(F.O.) Naklejka klubowa? Co wy na to?

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Marmetal » niedziela, 12 mar 2006, 23:14

Gucio napisał(a):
Marmetal napisał(a):Naklejka to dobry pomysł.

No pewnie, że dobry pozatym nie tylko na auto można to nakleić :P
ja proponuje prosty projekt taki jak mamy na górze forum ;)
http://www.autoklub.pl/gfx/top_logo_main.gif tylko bez tego miśka, samo autoklub.pl
poco wydziwiać :P

Właśnie o takie coś mi chodziło. Napis autoklub.pl (bez napisu "serwis sportów motorowych" oczywiście) w prostokącie i dwóch kolorach. Proste, a ładne i estetyczne :).
Marmetal
S2000

Postprzez WAPNO » niedziela, 12 mar 2006, 23:24

Wyobraź sobie, że szukałem i znalazłem 2 firmy bo dokładnie tyle jest konkretnych w moim mieście... jak już pisałem z jednej się po jakimś czasie odklejały napisy (mój ojciec zamawiał), a w drugiej był kłopot z rozmiarami i gramaturą. Dlatego poprosiłem osoby z większych miast o pomoc. Niechcę z allegro bo sie naprawde możemy rozczarować z jakością. A trzeba jeszcze przyjąć, że nasz projekt jest dosyć nietypowy bo zajmuje duży obszar koszulki i ceny które są podane dla typowych zamówień nas nie obowiązują. Narazie rozmawiajmy o naklejkach bo koszulkami zajmują się 2 osoby. Jak chcesz pomóc to poszukaj u siebie w mieście bo denerwuje mnie narzekanie, a jak apelowałem o pomoc to już było mniej chętnych. Naszywki... to już chyba się prędzej koszulek doczekamy <lol>. A naklejke w wektorach każdy może zanieść do pracowni reklamowej i mu wytną na ploterze (Jak ktoś niema u siebie to akurat w tej kwestii mam możliwość pomocy i rozsyłania).
WAPNO
A6

Postprzez Gucio » poniedziałek, 13 mar 2006, 00:17

Ja juz od czsów X jak siedze na tym forum mam taki identyfikator...
Wapno to widział i nie miał zastrzeżeń, bo to może sobie każdy zrobić we własnym zakresie...
Jak chcecie to mam projekt na kompie, tylko nick wystarczy zmienić :)
Obrazek
koszt to około 5 zł...koszulka mi niepotrzebna...
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Albert(Zambrów) » poniedziałek, 13 mar 2006, 09:41

Wczoraj gadalem z ludzmi, i dowiedzialem sie ze nia problemu zrobic taki napis na koszulce. Jednak jeśli chodzi o nick indywidualnie do kazdej koszulki, to moga byc problemy. Postaram sie wywiedziec czegos konkretnego.

A i jeszcze jedno, Wapno, nie mow ze nie chce pomoc, ale nie mam czasu na to, bo szkole juz skonczylem a z pracy sie nie mozna urywac ot tak, to chyba ze jest sie swoim szefem :P :wink:
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez WAPNO » poniedziałek, 13 mar 2006, 12:15

Nie no jasne, wiem to doskonale na swoim przykładzie, ale chodzi mi o osoby, ktore tylko krytykuja zamiast cos pomoc. A zrobienie napisu to nie jest problem, ale to sa koszty. No i jeszcze chodzi o to, zeby byl na koszulkach sensownej jakosci. Dobra zrobilismy troche OT bo to temat o naklejkach ;).
WAPNO
A6

Postprzez Albert(Zambrów) » poniedziałek, 13 mar 2006, 12:22

Dokładnie koniec OT :)

Ja proponuje takie cos, zrobic uniwersalny projekt na ktorym łatwo bedzie wpisac własny nick, udostepnic go forumowiczom(np zrobic temay widoczny tylko dla zarejestrowanych uzytkownikow, tam zamiescic projekt) i cieszyc sie :D koszt naprawde maly, a efekt bedzie odpowiedni :) kazdy bedzie mial, umozliwic nawet malo mozliwosc modyfikacji, zeby kazda naklejka mogla byc osobliwa :) jednak zakres modyfikacji okreslic dokladnie taki zalącznikiem J :wink: np. musza byc barwy niebiesko biale, i logo musi pozostac na miejscu. Dozwolone byłoby uzycie dowolnej czcionki i kolory nicka. Taka moja propozycja.
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez JoannaXP » poniedziałek, 13 mar 2006, 19:24

WAPNO napisał(a):ale chodzi mi o osoby, ktore tylko krytykuja zamiast cos pomoc

pomoglam jak tylko moglam tzn dalam linka do sitodruku ,no ale skoro tak nie pasuje no to nie...szukajcie dalej...oby do gwiazki :roll: :)
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez KMart » wtorek, 14 mar 2006, 17:36

Sorry, że tak odgrzebuje ale... :roll:

Możecie pisać na PW lub GG 2544466 albo maila (rally___kamil@o2.pl) i dajcie swoje nicki i maile to wam prześle plakietkę którą sobie wydrukujecie i zawiesicie na smyczy. Fajnie jakby na rajdzie każdy ją miał i byśmy się poznali :wink:

Take są etapy postępowania:
1. Otrzymujecie na maila obrazek...
2. Wklejacie go do Worda... (najlepiej wdrukować 2x i mieć dwustronną plakietkę)
3. Drukujecie ją...
4. Wycinacie plakietkę (plakietki i sklejacie)
5. Idziecie do punktu w którym wam ją zalaminują (koszt to klka groszy...)
6. Zawieszacie ją sobie na smyczy...
7. Cieszycie się :wink: A na rajdzie się poznajemy :wink:

Napiszcie co o tym sądzicie :)

Dałem jeszcze raz bo zainteresowanie małe ale ja nie o tym...

Dzisiaj sobie to zalaminowałem i powiesiłem na smyczy (z Cersanit RT) i wygląda naprawdę extra... Więc napierajcie na PW :wink:
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
KMart
A5

Poprzednia strona

Powrót do Archiwum