W końcu mam net
Czas podzielić się wrażeniami.
Stałem na odcinku 11, 15, 19. Pierwszy przejazd między 10 a 11 pkt w WRC. Dość szybki łók. Drugi i trzeci: 10 pkt w WRC.
Ktoś wcześniej pytał o szczegóły dachowania 00: Znajomi byli dzień wcześniej i mówili, że ciekawie jadą 00. Stoję, czekam. Nadjeżdża EVO VI(Milko i Monika Włodarczuk). Jadą trochę za szybko. Łapią pobocze i 2 razy przez dach na łąke.. Na szczęście nic im się nie stało. Samochód przypomina Peugeota 206

. Rozmawiałem później z Moniką i mówiła, że mieli jakieś 140-150 na liczniku.
Kuzaj-baaaardzo szybko(dostałem nawet autograf z błota na spodniach

)
Frycz-na okrągło, nudna ale skuteczna jazda
Bębenek-ciekawie, szybko, zrobił nam cześć
Czopik-wybiło go na cięciu i był boook, poza tym śliczny samochód
Sołowow-patrz Frycz, nareszcie ciekawie oklejony samochód
Stec-znajomi pochodzą z okolic Kraśnika i znają Mariusza. Mówili, że TATA kazał mu jeździć na okrągło. Nie słucha się go jednak. Mieliśmy prześcieradło z napisem STEC. Oczywiście pojechał taaaakim boookiem. Wynik też dobry
Lubiak-szybko, po deszczu też dostałem autograf:)
Grzyb-zapierdzielał jak szalony. Bez fajerwerków ale ciekawie. Na milimetry przeszedł 2 razy obok słupa. Autko super. Poza tym to "MÓJ" lokalny kierowca...
Macijewski-nadczłowiek jak powiedział o nim pewien rajdowiec z lubelszczyzny(rok temu na mazowieckim podchodził do każdego zawodnika i życzył im powodzenia po czym mówił, że już mogą jechać do domu bo on i tak jest najlepszy po czym robił głupi uśmiech i śmiał się z gorzej przygotowanych samochodów). Nie będe takiemu komuś kibicował.
Duda-był bok
Jurczak-świetny samochód. Fajnie jechała ta "WIERTARKA"
Pelikan-tak szybko jeszcze nie widziałem żeby jechał. Kierowcy N-ki dużo wcześniej zaczynali hamowanie od niego. Chyba będzie puchar w PP
Kościuszko-na pierwszym przejeździe roawalił chłopowi płot

, urwał lusterko i próg(teraz leży on u mnie w garażu

). Jest szybki ale musi się jeszcze trochę nauczyć.
Adamus też szybko pomykał po OS-ach. Szkoda, że nie dojechał
Przed ostatnim OS-em już chyba żadne 0 nie jechało

Ktoś wie co śię z nimi działo? Szczególnie fajnie jechała czerwona 306-tka.
Warto było jechać całą noc. pozostały miłe wsponienia, próg Opla i spoiler Lancera

. Za rok wybieram sie napewno.