Moderator: SebaSTI
rav napisał(a):Zastanwia mnie czy w obliczu faktu, że PZM-ot nie stosuje się do regulaminów, które sam ustala na początku sezonu, my zawodnicy powinniśmy się do tych regulaminów stosować. Każdy zawodnik zbiera budżet, żeby wystartować w rozgrywkach odbywających się na określonych zasadach. Nie jeździmy nielegalek ale za to mamy 3 przejazdy zapoznawcze. Po tym co robi PZM-ot i organizatorzy festiwalowego przestałem mieć szacunek do tych regulaminów.
radwb napisał(a):rav napisał(a):Zastanwia mnie czy w obliczu faktu, że PZM-ot nie stosuje się do regulaminów, które sam ustala na początku sezonu, my zawodnicy powinniśmy się do tych regulaminów stosować. Każdy zawodnik zbiera budżet, żeby wystartować w rozgrywkach odbywających się na określonych zasadach. Nie jeździmy nielegalek ale za to mamy 3 przejazdy zapoznawcze. Po tym co robi PZM-ot i organizatorzy festiwalowego przestałem mieć szacunek do tych regulaminów.
festiwalowy chciał byś coś ala eliminacja miszczostw świata dlatego były 2 przejazdy zapoznawcze
samer_wrc napisał(a):Rajd byl robiony pierwszy raz na nowych trasach. Teraz juz wiadomo, ze drogi za szybko sie nie rozkopuja ,bo po rajdzie jeszcze bylo rownawo.
Nie mielismy sponsora ,kasa byla tylko z wpisowych i jeszcze trzeba bylo dolozyc z kasy klubowej. Ciesze sie ze udalo nam sie zrobic ten rajd w tym roku, bo to juz byla ostatnia szansa na pozostanie w PPZM. Jest jeszcze wiele drog ,tak wiec smialo mozna za rok porzedluzyc OSy
Zobaczymy jak lesnictwo bedzie zadowolone z rajdu ,liczymy na to ze udostepniam nam te wspaniale trasy za rok...
Kruk napisał(a):Kto jechał jako 0 , srebrnym Lancerem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość