(RSMP) 31 Rajd Elmot

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 5 maja 2003, 02:51

pwrc a edysk? Ci co nie mogą oglądać relacji ,nie ze swojej winy, tylko winy TVP, mogliby pozakładać konta. [mówię tu także o sobie].

Adam Barski: pozdrowienia od AJ z czata H*O*G*I. Pamiętasz mnie jeszcze?
!ADI!
S1600

Postprzez rav » poniedziałek, 5 maja 2003, 11:15

A to dziwne że Ghizzi słabo wypadł. Jak byłem 2 lata temu na barbórce to jechał na zerze i najlepiej kręcił się wokół beczki. A ten odgłos silnika... Żaden WRC go pod tym względem nie pobił.
rav
A6

Postprzez Tomisny » poniedziałek, 5 maja 2003, 12:39

No to faktycznie czas na opis wrazen po powrocie...
Widok Kuziego w prawie fabryce to bylo cos! Poprostu monstrum, no a Leszek jak widac swietnie ja wykorzystal...oby tak w ME. Bardzo szkoda mi Gabrysia...jak sie okazalo wygral 2 pierwsze OSy w N-ce, a tu juz na pierwszej petli taki pech... Zatrzymal sie zaraz przy nas (przy ogrodku Grillowym :wink: ), a silnik mu chodzil jak w Ursusie rocznik 59'...
A czuje ze by ich zlal w N-ce...
Do najlepszych zalog rajdu (pod wzgledem wizualnym) zaliczylbym Kuziego, Czopika, Bebnow, Steca, Jurczaka, Dude i Juniora...
Kuzi czysta moc!
Czopik bardzo ladnie wykorzystywal sprzet, ale zdecydowanie za wczesnie hamowal pierwszego dnia...
Bebenek bardzo plynnie i poslizgami...no i jak widac szybko.
Stecu jak zwykle agresywnie i dynamicznie...
Jurczak potrafil nawet jechac bokiem oska...i to plynnie i szybko.
Duda mimo ze czasow nie osiagal dobrych to miejscami bardzo fajnie technicznie...
No i Junior... widac ze czasem jeszcze popelnia bledy, lub za wczesnie hamuje...ale technika na bardzo wysokim poziomie...

Zgadzam sie co do Frycza...kazdy jego przejazd bez historii, tak samo jak pelikanskiego...choc Pelikan udowodnil ze jest strasznie szybki. O 3 min wyprzedzil drugiego zaqwodnika w RPP i o 2,5 Nowosiadlego w mocniejszym Pugu !!! To jest cos... Zwlaszcza ze to juz chyba jego 3 zwyciestwo z rzedu w RPP...

Nie najgorzej pojechal Lubiak , myslalem ze bedzie dalej...

No ale gdyby nie deszcz drugiego dnia, to S1600 bylyby pewnie jeszcze wyzej...szczegolnie Jurczak.
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez Barski Adam » poniedziałek, 5 maja 2003, 12:41

AJ: dzięki i ja również serdecznie pozdrawiam. Jak mógłbym zapomnieć jednego z głównych "sekciarzy" wielodniowych i wielogodzinnych chatów rajdowych?
adam z krakowa
Barski Adam

Postprzez stoTYSIECYbarbarzyncow » poniedziałek, 5 maja 2003, 16:24

ADI będzie relacja w TV Centrum, pewnie ja nagram i przetworze na postać cyfrową
jeżeli ktoś dysponuje miejscem na serwerze to chętnie udostępnię
mój serwer nie bardzo się do tego nadaje

zalezy ile to bedzie zajmowac, jesli do 50 mb, to moge na dwoch serverach rownolegle wrzucic. oba tylko 0.5 mb ale zawsze lepiej niz edysk;) jesli wiecej to na jednym
.hoes caretaker
stoTYSIECYbarbarzyncow
N1

Postprzez Rafał » poniedziałek, 5 maja 2003, 17:27

W końcu mam net :D
Czas podzielić się wrażeniami.
Stałem na odcinku 11, 15, 19. Pierwszy przejazd między 10 a 11 pkt w WRC. Dość szybki łók. Drugi i trzeci: 10 pkt w WRC.
Ktoś wcześniej pytał o szczegóły dachowania 00: Znajomi byli dzień wcześniej i mówili, że ciekawie jadą 00. Stoję, czekam. Nadjeżdża EVO VI(Milko i Monika Włodarczuk). Jadą trochę za szybko. Łapią pobocze i 2 razy przez dach na łąke.. Na szczęście nic im się nie stało. Samochód przypomina Peugeota 206 :). Rozmawiałem później z Moniką i mówiła, że mieli jakieś 140-150 na liczniku.
Kuzaj-baaaardzo szybko(dostałem nawet autograf z błota na spodniach :D )
Frycz-na okrągło, nudna ale skuteczna jazda
Bębenek-ciekawie, szybko, zrobił nam cześć :shock:
Czopik-wybiło go na cięciu i był boook, poza tym śliczny samochód
Sołowow-patrz Frycz, nareszcie ciekawie oklejony samochód
Stec-znajomi pochodzą z okolic Kraśnika i znają Mariusza. Mówili, że TATA kazał mu jeździć na okrągło. Nie słucha się go jednak. Mieliśmy prześcieradło z napisem STEC. Oczywiście pojechał taaaakim boookiem. Wynik też dobry
Lubiak-szybko, po deszczu też dostałem autograf:)
Grzyb-zapierdzielał jak szalony. Bez fajerwerków ale ciekawie. Na milimetry przeszedł 2 razy obok słupa. Autko super. Poza tym to "MÓJ" lokalny kierowca... 8)
Macijewski-nadczłowiek jak powiedział o nim pewien rajdowiec z lubelszczyzny(rok temu na mazowieckim podchodził do każdego zawodnika i życzył im powodzenia po czym mówił, że już mogą jechać do domu bo on i tak jest najlepszy po czym robił głupi uśmiech i śmiał się z gorzej przygotowanych samochodów). Nie będe takiemu komuś kibicował.
Duda-był bok
Jurczak-świetny samochód. Fajnie jechała ta "WIERTARKA"
Pelikan-tak szybko jeszcze nie widziałem żeby jechał. Kierowcy N-ki dużo wcześniej zaczynali hamowanie od niego. Chyba będzie puchar w PP
Kościuszko-na pierwszym przejeździe roawalił chłopowi płot :D , urwał lusterko i próg(teraz leży on u mnie w garażu :D). Jest szybki ale musi się jeszcze trochę nauczyć.
Adamus też szybko pomykał po OS-ach. Szkoda, że nie dojechał :(
Przed ostatnim OS-em już chyba żadne 0 nie jechało :? Ktoś wie co śię z nimi działo? Szczególnie fajnie jechała czerwona 306-tka.
Warto było jechać całą noc. pozostały miłe wsponienia, próg Opla i spoiler Lancera :D . Za rok wybieram sie napewno.
Rafał
N2

Postprzez pwrc » poniedziałek, 5 maja 2003, 21:08

na divxa trzeba troche poczekac, relacja była w TV Centrum ale na razie pierwszy dzien rajdu, za tydzien dzien drugi

pozdr 8)
pwrc
A5

Postprzez Rafał » poniedziałek, 5 maja 2003, 21:17

Ja wam tu piszę o wypadku dwóch zer. Looknijcie jaki wypadek miał Kopecki Na rajdzie TATR. http://www.rally.sk/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index&do=showgall&gid=68&offset=36&orderby=titleA
Rafał
N2

Postprzez Baca » poniedziałek, 5 maja 2003, 21:32

Można też zobaczyć inny dzwon z tego rajdu na krótkim klipie:
http://www.rally.sk/article.php?sid=119 ... ad&order=0
Baca
A5

Postprzez WAPNO » poniedziałek, 5 maja 2003, 23:32

Na http://www.milko.foto.pl są już fotki z Elmotu 2003! Serdecznie zapraszam :)
WAPNO
A6

Postprzez jgw » poniedziałek, 5 maja 2003, 23:33

Rafał napisał(a):Ja wam tu piszę o wypadku dwóch zer. Looknijcie jaki wypadek miał Kopecki Na rajdzie TATR. http://www.rally.sk/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index&do=showgall&gid=68&offset=36&orderby=titleA

myslalem ze widzialem juz wiele zdjec "powaznych" dzwonow , ale te fotki uswiadomily mi ze to nieprawda :shock:
a wie ktos co sie stalo z zaloga??
jgw
N2

Lokalizacja: z gor , z sudetow ..tzn.obok sniezki...zaraz pod szrenica:)

Postprzez żółtodziób » wtorek, 6 maja 2003, 11:05

:shock: :shock: :shock: wygląda przerażająco... przestrzeć kierowcy i pilota niby w nieznacznym stopniu się zmniejsyła, ale ta skrzywionakierownica pokazuje że było niewesoło...
żółtodziób
A8

Postprzez Tomisny » wtorek, 6 maja 2003, 14:35

oooo fuck! Strasznie, to wyglada...musial popylac ze dwie paki i rolowac w kazda strone...

Rafal to ty niezly farciaz jestes... wracac z takimi trofeami... :lol:
Tomisny
Tomisny
N3

Poprzednia strona

Powrót do Archiwum