I powiedzcie mi co sądzicie o tego typu imprezach, według mnie jest to bardzo dobre poszukiwanie młodych talentów i każdy kto ma prawo jazdy i jest młody to może spróbować swoich sił

Moderator: SebaSTI
jack_wrc napisał(a):Szkoda, że nie ma eliminacji w KrakowieNajbliżej jest w Chorzowie (najbliżej Krakowa oczywiście)
_dookie napisał(a):Moim zdaniem jest to szansa tylko dla tych którzy jeżdza autami nowymi lub nowszymi. Ja mając Kadetta, auto leciwe, nie mam czego szukac w Peugeocie, bo zawieszenie spisuje sie całkowicie inaczej, nie jestem przyzwyczajony do wspomagania, a co najgorsze jak dla mnie, hamulce. Serwo jest tak mocne ze nie sposób dobrze zahamowac na raz i dosc dobrze. Ja jeżdżąc na codzien starym autem do niego jestem przyzwyczajony, a pozatym i umiejętnosci nie te.
Ale generalnie jest to pewnien sposób na wypromowanei rajdów, ale wygrywają tylko Ci którzy trenuja na codzien autami zblizonymi wiekiem do tych pugów.
Whitek napisał(a):Jezeli chcesz brac udzial to musisz sie nastawic na WSZYSTKIE etapy. Inaczej to nie ma sensu.
karcin napisał(a):I jak radzicie je jechać, agresywnie czy raczej jechać spokojnie po wynik, czyli uważać zeby niewalnąć w jakiś słupek. Jak to wogole wyglada ? dzięki i pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości