mda - tak to ten

Moderator: SebaSTI
speed-x napisał(a):....na poprzedniej stronie Albert napisal,ja stronke dodatkowo zapodalam nad twoim postem i jeszcze raz to samo...eh
a tak w ogole z tym Chuckiem to bez sensu,po co pisacc o jakims brodatym pseudoszeryfie.w ogole kto wpadl na taki pomysl
a tak w ogole z tym Chuckiem to bez sensu,po co pisacc o jakims brodatym pseudoszeryfie.w ogole kto wpadl na taki pomysl
żółtodziób napisał(a):ea tak w ogole z tym Chuckiem to bez sensu,po co pisacc o jakims brodatym pseudoszeryfie.w ogole kto wpadl na taki pomysl
Mnie to też nie bawi, ale po to jest ten temat żeby takie rzeczy tu wrzucać... wyluzuj trochę, to forum nie jest po to żeby pisać tylko to co się tobie lub mnie podoba.
speed-x napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,17048067,47976577,1989937,0,forum.html ...
"Dzwonilem do znajomego do Suwalk mowie ... slyszalem ze u was -28 stopni a on mowi -28 nie u nas - 10 ja mowie jak to w tv mowia ze -28 na dworze a on na to ... a na dworze na dworze to nie sprawdzalem !!!!"
Przeciez sie nie spinam,nie mowie ze mi nie pasuje ze to tu wrzucone. Chyba jestes troche przewrazliwiony.W ogol skad taki pomysl wpadl Ci do glowy ze mi sie nie podoba ze zostalo to tu wrzucone.Chodziło mi o sam pomysl zrobienia stronki i skad jakas antymania taka akurat teraz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości