Gdzie pracujecie?

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Marmetal » poniedziałek, 2 kwi 2007, 18:32

Powodzenia gregrally w pierwszym dniu pracy ;).
Marmetal
S2000

Postprzez Gucio » poniedziałek, 2 kwi 2007, 22:14

ja od trzech miesięcy jako logistyk :)
www.komsa.pl
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez gregrally » poniedziałek, 2 kwi 2007, 22:28

Gucio napisał(a):ja od trzech miesięcy jako logistyk :)
www.komsa.pl

tak sie składa ze własnie pisze prace dyplomową z logistyki ( w połaczeniu z informatyką) :)
gregrally
N3

Postprzez WRX_STI » czwartek, 5 kwi 2007, 11:46

Ja pracuje za to w firmie telekomunikacyjnej którą każdy zna www.tp.pl na Błękitnej Lini 9393 ( niemylić z działem technicznycm neostrady i liveboxa 0800102102 ) i obsługuję klientów z regionu południe .Miejsce pracy Katowice. Stawka hmm... mogła by być leprza bo niestety pracuje przez pośednika .
Ostatnio edytowano sobota, 7 kwi 2007, 17:35 przez WRX_STI, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
WRX_STI
A5

Postprzez RallyMAN » czwartek, 5 kwi 2007, 14:19

Ja Pracuje od października w firmie www.bmt.pl Oklejam samochody w reklamy... kasa super nie jest i myślimy ze znajomym nad własnym interesem i na własną ręke juz chcielibysmy oklejac auta...
RallyMAN
A5

Postprzez Cogonieznajom » piątek, 13 kwi 2007, 15:10

witam. taki dziwny acz ciekawy temat:)
Ja od niemal roku pracuje w www.musiccenter.pl i sprzedaje w łódzkim oddziale tejże firmy:) Wcześniej jako prezenter radiowy w radiu BRW (obecnie rfm max).
kasa? nie jest źle:)
Cogonieznajom
A6

Postprzez MSG Racing » piątek, 13 kwi 2007, 15:35

Ja dziś mam za sobą drugi dzień pracy w Exact Systems. Jestem na stanowisku kontroli jakości i sprawdzam jakość przednich szyb. Dziś skończyła Corsa a od poniedziałku będzie Panda. Robie narazie do końca miesiąca a jak będzie praca na cały miesiąc to zostanę. Od maja być może będę miał możliwość zmiany pracy na jedna z dwóch innych
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez Hultay WRC » sobota, 12 maja 2007, 16:55

Ja teraz przez wakacje będę będę robił "karierę" kioskarza :wink: w rodzinnym interesie :) . Przez te kilka miesięcy parę groszy wpadnie, a przy o kazji nie pracuje jakoś długo bo 6-13 lub 13-20 więc jednocześnie mogę jeszcze szykować się do matur ustnych(choć ciężko z tym...). Dzisiaj pierwszy dzień i było śmiechowo bo krótko się przyuczałem, malowali mi kiosk i trzeba było wszstkich klientów ostrzegać żeby się nie wymazali, mimo tego że wszędzie były kartki. Nie słuchali, cóż zrobić :lol: Ale śmiali się z siebie i nie mieli pretensji :)

To może tak żeby rozruszać wątek, czy pamiętacie swoją pierwszą wypłatę? Pierwszą prawdziwie własną kasę? Co sobie za to sprawailiście? Słyszałem że dla faceta ważne żeby wydać ją szczególnie :wink:
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez karcin » sobota, 12 maja 2007, 19:28

A ja od miesiąca pracuje w Siemens VDO Automotive w Czechach :D Kasa bardzo dobra jest w Polsce ciężko było by tyle zarobić tak odrazu na starcie :) Tylko, że wkurzają mnie czesi hehe noo ale da się wytrzymać :P
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez THIM » sobota, 12 maja 2007, 19:55

Hultay WRC napisał(a):To może tak żeby rozruszać wątek, czy pamiętacie swoją pierwszą wypłatę? Pierwszą prawdziwie własną kasę? Co sobie za to sprawailiście? Słyszałem że dla faceta ważne żeby wydać ją szczególnie :wink:

Tak, trza postawić znajomym, to wróży dobrą jakość następnych. Ja w Irlandii "zadebiutowałem" 500 euro, następne 370 zjadły podatki. Kupiłem sobie malca :]
Timon

http://blmotors.blog.pl/
http://www.facebook.com/BLmotors
THIM
A6

Postprzez chodek » sobota, 12 maja 2007, 20:19

Jak się uda ja debiutuję tak na poważnie w czerwcu w Irlandii Pólnocnej, dotychczas robiłem remanenty w Orange, praca 3 razy do roku, no ale za kilka godzin stania i udawania poważnej roboty zgarniałem coś koło 250 zł, wiec było ciekawie :wink:
C20XE
chodek
A6

Postprzez Hultay WRC » sobota, 12 maja 2007, 20:43

THIM napisał(a):
Hultay WRC napisał(a):To może tak żeby rozruszać wątek, czy pamiętacie swoją pierwszą wypłatę? Pierwszą prawdziwie własną kasę? Co sobie za to sprawailiście? Słyszałem że dla faceta ważne żeby wydać ją szczególnie :wink:

Tak, trza postawić znajomym, to wróży dobrą jakość następnych. Ja w Irlandii "zadebiutowałem" 500 euro, następne 370 zjadły podatki. Kupiłem sobie malca :]

No to trzeba będzie się pojawić u kolegów z flaszeczką ;-). A potem się zobaczy, chyba trzeba bedzie zacząć oszczędzać na jakieś kółka, więc pewnie przystanę na jakiejś rzadkiej płycie z muzyką, którą otoczę szczególną czcią i troską ;-) Albo wiem, pojadę na Rajd Warszawski :) No chyba że jest piętek-sobota. Nevermind, pozostanie MERC.

Chodek-niezła fucha, tak w czasie roku szkolnego jak znalazł jako dodatek do kieszonkowego ;-)
Hultay WRC
A6

Postprzez Kisiel » sobota, 12 maja 2007, 21:56

Ja do wczorajszego dnia pracowałem w ustrojstwie o nazwie FLUNCH, od dzisiaj jestem bezrobotnym uczniem technikum :)...

Za pierwszą wypłatę spiłem się i kupiłem buty :)
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez Albert(Zambrów) » poniedziałek, 14 maja 2007, 15:16

pierwsza wypłata :?: kiedy to było :) pamietam jak brałem, ale co zrobiłem, juz nie wiem. Pewnie przepilem :)
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Hultay WRC » poniedziałek, 14 maja 2007, 20:30

Kisiel napisał(a):Ja do wczorajszego dnia pracowałem w ustrojstwie o nazwie FLUNCH, od dzisiaj jestem bezrobotnym uczniem technikum :)...

Za pierwszą wypłatę spiłem się i kupiłem buty :)

FLUNCH? Co to jest, bar szybkiej obsługi? :P
Hultay WRC
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park