Popieram tę incjatywę i zgadzam się z tym przesłaniem.
Jeżeli ty też - skopiuj i przekaż dalej… jest to ważne - nie dla mnie, dla Ciebie, lecz dla Polski..
Moderator: SebaSTI
enka napisał(a):Nigdy nie sadzilam, ze to powiem, ale wole SLD niz ten cholerny PIS. SLD przynajmniej prezentowalo jakos kulture polityczna, potrafili zachowac sie na swiecie, polityka zagraniczna byla bez zarzutu.
PO przejmie wladze i w koncu ktos zrobi porzadek w tym kraju.
devulatron - myslac tak dociagniesz w swej egzystencji tylko do jednego...wszyscy znikną... a Ty bedziesz gasił światło w tym kraju...
enka napisał(a):Nigdy nie sadzilam, ze to powiem, ale wole SLD niz ten cholerny PIS. SLD przynajmniej prezentowalo jakos kulture polityczna, potrafili zachowac sie na swiecie, polityka zagraniczna byla bez zarzutu. Afery - aferami, trudno, ale przynajmniej nie rozwalali wszystkiego co sie dalo. PIS sie chwali ze wzrost gosporadczy i spadek bezrobocia to ich zasluga. Najlepiej przywlaszczyc sobie nie swoje zaslugi i wciskac ciemnemu spoleczenstwu bzdury. zal mi tych, ktorzy w to wierza. a jak patrze na nich w tv to poprostu cyrk. ludzie, ktorzy reprezentuja nasz kraj i nas nie potrafia nawet poprawnie mowic po polsku, nie mowiac juz o jezykach obcych. mam nadzieje, ze to sie szybko skonczy, PO przejmie wladze i w koncu ktos zrobi porzadek w tym kraju. albo bedzie tak, ze wszyscy, ktorzy soba cos reprezentuja wyjada z teog kraju, zostana same mochery i banda ciemniakow, ktorymi bedzie rzedzic dwoch blizniakow.
Widze, ze propagadna Kurskiego w pieknym stylu wplynela na ten kawałek mózgu jakim dysponujesz.
Nie chcesz być niewolnikiem we własnym kraju? Moze się pochwalisz ile zarabiasz i czy bez problemu utrzymujesz za to rodzine?
Pani minister pracy postanowiła walczyć z masową emigracją polaków za chlebem, wiesz jak? Podniosła minimalną pensję o 25 zł.
Kojazysz ostatnie wydażenia, w których Prawie Sprawiedliwość tak się spiepszyła ze zmianą ordynacji? Czy tak walczy o gospodarke, albo o to zeby kazdy mogł godnie życ w kraju, w którym się urodził?
wrobel321 napisał(a):Za czasów SLD Polska była traktowana poważnie na arenie miedzynarodowej, a teraz śmieją sie z tych kaczyńskich, leppera, giertycha!
rallyfan2 napisał(a):Ten kraj się kończy .Wyjeżdzaja ludzie, ktorzy mogli cos w tej polsce dobrego zrobić .Młodzi , wykształceni z pomysłem na życie . Z samych moich znajomych i rodziny wyjechalo kilkanascie osob !!.Wszyscy mi mówią żebym kopnął ten kraj w du#$ .I przynaje im racje .Stawka godzinna większa niż dniówka w polsce.A w polsce niskie pensje , a ceny europejskie powoduja że każdy woli pracować poza granicami
Przed wyborami byłem za po .Do czasu przegranej i pokazania przez tuska braku kultury politycznej i jakiekolwiek współodpowiedzialności za kraj .Zamiast dojsc do jakiegos prozumienia z pisdami to oni dali przyzwolenie na rzadzeniae samobrony i lpr .
W kraju nic się nie dzieje kolejne idiotyczne propozycje naszego rządu powodują politowanie i smiech z coraz to większej głupoty polityków.Obiektywnie przypomne tylko pare obietnic pisuaru :
-wprowadzenie kary śmierci ,
-walka z kryminalistami w sejmie ( czytaj lepperem i pochodnymi) jednak się z nimi ułożyli i jest OK .Wystarczy cofnąc sie 2 lata temu co o lepperze mowili ziobro i kaczynski .
A teraz ich dokonania .Minister głupoty giertych i amnestia maturzystów , jak dla mnie.Prestiż matury spadł do ukończenia kursu kosmetyczki
. Kolejny debilny pomysł :propozycja wprowadzenia slużby wojskowej dla każdej osoby , która ukończyła 19 lat .Ciekawe ilu z naszych posłów odsluzylo wojsko ? JAkos nie widze kaczorów w kamaszach
Przypomne tez ze przed wyborami pis obiecal wycofanie wojsk z Iraku , ale nasi żołnierze dalej tam giną .Znajac honor polaków ( czytaj wrodzoną głupote do walki w nieswojej sprawie ) będa też walczyc w Libanie .
BoixoisNois napisał(a):Devulatron sluchasz radia maryja?
żółtodziób napisał(a): Przeduzenie pobytu naszych wojsk w irku ma związek z jakąś transakcja polityczną z USA, obawy jedynie budzi to, czy nie wyuchają nas po razkolejny, bo jak na razie to nie wywiązali się z tego co obiecywali do tej pory.
żółtodziób napisał(a): Każda sytuacja ma swoje plusy i minusy, chodzi tylko o to żeby te plusy nie przysłoniły minusów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości