A ja ostatnio słucham Guano Apes. Wydali dwupłytowy album z najepszymi kawałkami. Jest jak dla mnie rewelacyjny. Takie kawałlki jak Dodel up, You Can't stop me, Big Ina Japan, Break the line, Don't turn you back to me (czy jakoś tak) i inne. W jednej chwili wokal Sandry Nasic może brzmieć zmyslowo a w innej jest pełen pałeru

. No i insrtrumentalnie się wykazują. Te zmiany tempa to jest to!
Ostatnio nie wiem czemu często słucham System of a dawn. Goście są powaleni, niektóre ich teksty wręcz głupawe i wogóle ale nie wiem. Daje połbie a słysząc B.Y.O.B. na muyśl przychodzi mi jada wurcem.
No i Offspring
I won't pay I won't pay you! No way! nana... Why don't you get a job!!!?
Well I guess it's not easy doing notjing at alllll o yeaaahhh!
skateman a słyszałeś nowe wykonanie The wall wg. zespołu KORN? Mega ostre ale nie bez fantazji. Nawet troszkę bardziej mi się podoba. Ideałem byłby wokal pośredni pomiędzy tym dwoma wersjami. No a ten chórek dziecięcy...miażdży! Ostatnio przeczytałem w "Teraz Rock" że te dzieciaki wzięły udział w nagraniu dzięki ich nauczycielce od muzyki, która w tajemnicy przeddyrektorem zabrała je do studia nagraniowego. Teraz po latach domagają się udziałów w zyskach, czy odszkodowania...

Ech pazerność ludzka