Jesteś nowy ? Przedstaw sie a my Cię powitamy!

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez munieck » niedziela, 9 maja 2004, 17:37

Przykro jest czytac takie posty. Slyszales o czyms takim jak netykieta? Radze poczytac czesc o grupach dyskusyjnych (jak byla tworzona, to jeszcze forow nie bylo). Z netykiety dowiesz sie, ze jezeli cie cos nie interesuje, nie podobaja ci sie panujace na danej grupie (forum) zasady, to poprostu odejdz. Znajdz sobie miejsce, ktore ci odpowiada.

Czasami zaluje, ze nie ma instytucji egzaminacyjnej, ktora by wydawala zezwolenia na korzystanie z internetu, moze mieli bysmy mniej takich trolli :evil:

A czesci o Januszu nie skomentuje... :x
Nie sztuka zabic muche na przedniej szybie. Na bocznej juz tak :-)
munieck
N3

Postprzez WAPNO » niedziela, 9 maja 2004, 17:42

Ok, już się z nami pożegnał, więc proszę zachować spokój i działać w normalnym trybie :).
WAPNO
A6

Postprzez Gustaw » niedziela, 9 maja 2004, 17:45

WAPNO, co bysmy zrobili bez Ciebie, cale szczescie ze istnieje cos takiego jak moderator :twisted:
pana "fiawrc" czeka chyba podobny los... :evil:
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez Wilu » niedziela, 9 maja 2004, 17:50

do Słoma(y):
lekką przesadą by było gdyby każdy się tu z każdym witał. zamysł tematu to możliwość przedstawienia się przez "nowych" uczestników.
reagujemy na błędy, ty nie reagujesz ? dzwine zarzuty snujesz. co do merytoryki to można polemizować, choć w porównaniu do komentarzy na niektórych serwisach mamy tu dobry poziom.
używać chcesz argumentów siłowych, więc pacnij się w czułko. pozdro.
Ostatnio edytowano niedziela, 9 maja 2004, 17:55 przez Wilu, łącznie edytowano 1 raz
Wilu
N4

Postprzez piter306 » niedziela, 9 maja 2004, 17:53

No myślę, że nawet jeśli się odezwie jedna osoba, to wita nowego w imieniu swoim i reszty ekipy, to mi się wydaje w miarę oczywiste. Ale być może ludzie ze stolicy muszą mieć sto odpowiedzi na swojego posta...
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez tom k-b » niedziela, 9 maja 2004, 18:01

piter306 napisał(a):być może ludzie ze stolicy muszą mieć sto odpowiedzi na swojego posta...

jenyyy ! Piter nie wszyscy ze stolicy tak mają. Ja też jestem nowy i ze stolicy ale staram sie szanować Wasze forum i to jak tu jest. Przedstawiłem się i przy wejściu na pierwsza dyskusję przywitałem ponownie. Podobało mi się więc także podziekowałem na koniec. Chyba wszystko oki ? Taka jazda jak u słomy nie ma nic związanego ze stolicą. Nie wszyscy warszawiacy oczekują fanfar na wejściu :wink:
tom k-b
N2

Postprzez Kubus » niedziela, 9 maja 2004, 18:13

1.Dziewczyna mozesz nazwac siebie sloma bo to Ty robisz halo z powodu ze ktos Ci na wejsciu czerwonego dywaniku nie rozwinal i nie zuwazyl ze Byłas u fryzjera ,pewnie Złamałas sobie paznokiec jak ktos(np Sumo) CI kulturalnie zwrócil uwage,no ale wiadomo czasem sa trudne dni i trzeba sobie ulzyc.

Z góry przperaszam wszytkie Kobiety na forum,nie bierzcie tego tekstu do siebie bo jestescie extra tylko nie lubie facetów którzy zachowuja sie jak Cioty===>>>takkkkk słoma jestes C i o t ą!!!

2.Pisze jak pisze bo nadal jestem zdenerwowany tym co wyczytalem na wp w komentarzach.Jesli chcecie zobaczyc wejdzcie do dzialu RSMP i wybierzcie rajd elmot,tam dalem link.
Mam poprostu dosc chamstwa!!!Nienawidze ludzi którzy sie wymadrzaja,wiedza wszytko najlepiej i nie uznaja krytyki.Sa najmadrzejsi.
Nie mówie juz o poprostu kmiotach.

tak wiec pozdrawiam sloma i fiawrc dobraliscie sie ,moze razem założcie jakies forum,napewno chetnie tam zagladniemy i napiszemy cos konstruktywnego.
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez piter306 » niedziela, 9 maja 2004, 18:22

No rzeczywiście, sorry powinienem dopisać słowo "niektórzy". Pozdro :)
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez tom k-b » niedziela, 9 maja 2004, 18:35

Wszedzie trafiaja sie leszcze niestety. Tak sie sklada ze tego goscia chyba kojarze. Jak spotkam to sprawdze czy jest takim kozakiem na jakiego sie robi :wink:
tom k-b
N2

Postprzez sumo » niedziela, 9 maja 2004, 18:43

szkoda mi slow na tego frajera.. SŁOMA.. co on ma do tego jak kto postepuje ? Ja nie widze nic zlego w postach naszych forumowiczow, koles ma niezła schize. Ja bede pisal jak mi sie podoba (bo to jest wlasnie forum?), bo mam taki sposob bycia, ale zachowam przy tym zasady netykiety. A Jesli je lamie to nieswiadomie.. koles sorry ale urwales sie z drzewa i to wielkiego.
sumo
N4

Postprzez tom k-b » niedziela, 9 maja 2004, 18:51

sumo napisał(a):koles sorry ale urwales sie z drzewa i to wielkiego.

Gość nie urwał się z drzewa. On tam mieszka :wink:
tom k-b
N2

Postprzez Schumi03 » niedziela, 9 maja 2004, 21:29

Szkoda słów na tego typu osobników... :?
Ja to podsumuje krótko: nick adekwatny do właściciela - słoma mu z butów wystaje ...
Obrazek
Schumi03
N3

Postprzez JoannaXP » niedziela, 9 maja 2004, 21:41

dobrze że mnie nie było na forum wcześniej jak niejaki słoma ( :evil: ) pisał ten do reszty pozbawiony chociaż 0,001% inteligencji i kultury post... :evil: Już te komentarze z wp mnie rozbiły a jeszcze taki występek na dokładke-wybuchowa mieszanka.
...A i dobrze że już tego typa nie ma.Co Nas nie zabije to wzmocni :D
Ostatnio edytowano niedziela, 9 maja 2004, 21:43 przez JoannaXP, łącznie edytowano 1 raz
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez qbus » niedziela, 9 maja 2004, 21:42

Yyyy raczej europejska słoma... w każdym razie zostawmy już temat w spokoju, gościa nie ma na forum i jest spokój.
Pozdrówki i oby jak najmniej takich sytuacji.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez ROMSON » piątek, 14 maja 2004, 10:19

cześć
ROMSON z Ciechanowa i okolic
na rajdy śmigam od 5 lat - startuje od roku w kjs
na codzień poruszam sie mazdą 323 ale jestem wielkim fanem
126p wrc :wink:
pozdro !
ROMSON