(M.Ś.) Kuchar/Szczepaniak - sezon 2003 WRC

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Wilu » niedziela, 9 lut 2003, 23:24

Jeżeli mam się pokusić o opinię:
myślę, że Tomek stawia sobie za cel, zdobyć jak największe doświadczenie, i zająć miejsce za sterami jakiejś fabrycznej maszyny, tylko co wydaje mi się iż do osiągnięcia takiego celu potrzebne będzie kilka dobrych występów. coż Tomek podróżuje naprawdę szybko, dołączył już do grona kierowców, jeźdżących na bardzo wysokim poziomie, tylko brakuje mu jakiegoś naprawdę błyskotliwego występu. obawiam się, że równa szybka jazda, i wyniki na początku drugiej dziesiątki, mogą nie wystarczyć. zauważcie, że zatrudnienie dostają modzi kierowcy, którzy np zapierdzielali, robili niezłe czasy coś w granicach pierwszej 5, pokazywali, że potrafią zwyciężać. Np Duval, to nic, że nie docierał do mety, miał potencjał.
Tomek podąża drogą Marko Martina, który wyjeździł swoje, miał spory budżet, który na te starty pozwalał, z doświadczeniem przyszły wyniki.
Myślę, że jeżeli Tomek w tym roku nie zrobi jakiegoś dobrego wyniku, trudno mu będzie w roku następnym zebrać budżet na te starty, i jego podbój MŚ może zakończyć sie niepowodzeniem.
Podoba mi się jego upur w dążeniu do celu, i życzę mu jak najlepszych wyników, dobrych sponsorów, i wielu startów, dobrego teamu, tylko jakoś w to nie mogę jeszcze uwieżyć jakoś.
Wilu
N4

Postprzez lukas » poniedziałek, 10 lut 2003, 01:24

miejsce w generalce nie jest złe, moze udaloby sie wskoczyc na 15 gdyby nie wizyta poza droga. No wlasnie co by bylo gdyby........ Zreszta nie ma co debiut w nowym aucie i 16 miejsce :) Rewelacja :!: Jak wjezdzi sie w auto to moze byc ciekawie :D
lukas
N2

Postprzez Tomisny » poniedziałek, 10 lut 2003, 01:35

W 100% zgadzam sie z Wilem... To nie jest juz zabawa. Tutaj albo ma sie swoje 5 minut albo nikt za to nie bedzie placil... Dobra jazda nie wystarczy, tu trzeba blysnac, pokazac ze jest sie wartym inwestowania...

Poki co Kuchar nie blysnal choc nie mowie,ze tego jeszcze nie zrobi. Te slynne swietne czasy na Shakedownie przed Katalonia nie wystarcza... Tu trzeba wlasnie jak Duval lub Paasonen, ktorzy wygrali nawet OSy. To jest cos...to napewno ktos zauwazy. W przeciwnym razie trzeba naprawde sporo uporu zeby sie zalapac.
Cel jest jasno postawiony przez samego Tomka, wiec oceniajmy go przez pryzmat wlasnie tego celu. W takiej ocenie Kuchar ciagle nie wypada tak jak powinien...

KUCHAR GO!!!
Tomisny
N3

Postprzez **FanKuzaja** » poniedziałek, 10 lut 2003, 13:25

Ja na temat Kuchara powiem tak Dostał nowy samochód a dokładnie był to Samochód Focus WRC 02 . Jak Kuchar ma samochód 1,5 miesiońca to jest dobrze. Kuchar Powoli się w czuwa w Fokę w końcu to nie jazda Corolą dwa inne samochody ina charakterystyka ine prowadzenie itd.

Ja myślę że Tomasz Kuchar pokaże się z dobrej Strony na Rajdzie Turcji, trzymam za niego kciuki musi się wjeździć w samochód.

Ale jak na debiut w nowym samochodzie i 16 lokata to całkiem niezła lokata gdy by nie to parkowanie w plenerku morze by zająl 15 pozycję.

Ale i Tak jestem zadowolony z jazdy Kuchara . Co mogę jeszcze powiedzieć to to że gdyby.... Tomek smigał w pierwszy dzień rajdu jak to robił w osatnio to niwiadomo gdzie by był w klasyfikacji generalenj WRC

Ja Tomkowi życzę jak najlepiej i żeby pokazal na co go stać.

KUCHAR GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
**FanKuzaja**
A6

Poprzednia strona

Powrót do Archiwum