Jakiej muzyki słuchacie ?

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Pleban » poniedziałek, 18 lip 2005, 11:09

Ja sie wychowałem na "Fun Facotry" i na "Aerosmith" mam do tego taki sentyment że szok :D

Co jak co, ale ta muza wymiatała i wymiata do tej pory "Sam Kinison-Wild Thing" 8) :lol:

A wy co sadzicie o "Aerosmith" ? 8) :)
Takie przy tym Tarcie było że sie w dupie zapaliło...
Pleban
N1

Postprzez Albert(Zambrów) » poniedziałek, 18 lip 2005, 14:33

Ja ostatnio wrqacam do korzeni. Stare utwory Limp Bizkit(Nookie, My Way, Breakstuff itd.), Linkin Park pierwszy album, Guns'n'roses tez lekko, ale ciąglę niezapomniana i chyba jedna z najwiekszych kapel rockowych, Metallica :) Mimo zmiany mojego gustu na muzyke techno, Metallica zawsze i wszędzie :) Jako ciekawostke dodam, że od dłuższego czasu trwa moja fascynacja O.S.T.R. -ym, jego styl wolny mnie rozkłada i jeszcze kilka kawałków starszych, naprawde niezłe :)
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez PawelRally » poniedziałek, 18 lip 2005, 19:52

Ja tak jak kolega Albert słucham O.S.T.R -ego i tez podziwiam tego Pana, ale ostatnio bardzo podoba mi się "twórczość" naszego forumowiczego kolegi ARO (Cogonieznajom). Niektóre jego piosenki sa naprawde ciekawe. Najbardziej podobają mi się:
- Pocztówka z wakacji
- O wsi ze wsi
- Takie zycie
- Ken i barbi
- itp... ;]
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Maciek_1982 » poniedziałek, 18 lip 2005, 21:35

He He a ja dorawałem Dog Eat Dog.
"Who's the King" jest poprostu mistrzowskie.

Cosik czuje po kościah, że wielkim hiciorem bedzie "wyginam śmiało ciało" z "Madagakaru" 8)

PS. SOAD RULEEEEZ :twisted:
Maciek_1982
N2

Postprzez P.I.M.P. » poniedziałek, 18 lip 2005, 22:41

Cosik czuje po kościah, że wielkim hiciorem bedzie "wyginam śmiało ciało" z "Madagakaru" Cool

I tu sie grooobo mylisz. Hitem bedzie mala chinka czikuczikulinka i jej matka czikuczikulatka. :P
P.I.M.P.
N3

Postprzez JoannaXP » wtorek, 19 lip 2005, 00:29

jedna i druga porąbana :lol: Ale wyginam smialo cialo w oryginalnej angielskiej wersji (mialam okazje porównać) jest o wiele lepsza :)
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez skateman » środa, 20 lip 2005, 15:10

a ja słucham Pink Floydów ostatnio bardzo często...zafascynował mnie ten zespół :) Jak i film "the Wall" jest naprawde genialny polecam naprawde!!
skateman
A6

Postprzez Wilu » środa, 20 lip 2005, 16:53

a tak swoją drogą to ten temat powinien chyba brzmieć: jakiej muzyki słuchacie ... kurcze aż to razi ... ortografia to picuś ...
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez skateman » środa, 20 lip 2005, 17:03

Wilu napisał(a):a tak swoją drogą to ten temat powinien chyba brzmieć: jakiej muzyki słuchacie ... kurcze aż to razi ... ortografia to picuś ...

eh mniejsza z tym jak sie nazywa:P ważne, żeby wszyscy wiedzieli o co chodzi :P
skateman
A6

Postprzez Albert(Zambrów) » środa, 20 lip 2005, 17:38

ortografia jak ortografia, oby na temat było. Wiec napisze, że jakies 3 dni temu sciągnąlem pisenke na której sie wychowałem, Jamiroquai - Cosmic Girl, ona wymiata!! :D :D
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Megas WRC » środa, 20 lip 2005, 21:36

Ja teraz słucham nowej płyty ATB Seven Years i jest zajebista. Ogólnie wszystkie utwory ATB mi się podobają.
Megas WRC
A5

Postprzez Łukasz » czwartek, 21 lip 2005, 18:58

ja se teraz pościągałem ponad 40 utworów Janett Biederman i muszę powiedzieć, że całkiem fajnie śpiewa - ogólnie mi się bardzo podoba jej muzyka. A oprócz tego to leci u mnie w chwili obecnej Dj.Hazel i manieczki.
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez sumo » czwartek, 21 lip 2005, 22:11

ostatnio slucham starego rock'n'rolla

Paul Anka, Berry, Nelson i ta cała reszta :wink:
sumo
N4

Postprzez layer_ » poniedziałek, 25 lip 2005, 23:27

Ja z troszke innej beczki. Wybiera się ktoś na Festiwal im. Ryśka Riedla lub Woodstock?
-> www.janota-team.com
layer_
N1

Postprzez Hultay WRC » czwartek, 28 lip 2005, 22:04

A ja ostatnio słucham Guano Apes. Wydali dwupłytowy album z najepszymi kawałkami. Jest jak dla mnie rewelacyjny. Takie kawałlki jak Dodel up, You Can't stop me, Big Ina Japan, Break the line, Don't turn you back to me (czy jakoś tak) i inne. W jednej chwili wokal Sandry Nasic może brzmieć zmyslowo a w innej jest pełen pałeru :) . No i insrtrumentalnie się wykazują. Te zmiany tempa to jest to!
Ostatnio nie wiem czemu często słucham System of a dawn. Goście są powaleni, niektóre ich teksty wręcz głupawe i wogóle ale nie wiem. Daje połbie a słysząc B.Y.O.B. na muyśl przychodzi mi jada wurcem.

No i Offspring :D
I won't pay I won't pay you! No way! nana... Why don't you get a job!!!?
Well I guess it's not easy doing notjing at alllll o yeaaahhh! :lol:

skateman a słyszałeś nowe wykonanie The wall wg. zespołu KORN? Mega ostre ale nie bez fantazji. Nawet troszkę bardziej mi się podoba. Ideałem byłby wokal pośredni pomiędzy tym dwoma wersjami. No a ten chórek dziecięcy...miażdży! Ostatnio przeczytałem w "Teraz Rock" że te dzieciaki wzięły udział w nagraniu dzięki ich nauczycielce od muzyki, która w tajemnicy przeddyrektorem zabrała je do studia nagraniowego. Teraz po latach domagają się udziałów w zyskach, czy odszkodowania... :? Ech pazerność ludzka
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park