A tak w ogóle to na imię mam Robert i właśnie dostałem się na PW na wydział SiMR. Rajdami interesuję się odtąd kiedy zrobiło się o nich głośno w TV za sprawą niejakiego Hołka. Bardzo pomógł mi w tym program Motowiadomości. Mój pierwszy rajdzik na oglądarce to chyba był Puchar Lata (nie wiem czy to wtedy tak się nazywało) w 1998 roku. Później zacząłem oglądać relacje z RSMŚ na Eurosporcie i tak się w to wszystko wciągnąłem nie mając w domu czegoś takiego o nazwie Internet. A tak na poważnie zacząłem się interesować rajdami na początku roku 2002, gdy wyszła najlepsza jak do tej pory gazetka o tej tematyce czyli WRC. Wtedy to wybrałem się na mój pierwszy rajd RSMP - Rajd Kormoran. Co prawda był to chyba najgorszy rajd z dotychczasowych ale mi tam się podobał. Byłem oszołomiony tym wszystkim co tam się dzieje. Z racji tego że praktycznie nie miałem z kim jeździć na rajdy nigdy nie wybrałem się na południe - gdzie rajdów jest najwięcej. W tym roku zaliczyłem jeszcze Rajd Warszawski który nie był zbyt efektowny. W roku 2003 mialem sposobność pojechania także tylko na te dwa rajdy. W tym roku pragnę poszerzyć swój "program" oglądania o Rajd Rzeszowski, Agapit oraz Bałtyk. Oczywiście przez ten cały czas nie odpuściłem ani jednej edycji Pucharu Lata, lub jak to kiedyś nazwali Rally Płońsk.
Poza tym z racji tego że dosyć niedaleko mam 2 tory rallycrossowe byłem na paru zawodach z tej dziedziny sportu. Interesuje mnie też Moto GP i F1 (ale mniej) ale raczej na to się nie wybiore.
Na trasie zawsze kibicuję młodym i utalentowanym załogom co widać w moim podpisie.
Jestem otwarty na wszelkie rozmowy o rajdach i nie tylko. A i wożę się Fiatem Uno 1.0 i.e '96 oraz Volvo 343 DL '78 (który już niestety kończy swój żywot

). I to chyba wszystko.
Witam i pozdrawiam wszystkich fotumowiczów !!!
PS - nie wiecie jak można złapać kontakt z Rafałem Malińskim (rav)?