Moderator: SebaSTI
matik napisał(a):@S1quattro to napisz prosze w kliku zdaniach w czym tak bardzo przeszkadza Ci krzyz pod palacem?
Ale konkretnie postaraj sie trzymac scisle tej sytuacji. Nie opowiadaj o historii kosciola, bo sam dobrze wiem co Cie bulwersuje.
matik napisał(a):a tak dla scislosci to na Wawelu do tej pory chyba nie ma tabilcy
matik napisał(a):czyli Tobie MSGracing przeszkadza dlatego ze zbierja sie tam ludzie.
dla mnie to jednak troche za malo.
widze ze jest was wielu, to moze jak do grudnia go stamtad nie usuna/przeniosa to jak sie spotkacie na karowej to tam juz jest blisko. W stadzie kazdy poczuje sie mocny wiec mozecie sie z tym tematem rozprawic. Bronek napewno pomoze heheh.
POzdro;)
MSG Racing napisał(a):matik napisał(a):czyli Tobie MSGracing przeszkadza dlatego ze zbierja sie tam ludzie.
dla mnie to jednak troche za malo.
widze ze jest was wielu, to moze jak do grudnia go stamtad nie usuna/przeniosa to jak sie spotkacie na karowej to tam juz jest blisko. W stadzie kazdy poczuje sie mocny wiec mozecie sie z tym tematem rozprawic. Bronek napewno pomoze heheh.
POzdro;)
Przeczytaj jeszcze raz.
Jeden główny powód: Krzyż znak święty powinien stać w świętym miejscu a gdzie się komu umyśli i nie jest typowym elementem upamiętniającym.
Do tego dodam że pałac prezydencki nie jest miejscem dla krzyża symbolu religii.
I podkreslam, pytam brzmi w czym Ci przeszkadza?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość