Wkurza mnie, denerwuje, itp. itd.

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez 206-XS » wtorek, 14 mar 2006, 13:33

.....a mnie wkurzaja baby za kolkiem, nie wszystkie ale 99%. Najbardziej sie boje tego ze jakas kobita zmieni pas na trzy, czteeery, hoop i prosto we mnie :? a lusterka w aucie sluza tylko do poprawiania makijazu i to najczesciej na swiatlach o krotkich okresach zielonego swiatla... Mozna by na ten temat mooowic i mowic.

No troche mi ulzylo fajny topic :wink:
206-XS
N3

Postprzez JoannaXP » wtorek, 14 mar 2006, 13:56

Gość napisał(a):Opera jest najlepsza. Dlaczego wybrałaś Fire. zamiast Opery :?:

a ty dlaczego wybrales Opere? Fire jest najlepszy

wiesz..glupie pytanie w sumie
:roll:
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez WRCfan » wtorek, 14 mar 2006, 14:14

A mnie wkurza obecność kilku osób na tym forum, przez co coraz bardziej przypomina ono śmietnik, albo chat'a, a nie to forum co dawniej...
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez JoannaXP » wtorek, 14 mar 2006, 14:40

a mnie wkurzają osoby ktore wejda tu raz na jakis czas ,ponarzekają,pokomentują i idą .i tak w kolko
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez WRCfan » wtorek, 14 mar 2006, 14:42

Uderz w stół , a nożyce się odezwą :mrgreen:
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez nick555 » wtorek, 14 mar 2006, 14:45

mniej więcej... speed-x nie mam nic do Ciebie ale powoli rozumiem ludzi którzy sie do Ciebie czepiaja. Wśród około 50 postów w tym temacie juz 6 lub 7 należy do Ciebie i nie ma nic w związku z. Plis zamknijcie ten temat albo dajcie go do Hyde Parku. Tam jego miejsce i tam sobie piszcie. To mnie wkurza.
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez SiwY » wtorek, 14 mar 2006, 16:10

speed-x napisał(a):a mnie wkurzają osoby ktore wejda tu raz na jakis czas ,ponarzekają,pokomentują i idą .i tak w kolko
nie kazdy ma czas. wiekszosc ma jakies inne obowiazki ,a nie tylko siedzenie na internecie....
Ostatnio edytowano wtorek, 14 mar 2006, 16:16 przez SiwY, łącznie edytowano 1 raz
....:: Janusz w naszej pamięci[*] ::...
SiwY
N3

Postprzez Gość » wtorek, 14 mar 2006, 16:11

speed-x napisał(a):
Gość napisał(a):Opera jest najlepsza. Dlaczego wybrałaś Fire. zamiast Opery :?:

a ty dlaczego wybrales Opere? Fire jest najlepszy

wiesz..glupie pytanie w sumie
:roll:

speed-x napisał(a):firefox i opera sa najlepsze..

Pytanie wcale nie jest takie głupie. Skoro wiesz, że Opera i Fire. są najlepsze, a wybrałaś Fire., który wciąź jest niedopracowany, to można podejrzewać działanie mody na niego.

Ja mam IE i Norton Security i jestem zadowolony. Trzy lata temu bawiłem się wszystkimi jego ówczesnymi alternatywami. Firefox'a nie używałem. Wiedzę o nim czerpię z doświadczeń znajomych, którzy z niego korzystają.
rally_psycho

Jeśli szukasz jakiejś informacji w sieci, korzystasz z Google. Google pyta Chucka Norrisa.
Gość
N1

Postprzez beeper_ » wtorek, 14 mar 2006, 16:26

A ja wiedze o mozliwosciach IE czerpie z pracy, w ktorej w momencie jak udostepniliśmy wszystkim pracownikom internet zaczela się zabawa, dopiero po zainstalowaniu firefoxa i wymuszeniu jego uzywania problemy sie skonczyly, nie kazdy moze sobie pozwolic na topowe zabezpieczenia, ktore kosztują.
beeper_
N4

Postprzez martin.h » wtorek, 14 mar 2006, 16:43

A mnie wku..rwia cały ten kraj, mamy jedne z największych podatków w Europie a najmniej dostajemy od państwa, że te ciu..le w sejmie zamiast coś robić wadzą się na okrągło, że taki ktoś jak rydzyk ciągle jest księdzem, że kaczor jest tak mały i nie umie żadnego języka, że benzyna jest tak droga, że mamy dziury w drogach jak by dopiero skończyła się wojna, że dobre płyty są w sklepach po sześć dych, że tak mało kasy wydaje się na sport, że tvp zbiera haracz a chu..ja robi. amen.

Ale mi ulżyło

PS: jeszcze tylko 1,5 roku i prawdopodobnie kolejny inżynier wyjedzie do Anglii
Beskidy na rowerze -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums
martin.h
A6

Postprzez beeper_ » wtorek, 14 mar 2006, 17:01

martin.h napisał(a):

Zmywać naczynia.
beeper_
N4

Postprzez Albert(Zambrów) » wtorek, 14 mar 2006, 17:01

Lekkie sprostowanie, nie mowie ze polska to raj czy cos. Ale nie mowie tez ze nic sie nie da osiagnac. Widze tutaj tendencje ze skrajnosci w skrajnosc. Albo super albo po chuju. Trzeba sie czasami wyposrodkowac.

A co do znajomosci słow typu "spam" i "nabijanie", jest pewna cześć osób ktora z dziedziny tych dwóch słow powinna miec doktoraty.

A jeszcze jedno, wszyscy wieza w zbawienna mac pracy za granica, w polsce moze nie da sie mocno dorobic, ale da sie zarobic. Trzeba nad tym pracowacm uczyc sie, szykac. NIe powiem, bo mi sie bogato nie zyje, nie mam kasy nawet na naprawe malucha ktorego rozwalilem w grudniu. ALe sie nie poddaje, szukam, kombinuje i wierze ze cos da sie wykombonować. Urodzilem sie Polsce zeby w nij zostac, a nie napiepszac jak wół za granaica. Spora czes inzynierow i magistrow, pracuje jako zwykli robole, bo polak za granica jest traktowany jak kmiec. Dlatego chce zostac w polsce i tutaj kombinowac.

A w szczególnosci wkurwia mnie to, ze te debilny temat jest najpopularniejszy od dwóch czy trzech dni.

Prosba do moderatorów "Do Hyde-Parku z nim"
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez martin.h » wtorek, 14 mar 2006, 18:43

beeper_ napisał(a):
martin.h napisał(a):

Zmywać naczynia.

Albert(Zambrów) napisał(a):...Spora czes inzynierow i magistrow, pracuje jako zwykli robole, bo polak za granica jest traktowany jak kmiec...

Niekoniecznie trzeba zmywać naczynia. Mam kilku znajomych którzy wyjadą na wyspy (Anglia, Irlandia) lub przyjechali z tamtąd. Wszystko zależy od znajomości języka, jeśli go znasz słabo to niestety zmywasz naczynia. Ja sam nie chciałbym wyjeżdzać ale jeśli w mojej branży (motoryzacja) nie znajdę zatrudnienia tutaj w polsce to wyjadę. Tak postępuje dużo polaków. Wolę to niż być na utrzymaniu rodziców.

Albert piszesz że polak jest traktowany jak kmieć. Ale tylko przez polaków którzy są w anglii i prubują się dorobić na kimś. Polak doi polaka. Anglicy mają zupełnie inne podejście do pracownika.
Beskidy na rowerze -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums
martin.h
A6

Postprzez beeper_ » wtorek, 14 mar 2006, 19:05

Jesli myslisz ze skonczysz studia, wyjedziesz na wyspy i dostaniesz prace w zawodzie to sie grubo mylisz, bez doswiadczenia nikt Cie nie przyjmie, a polskie studia są g.. warte za granicą, a nawet w tym momencie w kraju.
beeper_
N4

Postprzez 206-XS » wtorek, 14 mar 2006, 19:53

No nie mow ze studia sa gowno warte...Zalezy gdzie sie studiuje, jak sie np. studiuje zarzadanie na jakies platnej prywatnej szkole to fakt trudno potem znalezc fajne zajecie. Ja studiuje na wydziale SiMR na PW. Niewiele osob ubiegajacych sie o przyjecia na studia zdaje sobie sprawe z instnienia tego kierunku bo ten kierunek nie jest modny... Ale sami wykladowcy mowia i osoby, ktore juz ukonczyly ze jest duze zapotrzebowanie na ludzi z wykrzstalcieniem technicznym(inzynier). Dla tego mysle ze jesli pojdzie sie na byle jakie czy tez modne studia to fakt sa one gowno warte...
206-XS
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park