napisał(a):Nie rozpaczajcie - są 2 WRC, mocna N-ka, 1600 nawet ładnie obsadzone - w tamtym roku tak nawet nie było. Elmot ma aż 21 OS-ów i naprawde jest się z czego cieszyć !!! Jeżeli pogoda dopisze to bedzie super i nie lamentować mi tu
Baca napisał(a):Wilu napisał(a):Michał Kościuszko: "Trasa tegorocznego Elmotu bardzo mi się podoba, jest jakby stworzona dla samochodów z napędem na jedną oś – jakimi są nasze Corsy. Wbrew obawom, nie ma na niej zbyt wielu dziur – pozostałości po zimie. Jedynie łączniki szutrowe mogą sprawiać trochę kłopotów."
Nie zastanawia was ta wypowiedź? Czyżbyśmy mieli już do czynienia z tematem poruszanym w innym miejscu tego forum a mianowicie z nielegalnym treningiem? Bo na jakiej podstawie można uzyc stwierdzenia
wyżej cytowanego ? Jeśli takie rzeczy mówi zawodnik, który nie startował w tej eliminacji to może budzić troche kontrowersji. Co innego gdyby takie słowa powiedział Piotrek Adamus - przecież nie raz startował an Elmocie i zna trasy zlokalizowane wokół Świdnicy.
Chyba nie sądzice, że słowa takie można powiedzieć np po oglądnięciu zdjęć najciekawszych miejsc zamieszczonych w ostatnim WRC.
LIPciu napisał(a):marcin napisał(a):Nie rozpaczajcie - są 2 WRC, mocna N-ka, 1600 nawet ładnie obsadzone - w tamtym roku tak nawet nie było. Elmot ma aż 21 OS-ów i naprawde jest się z czego cieszyć !!! Jeżeli pogoda dopisze to bedzie super i nie lamentować mi tu
respect za optymizm!!!
Wilu napisał(a):Rav jak byś dokładnie czytał, to byś wiedział, że ja w tej dyskusji nie uczestniczę a tylko informację a raczej cytat zamieściłem![]()
a już co do tematu to trudno się dziwć, że chłopak trasy zna skoro kurka jak zauważyliście już sami pochdzi z rajdowej rodziny, i wie o co chodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości