Wybory 2011

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Wybory 2011

Postprzez loocky » wtorek, 6 wrz 2011, 10:42

Kochani miło mi poinformować, że kandyduje do sejmu. Będę chciał doprowadzić działać min. na rzecz rajdów (np. zgoda na reklamy wyrobów tytoniowych i alkoholowych w sporcie, rejestracja aut do sportu).

Kilka słów o mnie:
"Mam 26 lat. Od urodzenia mieszkam w Tychach. Tutaj ukończyłem w 2005 roku Technikum Ekonomiczne i rozpocząłem studia na Wydziale Transportu Politechniki Śląskiej, które ukończyłem w Katowicach pięć lat później uzyskując tytuł magistra inżyniera. W latach 2003-2005 byłem wolnym słuchaczem sesji Rady Miasta Tychy. Od 2007 roku jestem członkiem Automobilklubu Śląskiego. Od dawna interesuję się, a od kilku lat zajmuje się współorganizacją różnego rodzaju imprez (głównie sportowych). Od blisko czterech lat uczestniczę w organizacji rund rajdowych mistrzostw oraz pucharu polski na terenie całego kraju. Posiadam licencję sędziego sportów motorowych wydaną przez Polski Związek Motorowy. Rajdy samochodowe są moją pasją, dzięki nim zapominam chociaż na chwilę o tym co mnie trapi w danej chwili. Dodatkowo wyznaję zasadę, że wiek w kontaktach nie ma żadnego znaczenia. Przecież tak naprawdę najlepiej nam się rozmawia z ludźmi którzy są na podobnym etapie dojrzałości co my. Trzeba poznać kogoś, żeby stwierdzić czy mamy podobne podejścia do życia i zarazem co możemy wspólnie zdziałać. Od urodzenia choruje na rdzeniowy zanik mięśni i poruszam się na wózku inwalidzkim. Postanowiłem kandydować do sejmu, aby móc działać dla oraz w imieniu wyborców w zakresie polityki społecznej, promowania Śląska, działania na rzecz osób niepełnosprawnych, szerzenia sportów oraz pomocy młodemu pokoleniu, które nie chce być pokoleniem straconym."

Na dniach rusza moja strona:
www.lukaszfiutek.pl
zapraszam do zapoznania się z jej treścią.

Kandydat na posła - lista SLD pozycja 16 - okręg 31

jeśli chcesz wesprzeć moją kampanie zgłoś się do wolontariatu lub wpłać datek na jej realizacje
na Fundusz Wyborczy SLD ul. Rozbrat 44a 00-419 Warszawa konto nr 20 1020 1026 0000 1302 0188 5037 w tytule wpisz 161231 aby środki trafiły bezpośrednio na moją kampanie
loocky
N2

Postprzez seal » wtorek, 6 wrz 2011, 13:30

:oops: Tego jeszcze nie grali.
seal
A5

Postprzez wojtasm461 » wtorek, 6 wrz 2011, 14:54

Głosować to jeszcze można ,ale żeby kase dawać... :evil:
wojtasm461
N3

Postprzez redbull46 » wtorek, 6 wrz 2011, 15:12

Stary nie obraź się, ale z tym datkiem to chyba sobie jaja robisz?

Głosować i tak na Ciebie nie będę bo po pierwsze nie ten okręg. Ale jeśli mogę Ci coś podpowiedzieć, (oczywiście możesz to olać) to zbieranie pieniędzy od potencjalnych wyborców raczej nie nakłoni ich do głosowania na Ciebie :/

pozdro i powodzenia

PS o reklamach wyrobów tytoniowych czy alkoholowych w sporcie to raczej zapomnij :)
redbull46
N1

Postprzez -SPRT- » wtorek, 6 wrz 2011, 15:20

Fiutek na prezydenta :)
-SPRT-

Postprzez Jarek55511 » wtorek, 6 wrz 2011, 16:05

redbull46 napisał(a):Stary nie obraź się, ale z tym datkiem to chyba sobie jaja robisz?

Głosować i tak na Ciebie nie będę bo po pierwsze nie ten okręg. Ale jeśli mogę Ci coś podpowiedzieć, (oczywiście możesz to olać) to zbieranie pieniędzy od potencjalnych wyborców raczej nie nakłoni ich do głosowania na Ciebie :/

pozdro i powodzenia

PS o reklamach wyrobów tytoniowych czy alkoholowych w sporcie to raczej zapomnij :)

Zgadzam się z Tobą w 100% :!:
a zamiast myśleć o powrocie sponsorów tytoniowych i alkoholowych byś pomyślał jak przyciągnąć tv.do tego sportu. Ale premierem nie będziesz ani prezydentem tak jak nap.kolega SPRT. Więc jaki sens głosowania na Ciebie :?:
z datkiem to wolałbym dać Kuziemu niż na polityke :twisted:
Jarek55511
S1600

Postprzez beeper_ » wtorek, 6 wrz 2011, 16:13

No i ten 'mgr inż.' . W obecnych czasach chwalenie się wyższym wykształceniem to raczej żenująco wygląda.

Program? W budowie...

Przekonałeś mnie ;)
beeper_
N4

Postprzez MSG Racing » wtorek, 6 wrz 2011, 16:32

Nie żebym był złośliwy ale przed Transportowcem było głośno a jaki był każdy wie. Jakoś śmiem wątpić w cokolwiek, żeby Ci się udało choć dobrze by było, ale jak cały PZM długo się babrał z dwoma zdaniami to .... szkoda gadać.
Z tą składką to sorry ale :lol:
Zresztą cała polityka to jest jedno :lol: :lol: :lol:

PS.
Tytoniowi nie wrócą już nigdy ale alkoholowi mogą choć i to jest nie na miejscu.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez loocky » wtorek, 6 wrz 2011, 17:14

Kochani w ustawie o grach losowych (patrz lotto) stoi, że 20% ceny zakładu ma być przekazane na cele związane ze sportem i infrastrukturą sportową. Przy tym zakazane jest jakiekolwiek reklamowanie sponsora więc warto by poszerzyć taki zapas o tytoniowe wyroby.
Co do programu to jest i będzie opublikowany dziś lub jutro.
A co do datków to poprostu napisałem, ja nie korzystam z pieniędzy z dotacji publicznych, tylko środki własne i datki. Nikogo nie chce prosić o nie. Ktoś będzie chciał to wpłaci i tyle.
loocky
N2

Postprzez Wloch a ty? » piątek, 9 wrz 2011, 09:41

Nie przejmuj się Łukasz połowa i tak nie ma prawa do głosowania. wiesz ta bariera 18 lat. Do powyższych wpisów, wolę mieć w sejmie człowieka który kocha rajdy i potrafiłby pewne rzeczy wytłumaczyć. Niż takiego który kocha spokój nienawidzi zimy kolców huku i wszystkiego co się z tym wiąże.
Z rajdowym pozdrowieniem
kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem

https://www.facebook.com/WLOCH.rally
Wloch a ty?
N3

Postprzez fotorobart_pl » piątek, 9 wrz 2011, 09:46

Wloch a ty? napisał(a):Nie przejmuj się Łukasz połowa i tak nie ma prawa do głosowania. wiesz ta bariera 18 lat. Do powyższych wpisów, wolę mieć w sejmie człowieka który kocha rajdy i potrafiłby pewne rzeczy wytłumaczyć. Niż takiego który kocha spokój nienawidzi zimy kolców huku i wszystkiego co się z tym wiąże.

dobrze gadasz ....
Powyższy post jest opinią autora tylko w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn.
http://www.fotorobart.pl/ Obrazek
fotografia rajdowa i nie tylko...
fotorobart_pl
A5

Postprzez beeper_ » piątek, 9 wrz 2011, 09:51

Wloch a ty? napisał(a):Nie przejmuj się Łukasz połowa i tak nie ma prawa do głosowania. wiesz ta bariera 18 lat. Do powyższych wpisów, wolę mieć w sejmie człowieka który kocha rajdy i potrafiłby pewne rzeczy wytłumaczyć. Niż takiego który kocha spokój nienawidzi zimy kolców huku i wszystkiego co się z tym wiąże.

Prawda jest taka, że szeregowy poseł to sobie może chcieć. Linia partii jest ustalona, masz głosować tak jak my chcemy. Po za tym start z 16-miejsca z listy SLD to raczej poważnych szans brak.
beeper_
N4

Postprzez Wloch a ty? » piątek, 9 wrz 2011, 09:55

To go zastrzelmy jak psa żeby nie było wstydu....... że jest 16
Z rajdowym pozdrowieniem
kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem

https://www.facebook.com/WLOCH.rally
Wloch a ty?
N3

Postprzez fotorobart_pl » piątek, 9 wrz 2011, 10:03

"Głosuj bez obciachu, spuść jedynkę listy do piachu" :lol:
Takie głosowanie umożliwi we wszystkich partiach zmiany, nie będziesz oglądał tym samych twarzy w sejmie!! Czas dać szansę nowym, może będą lepsi!! gorsi być już nie mogą!!
i ja się tego będę trzymał :D
Powyższy post jest opinią autora tylko w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn.
http://www.fotorobart.pl/ Obrazek
fotografia rajdowa i nie tylko...
fotorobart_pl
A5

Postprzez krycharally » piątek, 9 wrz 2011, 11:55

Popieram Cię Łukasz , mam nadzieje ze powalczysz i uda Ci się zrealizowac swoje plany .
www.favorit-cup.pl
facebook.com/FavoritCup
krycharally
N2

Następna strona

Powrót do Archiwum