(M.Ś.) ...:::Rajd Australii:::...BRAWO TOMEK 12 MIEJSCE !!!

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez kewals » niedziela, 3 lis 2002, 20:53

na pamiątke pozostały kombinezony w słoneczka :)
zapraszam do dyskusji na www.dnkforum.prv.pl
kewals
N3

Postprzez Tomisny » niedziela, 3 lis 2002, 22:48

Pewnie to nie koniec przygody z Polsatem, ale aktualny sponsor pewnie sponsoruje poprostu to "tournee" na zakonczenie sezonu...

Ja bym nie przesadzal z euforia co do jazdy Tomka...piszecie,ze w granicach 5-8 platzu by sie znajdowal, a to wszystko przez starszy woz...

Nie wiadomo jakby to bylo tak naprawde...Nie sadze,zeby Tomek jadac nowym specem ktoregokolwiek z producentow, juz teraz byl w stanie nawiazac walke z doswiadczonymi zawodnikami... Chcialbym zeby to jak najszybciej nastapilo, ale poki co, to nie jest tylko kwestia samochodu...

KUCHAR GO !!!
Tomisny
N3

Postprzez **FanKuzaja** » niedziela, 3 lis 2002, 22:59

Brawo Tomku

J ktoś powiedział że Polacy nie pokażą sie z dobrej strony. Jak oglondałem pierwszy dzien to sie poprostu załalmałem, ale wiedziałm ze w tym człowku drzemie tygrys . I pokazał swój lwi pazór i że samochodem jakim jest Toyota Corola WRC spec 99 da sie osiongac niezle czasy i stało sie to co przeczuwałem ze zajmie dobra pozycje w klasyfikacji generalnej na koniec rajdu i pokazał sie z dobrej strony.

Oraz ma dobrą nowine jesli wszytsko dobrze pujdzie to głowny sponsor Ballsen Hit postara sie zeby Tomek Kuchar wystartował w ostatnej eliminacji Mistrzostw Świata czyli Rajd UK .

Tomek GO!!!!!1
**FanKuzaja**
A6

Postprzez maciekd » poniedziałek, 4 lis 2002, 00:23

Na pytanie kiedy polski kierowca zostanie mistrzem swiata Maciej Wislawski odpowiedzial: Nigdy!
Mam nadzieje, ze Tomkowi sie poszczesci i znajdzie dla siebie miejsce w zespole fabrycznym. Mam tez nadzieje, ze bedzie to poczatek polskiej ekspansji w MS, ktora za pare lat doprowadzi do tego, ze jednak ktorys z kierowcow z nad Wisly wlaczy sie w walke o tytul. Czego sobie i panstwu zycze...
maciekd
A6

Postprzez Piccolo_Jr » wtorek, 5 lis 2002, 16:42

To już 3 raz jak załoga Kuchar Szepaniak dojechała do mety na 12 miejscu (należy dodać że jest to ostatnie miejsce pokazywane w wynikach w Eurosporcie). Oby tak dalej. Zauważyliście że żaden Hyundai nie dotarł do mety. :lol:
How do they do it, why do they do it, riding and crushing, and riding and winning, and always faster and faster and faster....
Piccolo_Jr
N3

Postprzez Dobi » wtorek, 5 lis 2002, 20:14

Z Tomkiem na pokładzie to by dotarł :D
Dobi

Postprzez kewals » wtorek, 5 lis 2002, 21:13

Tomek przynajmniej wiedział kiedy w tym aucie włączyć tryb awaryjny :D :lol:
zapraszam do dyskusji na www.dnkforum.prv.pl
kewals
N3

Postprzez krzychd » środa, 6 lis 2002, 09:41

kewals napisał(a):Tomek przynajmniej wiedział kiedy w tym aucie włączyć tryb awaryjny :D :lol:

TAK, tuż po wystartowaniu do pierwszego OES-u.pa 8)
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez Piccolo_Jr » środa, 6 lis 2002, 18:05

Zdaje się ż e Hyundai jest wciążbardzo awaryjny. Być może Tomek zrobił bardzo dobrze jadąc resztę sezonu Corollą. Zdaje się że była mniej Awaryjna niż Accent w ostatecznym rachunku. A pamiętajmy że Hyundai nie chciał mu dać najlepszej wersji Evo 3 (tylko coś raczej w stylu evo 2.5 która nie dość że była gorsza to mocno awaryjna) a takiej na przykład Natalie Barrat dał taką wersję. A Kucharowi i tak udawało się ją objeżdżać w każdym rajdzie i to starszą Corollą.
How do they do it, why do they do it, riding and crushing, and riding and winning, and always faster and faster and faster....
Piccolo_Jr
N3

Poprzednia strona

Powrót do Archiwum