(M.Ś.) JWRC 2003 D.Chudobiński

Archiwum

Moderator: SebaSTI

koci 2

Postprzez grandmaster » sobota, 18 sty 2003, 21:38

Luzik guzik "kocie ruchy" też nie mam zamiaru kłócić się z tobą bo nie o oto chodzi. Przecież są gusta i guśćiki, każdy inaczej spędza wolny czas.

A tak na marginesie to Hołek prawdopodobnie pojedzie na narty półtora tygodnia przed rajdem na narty :wink:
rally's are not a crime
.............................................
www.extreme.pl - is not a crime
grandmaster
N3

Postprzez Piccolo_Jr » piątek, 31 sty 2003, 13:52

No to się Chudobiński doigrał. FIA wykluczyła go i 4 innych zawodników z tegorocznych mistrzostw Junior WRC za nie wzięcie udziału w rajdzie Monte Carlo. Regulamin Junior WRC mówi że uczestnik musi wziąźć udział we wszystkich rajdach tej serii. Oprócz tego sędziowie polecają żeby zakazać tym zawodnikom jakiekolwiek starty w rajdowych mistrzostwach świata w latach 2003 i 2004.
Ostatnio edytowano piątek, 31 sty 2003, 14:34 przez Piccolo_Jr, łącznie edytowano 1 raz
How do they do it, why do they do it, riding and crushing, and riding and winning, and always faster and faster and faster....
Piccolo_Jr
N3

Postprzez Truskawa » piątek, 31 sty 2003, 14:12

Grandmaster - dlaczego uważasz że głupotą jest wyjazd na narty przed samym startem. Jeździsz na nartach ? Ja jeżdze od paru lat i jeszcze sie nie nabawilem zadnej kontuzji. Darek pewnie tez... tak myslal ze nic mu nie grozi bo zazwyczaj nic sie niedzialo no ale.... Kontuzji mozna sie nabawic w wielu miejscach - trening (Kucgar i ta ciezarowka) to dopiero pech.
.:: Do zobaczenia na oesach ::.
Truskawa
N2

Truskawa

Postprzez grandmaster » sobota, 1 lut 2003, 18:23

Jeżdże nie na nartach ale na Snowboardzie. Skoro nie miałeś kontuzji na nartach tzn. że albo jesteś tak wyśmienitym narciarzem albo wjeżdżasz i zjeżdżasz ze stoku przy pomocy kolejki linowej.
Wydaje mi się, że pomysł wyjazdu na narty na parę dni przed zawodami jest bardzo "głupi". Wiadomo, że jak Lewis ma walkę za kilka dni to nie skacze na spadochronie...

Sędziowie zażądali od nich wytłumaczenia swojej absencji. Po przeanalizowaniu wszystkich dokumentów dostarczonych przez kierowców zdecydowali o wykluczeniu całej piątki z tegorocznych mistrzostw.
-Wydaje mi się, że Chudobiński nie złamał ręki, tylko mógł nie dopiąć budżetu na Junior WRC i podano tak dla ściemy że złamał ręke...bo jeśli rzeczywiście doznałby kontuzji to raczej by go nie wyeliminowali z kalendarza. Ale to jest tylko moje zdanie... .
rally's are not a crime
grandmaster
N3

Postprzez Wilu » sobota, 1 lut 2003, 18:57

ja też wietrzę tu jakiś podstęp, wydaje mi się że narobił dużo szumu tylko nie wiem po co, bo dzięki temu jeśli to jest prawda a regulaminu nie znam to w dwóch przyszłych sezonach napewno w MŚ nie wystąpi. Szkoda bo plany jaknajbardziej ciekawe. Może jednak zciągnie to polski to saxo s1600 i będziemy mieli 6 s1600, czyli fiata, 2 corsy, 206 Adamusa, no i jeszcze ta saxuwa dodała by uroku tej rywalizacji, może jeszcze łada no i jeszcze skodówka Bełtowskiego.
a wracając do Chudobińskiego to gdyby naprawdę sytuacja zdrowotna nie pozwalała im na starty to działacze napewno nie zastanawiali by się nad nałożeniem kary w postaci bariery MŚ no nie?
No hyba że są tacy sami kolesie jak ci w pzmocie, bo to by wszystko tłumaczyło wtedy.
Wilu
N4

Postprzez rav » niedziela, 2 lut 2003, 21:41

Zawieszenie na starty w MŚ nie jest jescze zatwierdzone. A wogóle dziwi mnie takie postępowanie FIA. Wymagają wpłacenia wysokiego wpisowego (chyba 1000 E) na 2 miesiące przed sezonem, a dla zawodników, którym nie uda się dopiąć budżetu przewidują 2 lata w zawieszeniu. Zawodnicy nawet nie byli świadomi że taka sytuacja może nastąpić. Sztuka mówił że zgłosił się do MŚ nie mając żadnych sponsorów. Dopiero potem ich znalazł. Chudobiński pokazuje dobry kierunek polskim zawodnikom. On nic jeszcze wielkiego nie osiągnął, a chce się ścigać z najlepszymi. Inni, tacy jak Kulig czy Kuzaj są przekonani że zanim zacznie się startować za granicą trzeba mieć tytuł mistrza Polski w generalce.
rav
A6

Postprzez Piccolo_Jr » niedziela, 2 lut 2003, 22:07

Rav mówisz że zawodnicy nie byli świadomi. To ich wcale nie usprawiedliwia. To jeszcze gorzej bo oznacza to że nie potraktowali sprawy poważnie. Jak by sobie poczytali regulamin to by wiedzieli.
How do they do it, why do they do it, riding and crushing, and riding and winning, and always faster and faster and faster....
Piccolo_Jr
N3

kiedy...

Postprzez grandmaster » sobota, 8 lut 2003, 19:51

Jaki rajd jest kolejna eliminacja Junior WRC :?:
rally's are not a crime
grandmaster
N3

Postprzez Psycholog_Rajdowy » sobota, 8 lut 2003, 20:06

Rajd Turcji :!: Tylko mi nie pisz, że nie wierzysz :!: :lol:
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Nie...

Postprzez grandmaster » sobota, 8 lut 2003, 20:10

Nie wierze :!: :lol:
rally's are not a crime
grandmaster
N3

Postprzez marcin » sobota, 8 lut 2003, 23:03

oups gdzie sie podziali moderatorzy i admini :?:
marcin
A5

Poprzednia strona

Powrót do Archiwum