(W) VI el. WSMP Poznań

Archiwum

Moderator: SebaSTI

(W) VI el. WSMP Poznań

Postprzez eSWu » wtorek, 15 paź 2002, 18:07

Zapraszam wszystkich na ostatnią w tym roku el. WSMP.
Odbędzie się ona w Poznaniu w dniach 25/26 października (piątek sobota, bo w niedziele wybory).
Szczegółowy rozkład godzinowy na www.aw.poznan.pl
Ciekawostka będzie pierwszy raz od lat rozgrywany wyścig handicapowy, prazentacja "plastikowych garbów" oraz jak zwykle pozostałe wyścigi (no niestety poza formułami).
Zapraszam i pozdrawiam

eSWu
N3

Postprzez Glitol » środa, 16 paź 2002, 07:04

Dlaczego nie jada formuły? Przecież to kwintesencja tego sportu (chociaż w Polsce w stanie upadku). Qrcze i ten wyścig handicupowy. Może pojadę i ja do Poznania?
Glitol
A5

Postprzez alfan » środa, 16 paź 2002, 16:59

no jasne że będę,juz odliczam godziny
:)
jak chodzi o tę kwintesencję to ostani wyścig formul na ktorym byłem był naprawde ciekawy
5 aut startowalo w sobote wieczorem
odstepy miedzy zawodnikami wynosiły po 40 s srednio

w polsce rzadza turystyczne i mnie osobiście to nie martwi

poza tym naprawdęmnie ciekawi ile razy budyń dostanie od garsteckiego
Gdzie dwóch albo trzech spotyka się w imię Alfy Romeo,
tam Cuore Sportivo jest między nimi.
www.pyrateam.cuoresportivo.pl
alfan
N3

Postprzez golden » środa, 16 paź 2002, 17:25

Ja tez sie nie moge doczekac. Ne przepadam a wrecz nie lubie toru Poznan (przez giełde) ale naszczesie wyscigi sa w sobote!!!!!!
Ja glownie jade kibicowac Robertowi bo ma sznase na tytuł oraz kumplowi. Formuły owszem sa fajne ale nie w wydaniu polskim. Turystyczne to PAR tylko :( . Szkoda bo w niemczech np. sa i formuly, beetle, yaris, V8STAR:), 147, lupo i wiele innych... Fakt to sa niemcy a nie polska :) Powiedzcie gdzie mozna blisko wynajc cos do przenocowania. Z jakies rozsadne pieniadze :)
golden
A6

Postprzez eSWu » czwartek, 17 paź 2002, 10:19

Glitol: formuły pojadą tylko ich ilość powoduje że są nieciekawe stąd piszę w przenośni że ich nie będzie.
pzdr
eSWu
N3

Postprzez alfan » czwartek, 17 paź 2002, 14:34

No ta gielda to rzeczywiscie dno
żeby tak po chamsku paddock zajmować

jak chodzi o tani nocleg to na weekendy to np. mozna sprobowac
u kogos kto wynajmuje pokoje na zjazdy dla studentów zaocznych
choć czy to bedzie kolo toru-nie sadze
kolo toru jest osiedle ławica-ludzie tam wcale kasy nie mają

ale te treningi w piatek :cry:
ja mam laborki :cry: :cry:
alfan
N3

Postprzez eSWu » czwartek, 17 paź 2002, 15:37

Golden:
Niestety z przykrością muszę powiedzieć że wyścigi są w okresie targowym. To niestety oznacza że hotele są znacznie droższe (najczęściej o 100 %). Pokoje noclegowe też są droższe ale najlepiej podzwoń i popytaj. Oto kilka adresów na pokoje.
www.dontworry.pl www.roletim.com.pl www.pokoje.pz.pl
pozdrawiam.
eSWu
N3

Postprzez golden » czwartek, 17 paź 2002, 18:06

dzieki bardzo moze skorzystam :)
golden
A6

Postprzez kaja » poniedziałek, 28 paź 2002, 12:27

Cześć chłopaki. Mam pytanie. A co myślicie o moim występie w Kielcach i Poznaniu? :oops: Pytam bo nigdy nikt nie mówi na teat mojej jazdy a ciekawi mnie co ludzie o niej myślą. Nie ważne czy pozytywnie czy negatywnie, ważne że szczerze. Wiem jedno nie zawsze radze sobie z presją. Jeśli lepiej pojade czasówke to czasem sie spalam :( Ale chciałabym sie dowiedziec jak to z zewnącz wygląda. Karolina Czapka :roll:
Kaja
kaja

Postprzez alfan » poniedziałek, 28 paź 2002, 18:11

No cóż Kaju mysle ze nie ma czego komentowac,wyniki mówia same za siebie. :) Zdecydowanie sie rozwijasz i oby tak dalej.Tym bardziej ze w przyszłym roku podobno zabraknie juz dwóch najlepszych przyszłorocznych zawodników.(oby tylko PAR nie zabrakło :( )
Wyniki kieleckiej eliminacji wskazują,ze masz nawet szansę na wygranie wyscigu.No a jesli chodzi o to jak twoja jazda w Poznaniu wygladała z zewnątrz-to niestety zbyt pasjonowala mnie walka Artura Cżyza zebym na to zwracał dokładniej uwagę. :oops: .Gratuluje sezonu 2002 i zyczę powodzenia w przyszłym.No i na AE :D
Pozdrawiam.
alfan
N3

Karolina: odpowiedŸ

Postprzez Gokart » czwartek, 7 lis 2002, 13:27

czeœć Karolina,
byłem na ostatnim PAR w Kielcach. szczerze mówišc, z tarasu, na którym stałem, nie było widać zbyt wiele jeœli chodzi o samš walkę na torze, ale muszę przyznać, że - patrzšc na Twoje ostatnie wyniki - naprawdę jestem pełen podziwu dla Ciebie.
Przy okazji chciałbym Cię też zapytać, jak wyglšdajš Twoje kontakty z innymi zawodnikami? Czy nie jesteœ np. traktowana z lekceważeniem itp.? Polski œwiatek rajdowo-wyœcigowy wyglšda, przynajmniej z zewnštrz, na doœć szowinistycznie nastawiony do kobiet. Ciekaw jestem, jak to wyglšda naprawdę.

Ciekawi mnie też, jakš drogš dotarłaœ do startów w PAR, tzn. jak wyglšdała Twoja dotychczasowa kariera kierowcy?
Gokart
N3

Powrót do Archiwum