(M.Ś.) Postawa Kuchara a zmiany w zespole?!

Archiwum

Moderator: SebaSTI

(M.Ś.) Postawa Kuchara a zmiany w zespole?!

Postprzez bigsnake » niedziela, 14 mar 2004, 00:26

Czy nie jest dla was zastanawiające, że odkąd Tomek zmienił skład swojego zespołu ( kiedyś pilot, a teraz główny mechanik) jego wyniki są co raz gorsze?
Big Snake
bigsnake

Postprzez WRCfan » niedziela, 14 mar 2004, 13:41

hmm...zespól to chodzi ci o stajnie G4 :?: przeciez w Rajdzie Wielkiej Brytanii jechał tez Miskiem z G4 i raczej mocno zadowalająco jechal :twisted:
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez marekm » niedziela, 14 mar 2004, 23:14

g4 to Pan Woźniczko?
pozdrowienia
www.fanta-team.org
marekm

Postprzez bigsnake » poniedziałek, 15 mar 2004, 11:20

Z tego co słyszałem to Tomek tylko wynajmuje mechaników z G4. Auto jest Tomka.Trudno chyba mówić, że w Anglii jechał zadowalająco bo nie startowało tam Pwrc. Tegoroczne wyniki pozostawiają jednak wiele niedosytu. :oops:
Big Snake
bigsnake

Postprzez Mroowa » poniedziałek, 15 mar 2004, 16:54

Hehehehe i co jeszcze tam był tylko jeden rajd który był niby zadowalający a tu trzeba przejeachać pełny cykl i kaskę trzbe na wszystko niewiem o co mu chodzi (czytaj Kucharowi) ale trzymam do niego dystans od momentu kiedy to powiedział na Kormoranie że on już niechce w Polsce jeździć (a co on tu takiego osiągnął ??? cosik tam Golfem ? to było Git jak golfem wymiatał a cóś wyżej ???)

Woda sodowa uderzyła do głowki???

A wracając do Mexico no może akurat był niefart i tyle jeszcze z dwie eliminacje i bedziemy wszystko wiedzieć o co chodzi :D
Mroowa
S2000

Postprzez *fly* » poniedziałek, 15 mar 2004, 17:21

nie dokonca musi mu akurat chodzic ze niewiadomo co on w tej polsce zdobyl!
mnie nie dziwi ze w polsce nie chce jezdzic! wydaje mi sie ze kazdy gdyby mial kase by wybral starty w mistrzostwach swiata! ja gdybym ją mial to bym gora dwa sezony w polsce przejezdzil i na mistrzostwa swiata zbierac doswiadczenie bym sie rzuci, nawet nieco niedoinwestowanym miskiem gdybym mial jezdzic!
(niestety tej kasy nie mam wiec poki co mysle co by tu zrobic by w jakims kjs wystartowac. :) )
*fly*
A5

Postprzez Mroowa » poniedziałek, 15 mar 2004, 18:55

No wiesz Sołowow ma kasę ale mądrze powiedział że jeździ w Lancerze bo jeszcze na topowe auto jeszcze nie zasłużył. I właśnie on zbiera doświadczenia i jest spoko.

Ale to nie o to chodzi Kuchar nie przesadzajmy aż tyle kaski nie ma bo niestety mógłby jeździć w Polsce jezeli starty nie kolidują ze soba.

A mniejsza o to trudno stało się to się stało zobaczymy jak to dalej bedzie czy pokaże sie w Polsce czy bedzie tłumaczył się kasą :D :D :D

Ja życzę mu jak najlepiej niech sobie jeździ :D
Mroowa
S2000

Postprzez Yaro » poniedziałek, 15 mar 2004, 19:19

Prawda jest taka ze jak sie ktos chce naprawde rozwijac to powinien jak najszybciej byc rzucony na gleboka wode. O Fryczu wszyscy mowia ze sie starzeje i powinien jezdzic juz poza Polska, Kuchar startuje w MS i niektorzy psiocza z tego powodu. Niech chlopak zbiera doswiadczenia, nigdzie nie obiecywal ze po roku czy dwoch latach startow (regularnych)na swiecie bedzie objezdzal najlepszych. SWRT - dlaczego twierdzisz ze Kucharowi uderzyla sodowa? Bo moim zdaniem to on nie obrasta w piorka, twardo stapa po ziemi i nigdzie nie rozpowiada jak on to fantastycznie jezdzi.

Co do Solowowa - fakt, zbiera doswiadczenia ale przeciez wiadomo ze jest wiekowym czlowiekiem (w odniesieniou do rajdow ma sie rozumiec :wink: ) i mistrzem swiata nigdy nie bedzie. Zbieranie doswiadczen przez Solowowa i Kuchara to dwie rozne sprawy.
JANUSZ KULIG 19.10.1969-13.02.2004

"Znicze się wypalą, kwiaty zwiędną a pamięć o Nim zostanie" Maciej Wisławski
Yaro
N3

heh

Postprzez grizlyyy » poniedziałek, 15 mar 2004, 20:32

SWRT_ napisał(a):No wiesz Sołowow ma kasę ale mądrze powiedział że jeździ w Lancerze bo jeszcze na topowe auto jeszcze nie zasłużył. I właśnie on zbiera doświadczenia i jest spoko.

Ale to nie o to chodzi Kuchar nie przesadzajmy aż tyle kaski nie ma bo niestety mógłby jeździć w Polsce jezeli starty nie kolidują ze soba.

A mniejsza o to trudno stało się to się stało zobaczymy jak to dalej bedzie czy pokaże sie w Polsce czy bedzie tłumaczył się kasą :D :D :D

Ja życzę mu jak najlepiej niech sobie jeździ :D

Uzywaj czasem takich nowinek jak: "," "."

to naprawde ulatwia czytanie.
Los Nartos Unitos Muciacos
grizlyyy
N1

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 15 mar 2004, 21:47

:D
pożyjemy zobaczymy. ponoć nie jest łatwo z WRC -> N4 się przenosić. niej pojeździ potem pogadamy.
!ADI!
S1600

Postprzez golden » poniedziałek, 15 mar 2004, 22:11

zarówno evo7 wersja barboko-szwedzka jak i evo6 wersja meksykansko-brytyjska sa kucharka - a do tego jeszcze pamietna piatka przerobiona na szóstke.... ludzie co to obsluguja to skład w wrca dawnego - co do poszczegolnych mechanikow to sie nie wypowiadam bo nie wiem...

nie ulega faktu, ze jak ktos z was lubi rajdy, zna jezyk angielski i ma pojecie o naprawie turbiny w miskach i chcialoby przezyc przygode i pojezdzic po swiecie... niech pisze do tomka bo poszukuje nowych mechanikow :wink:
golden
A6

Powrót do Archiwum