prizee.com kolejny sposob na kase :D

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

prizee.com kolejny sposob na kase :D

Postprzez Convert » czwartek, 22 wrz 2005, 18:51

Witam , buszujac w internetowym smietniku naktnalem sie wlasnie na strone www.prizee.com (jezyk mozna zmienic na eng) i powiem wam , zaciekawila mnie ona

Zestaw kilkunastu flashowych gierek z ktorych w kazda mozna zagrac raz dziennie w ktorej zarabiasz prawdziwe euro (centy )

Dziennie zarabia sie (w zaleznosci od szczescia i zylki hazardzisty) od 13 do 30 eurocentow , nie liczac jackpotwo czyli od paru euro do kilkuset ojro (raczej malo spotykane ) . Wyplacic pieniadze mozna w postaci prezentow , od bryloczykow do plyt DVD i w (co chyba bardziej zadowoli polakow ) Euro , najnizsza wyplata to 10 euro )

Zastanawialem sie jaki zysk ma z tego ta strona , (dziala ona dlugo , jest wyplacalna , prezenty / kasa trafia do polski , szczegoly na nieoficjalnym informacyjnym polskim forum tej strony http://www.prizee.fora.pl/ (1000 membersow!) ) Otoz , codziennie w kazda z gier mozna zagrac tylko raz , a niedosyt jest ogromny i bardzo milo patrzec jak licznik eurocentow co chwile sie podnosi . Dodatkowe "razy" gier mozna kupic przez sms'a (u nas nie dostepne , szczegoly na forum) lub przelewem bankowym . Ale kto nam kaze z tego korzystac ;D

Nie bede sciemnial , nie jest to szybka i duza kasa , ( no chyba ze ktos ma szczescie ) ale napewno latwa i przyjemna , zeby uzbierac 10 euro trza grac miesiac dwa lub wiecej . Jednak uwazam ze "gra" jest warta swieczki

Zapraszam wiec do rejestrowania sie

ps. Przy rejestracji mozecie wpisac kto was zrekrutowal , w zamian w momencie gdy przekroczycie prog 1 euro osoba ktora wpisaliscie (np ja Login : Djtasaczek ) dostaje 25 eurocentow , gdyby ktores z was doszlo do sumy 10 euro , osoba od ktorej wiecie o grze dostanie wtedy 1,5 euro . Nie martwcie sie jak widzicie nie jest to nabijanie kasy przez zapisywanie nowych ludzi (ciekawe ilu z was dojdzie do 1 euro )

Milej i wytrwalej zabawy w zarabianie Pozdrawiam

no wlasnie ja gram mam juz ponad o.5 ojro :D jakby co moj nick to Djtasaczek :D

No i mam juz 1.67 € :D fajne ::D im wiecej i dluzej sie gra tym wiecej daja bonusow :D
Obrazek
Convert
N3

Powrót do Hyde Park