(PPZM) Festiwalowy

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez -=KrzysiekWRC=- » niedziela, 15 maja 2005, 21:51

Dany, to napewno tak dla równowagi - u Ciebie była podwójnie zrobiona ta strona, której u mnie brakowało :lol: :wink: :P
-=KrzysiekWRC=-
N3

Postprzez skateman » niedziela, 15 maja 2005, 22:04

To już chyba kojarze :) raczej napewno!! Ty byłeś pilotem i miałeś zajebisty kombinezon Bolix Rally team z zeszłego roku :) Dobrze mówię??
skateman
A6

Postprzez rav » niedziela, 15 maja 2005, 22:15

Zastanwia mnie czy w obliczu faktu, że PZM-ot nie stosuje się do regulaminów, które sam ustala na początku sezonu, my zawodnicy powinniśmy się do tych regulaminów stosować. Każdy zawodnik zbiera budżet, żeby wystartować w rozgrywkach odbywających się na określonych zasadach. Nie jeździmy nielegalek ale za to mamy 3 przejazdy zapoznawcze. Po tym co robi PZM-ot i organizatorzy festiwalowego przestałem mieć szacunek do tych regulaminów.
rav
A6

Postprzez dany » niedziela, 15 maja 2005, 22:18

skateman,dobrze mówisz
dany
N1

Postprzez radwb » niedziela, 15 maja 2005, 22:34

rav napisał(a):Zastanwia mnie czy w obliczu faktu, że PZM-ot nie stosuje się do regulaminów, które sam ustala na początku sezonu, my zawodnicy powinniśmy się do tych regulaminów stosować. Każdy zawodnik zbiera budżet, żeby wystartować w rozgrywkach odbywających się na określonych zasadach. Nie jeździmy nielegalek ale za to mamy 3 przejazdy zapoznawcze. Po tym co robi PZM-ot i organizatorzy festiwalowego przestałem mieć szacunek do tych regulaminów.

festiwalowy chciał byś coś ala eliminacja miszczostw świata dlatego były 2 przejazdy zapoznawcze
radwb
N3

Postprzez samer_wrc » niedziela, 15 maja 2005, 23:18

Rajd byl robiony pierwszy raz na nowych trasach. Teraz juz wiadomo, ze drogi za szybko sie nie rozkopuja ,bo po rajdzie jeszcze bylo rownawo.
Nie mielismy sponsora ,kasa byla tylko z wpisowych i jeszcze trzeba bylo dolozyc z kasy klubowej. Ciesze sie ze udalo nam sie zrobic ten rajd w tym roku, bo to juz byla ostatnia szansa na pozostanie w PPZM. Jest jeszcze wiele drog ,tak wiec smialo mozna za rok porzedluzyc OSy :)
Zobaczymy jak lesnictwo bedzie zadowolone z rajdu ,liczymy na to ze udostepniam nam te wspaniale trasy za rok...
13.02.2004 , dlaczego ten dzien musial byc ? :( Janusz trzymaj sie! Jestes Nadal Mistrzem

Nowe GG - 6195772
samer_wrc
N3

Postprzez Kruk » poniedziałek, 16 maja 2005, 07:37

Kto jechał jako 0 , srebrnym Lancerem :?:
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez rav » poniedziałek, 16 maja 2005, 07:56

radwb napisał(a):
rav napisał(a):Zastanwia mnie czy w obliczu faktu, że PZM-ot nie stosuje się do regulaminów, które sam ustala na początku sezonu, my zawodnicy powinniśmy się do tych regulaminów stosować. Każdy zawodnik zbiera budżet, żeby wystartować w rozgrywkach odbywających się na określonych zasadach. Nie jeździmy nielegalek ale za to mamy 3 przejazdy zapoznawcze. Po tym co robi PZM-ot i organizatorzy festiwalowego przestałem mieć szacunek do tych regulaminów.

festiwalowy chciał byś coś ala eliminacja miszczostw świata dlatego były 2 przejazdy zapoznawcze

Możesz poprawić, bo nie bardzo rozumiem
rav
A6

Postprzez rav » poniedziałek, 16 maja 2005, 07:57

samer_wrc napisał(a):Rajd byl robiony pierwszy raz na nowych trasach. Teraz juz wiadomo, ze drogi za szybko sie nie rozkopuja ,bo po rajdzie jeszcze bylo rownawo.
Nie mielismy sponsora ,kasa byla tylko z wpisowych i jeszcze trzeba bylo dolozyc z kasy klubowej. Ciesze sie ze udalo nam sie zrobic ten rajd w tym roku, bo to juz byla ostatnia szansa na pozostanie w PPZM. Jest jeszcze wiele drog ,tak wiec smialo mozna za rok porzedluzyc OSy :)
Zobaczymy jak lesnictwo bedzie zadowolone z rajdu ,liczymy na to ze udostepniam nam te wspaniale trasy za rok...

Jest mnóstwo kierowców, którzy chcieliby pojechać na rajd swoim SC, ale nie mają systemu gaśniczego i paru innych bajerów. Może za rok ich dopuścicie do startu?
rav
A6

Postprzez NGRteam.artur » poniedziałek, 16 maja 2005, 10:48

Kruk napisał(a):Kto jechał jako 0 , srebrnym Lancerem :?:

Lancerem jechała Nyska załoga A.Badora/A.Zając
niestety coś stało się z przesówka odpowiadającą za 3 i 4 bieg wiec był lekki problem na wyjsciach z ciasnych zakrętów gdyz kierowca nie ryzykował wbiajania biegów 1 i 2 bo było duze prawdopodobieństwo że potem nie wejdzie 3 bieg. Z tego powodu większa część trasy przejechana została tylko na 3 biegu.
NGRteam.artur

Postprzez samer_wrc » poniedziałek, 16 maja 2005, 23:45

Rav zgadzam sie z taba ze przepisy PZM zabijaja polskie rajdowanie ,ale Ak Opolski nie mogl za wiele im pomoc , ledwo sam uporal sie z wlasnymi problamami.
13.02.2004 , dlaczego ten dzien musial byc ? :( Janusz trzymaj sie! Jestes Nadal Mistrzem

Nowe GG - 6195772
samer_wrc
N3

Postprzez Kamińsky » wtorek, 17 maja 2005, 14:24

rav - wreszcie zaczołeś mówić jak zawodnik !! Bo jakoś ciągle broniłeś tych głąbów z PZMłotu.

Ja może też wyślę dokumentację CC z seryjnymi fotelami i bez systemu i może mi napiszą że moge tym autem startować. No bo przecież skoro organizatorom pozwolono na tylko 2 przejazdy zapoznawcze, nie mam nic do organizatorów bo ich trochę rozumiem, ale PZMłot powiniem się rozwiązać !!!
Kamińsky
N3

Postprzez kirloy » wtorek, 17 maja 2005, 17:16

skateman > widzialem widzialem jak sie bezczelnie wbijcie - ale nie rozumiem na co powolaliscie - bo kolo mnie stal kolo co jaks tam zaloge sponsorowal i sie wkurzal ze go nie wpuscili.

Rav -> faktycznie na boku polozyles, auto na poprzednim rajdzie;) Rozumiem ze zawodnicy mieli rozne problemy - ale gdyby organizator sie poddal i nie byloby rajdu to by tez wszyscy narzekali. Poza tym majac i trzy przejazdy na zpapoznaniu tego pienka bys pewnie nie zauwazyl, chyba zebys wysiadl z auta.
kirloy
N3

Postprzez rav » wtorek, 17 maja 2005, 18:23

Może gdyby były 3 przejazdy to po prostu palnąłbym w ten pieniek treningówką i na tym by się skończyło :lol:

Jeśli chodzi o organizację to rozumiem że było 60 a nie 70 km OS-owych. Wiadomo - koszta.
Ale załatwienie 1-go przejazdu więcej było kwestią jednej flaszki więcej dla leśniczego. Zgłosiło się 2 razy mniej załóg niż planowano. Leśnikom nie robi różnicy czy 80 samochodów przejedzie 2 razy, czy 40 3 razy. Przecież nikt tam nie stał i nie notował, oprócz organizatorów. Puściliby zawodników 1 raz więcej nie wipisując w kartę i byłoby OK. A brak kasy na organizację doskwiera wszystkim organizatorom, którzy tej kasy nie szukają. Dlaczego w radiu opole w wiadomościach sportowych było tylko o meczu 3-ligowej drużyny, a o rajdzie ani słowa - bo nikt im nie powiedział.
rav
A6

Postprzez mact » wtorek, 17 maja 2005, 20:08

na www.WroRally.com galeria Adriana Pluskoty z rajdu
mact
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum