CZy zna ktoś adresy stron takich jak altavista.com, które by tłumaczyły teksty z angielskiego na polski? Albo może macie adresy stron z których można ściągnąć darmowe wersje do tłumaczeń ang-pol. Z góry wielkie dzięki.
Ja mam trasnalator do Niemieckiego i Angielskiego z Techlandu i nawet dobrze tłumaczy. Jak kumpel przetłumaczył tekst to dostał 1 dlatego bo wykroczył ponad program nauczania i nauczycielka nieuwierzyla ze robił to sam hehehe ale takie jest życie ja dostałem 4 za ten tekst ale tak jak mówicie translatory nietłumaczą całych zdań tylko poszczególne wyrazy ale jest coraz lepiej.
Banan napisał(a):Mam z poczatku roku, bo teraz piszemy na kartkach a kartki wyrzucam A orginalu Ci nie przesle, bo sie nie doczytam. Znaczy sie za czerowno jest.
Albo coś nas wkręcasz, albo sam na czerwono se piszesz :D:D
Translatory z Techlandu [english translator i deutscher translator] są dobre bo sama ich używam,ale trzeba wiedzieć jak co zmienić,a nie zrzynać słowo w słowo z tego co przrtłumaczyło trza z sensem pomysleć i pozmieniać,dobra sprawa,zamiast wertować setki stron w słowniku ;]
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']