Wkurza mnie, denerwuje, itp. itd.

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez qbus » poniedziałek, 13 mar 2006, 23:05

Hehe ten temat... pozdro dla pesymistow...
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez JoannaXP » poniedziałek, 13 mar 2006, 23:30

Albert(Zambrów) napisał(a):Ja jebie, mi nic nie wyskakuje, zyje sobie w bogatej nieświadomosci. I mam w dupie reklamy.

speed-x napisał(a): to że w Polsce nie mozna sie dorobic duzej forsy

To trzeba ruszyc dupe, a nie siedziec i sie gapic w monitor i spamowac forum. Sołowow nie siedzial na dupie i co :?: i jest włascicielem Cersanitu i kilku innych firm(np. Echo Investment). Może warto czasami pomyslec, a nie pisac durne i pozbawione sensu posty, ktore i tak nie wnosza nic ciekawego do tematu, jakiegokowiek.

A teraz ide oddac sie odprezajacej czynnosci, jaka jest sen, bo tam nikt mnie nie wkurzy debilnymi teazmi i bezsensownym gadaniem.

Pozstali forumowicze, wybacznie mi ten OT, ale nie moge juz wytrzymac spamerów trakich.

Albert(Zambrów) napisał(a):Ja jebie, mi nic nie wyskakuje, zyje sobie w bogatej nieświadomosci. I mam w dupie reklamy.

speed-x napisał(a): to że w Polsce nie mozna sie dorobic duzej forsy

To trzeba ruszyc dupe, a nie siedziec i sie gapic w monitor i spamowac forum. Sołowow nie siedzial na dupie i co :?: i jest włascicielem Cersanitu i kilku innych firm(np. Echo Investment). Może warto czasami pomyslec, a nie pisac durne i pozbawione sensu posty, ktore i tak nie wnosza nic ciekawego do tematu, jakiegokowiek.

A teraz ide oddac sie odprezajacej czynnosci, jaka jest sen, bo tam nikt mnie nie wkurzy debilnymi teazmi i bezsensownym gadaniem.

Pozstali forumowicze, wybacznie mi ten OT, ale nie moge juz wytrzymac spamerów trakich.

no tak,oczywiscie,trzeba udawac ze wszystko jest pieknie,ladnie.Nie ma to jak sztuczne udawanie i sztuczny usmiech
a co do tej forsy to nie mowilam o sobie.Smutne jest to ze jedynym sposobem zostaje zarabianie za granica.To jakby Polska nie dla Polaków.
No ty pewnie powiesz ze Polska to raj dla wszystkich i jesli tylko ktos CHCE to NA PEWNO moze zarabiac grube papierki.Przyszedl mi na mysl Solowow jak tamto pisalam,ale takich przykladow jest niewiele dlatego napisalam tak a nie inaczej
chyba mijasz sie z celem tego topicu.
poza tym chyba czas zamknac forum ,wtedy nikt nie bedzie pier*olil glupot ze pisanie posta to spam?

no i jeszcze zapomnialam dopisac ze wku..wia mnie nagminne uzywanie na tym forum slowa "spam" i "nabijanie" mimo ze niektorzy nie wiedza co to tak do konca oznacza :) ot pisza aby pisac :)
i jeszcze ludzie ktorzy nie widza nic poza czubkiem wlasnego nosa (mimo ze jest tutaj tyle takich osob, to jak juz ktos napisal w tym topicu-bede wchodzila tu nadal aby poczytac nieliczne ciekawe posty :) ) nie maja innych zajec i problemow niz tylko komentowanie tutaj innych userów

To nie nazywa sie pesymizmem...nie to ze widze same czarne strony,ale powiedzmy ze jest pol na pol ;) ale jakos nikt nie zalozyl topicu "co was cieszy.." czyli jednak tych ciemniejszych stron jest wiecej ;) Oczywiscie przesadne narzekanie jest niezdrowe.Na dzien dzisiejszy cieżęj mi wymyslic jakies pozytywy
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez beeper_ » poniedziałek, 13 mar 2006, 23:50

Mozna sie spierać o to jak wiele mozna w tej chwili osiagnac w polsce i jakie sa mozliwosci. Na wlasnej skórze przekonałem sie ze z kazdej strony chca Ci dokopac i utrudnic. Chciałem zalozyc firme, poczatkowo jednoosoba z mozliwością nawiazania okresowej wspolpracy na umowe-zlecenie i zgadnijcie jakie sa misieczne koszty w przypadku braku dochodów ? 1400 zł trzeba oddawac zeby wogole firma mogla istniec, nawet jesli nic nie zarobic, dla porownania ta sama firma zarejestrowana a Anglii koszt jej utrzymania wynosi 55 zl, co przy tamtych warunkach jest smiesznie niska. Wiec nie pierdzielcie mi ze w polsce mozna wszysco co się chce, rząd wali w kulki, zajmuje sie pierdołami i rozdawaniem pieniedzy, a to zeby ludzie mieli za co zyc ma w dupie. I to mnie wlasnie wkurza.
beeper_
N4

Postprzez adamusmaximus » poniedziałek, 13 mar 2006, 23:52

A mnie nic nie wkru.wia i niedenerwuje.Tylko jedynie mógłbym mieć zastrzeżenia do...
adamusmaximus
N1

Postprzez adamusmaximus » poniedziałek, 13 mar 2006, 23:53

forumowiczów którzy w jednym temacie piszą po kilka postów..
adamusmaximus
N1

Postprzez adamusmaximus » poniedziałek, 13 mar 2006, 23:56

...jeden pod drugim,lub osób które w dyskusji piszą swoje wywody w stylu:"tak", "nie", "zgadzam się" itp.ale nienazwałbym ich nabijaczami,napewno nie...
adamusmaximus
N1

Postprzez RallyMAN » wtorek, 14 mar 2006, 00:28

mnie wkurza to, ze:
-ciężko w naszym kraju znalesc prace i za zarobki bez problemu utrzymac rodzine na srednim poziomie...
-Paliwo jest tak drogie (w stosunku do naszych zarobków)...
-drogi w naszym kraju są w fatalnym stanie...
-tysiące magistrów i inżynierów po studiach jedzie do Anglii bo tu nie moga znalesc pracy...
-Nie ma w Polsce samochodów wrc...
-Internet jest tak wolny...
-ta cholerna zima tak długo trwa!!...
-jestem leniwy...
-nie mam pewnej przyszłości...

:? :? :? :?

Na razie to bedzie na tyle... jak mi sie cos przypomni to dopisze...
RallyMAN
A5

Postprzez rallyfan2 » wtorek, 14 mar 2006, 00:32

Albert(Zambrów) chyba troche za ostro pojechales .Forum rajdowe nie biznesowe .Tak sie sklada ze interesowalem sie zyciorysami osob z pierwszej setki najbogatszych Polakow i nie wszyscy uczciwie doszli do tych pieniedzy . A jesli masz resepte jak z dziada zrobic sie milionerem to pusc sposob na forum , pewnie nie tylko ja chetnie skorzystam 8)
rallyfan2
A6

Postprzez BMBL » wtorek, 14 mar 2006, 01:16

A mnie wkurwia, ze dostawca pizzy ma przy sobie tylko 20 zł.... :twisted: :twisted: :twisted:
BMBL
N2

Postprzez Gość » wtorek, 14 mar 2006, 02:19

RallyMAN napisał(a):mnie wkurza to, ze:
-ciężko w naszym kraju znalesc prace i za zarobki bez problemu utrzymac rodzine na srednim poziomie...

W Polsce jest mnóstwo pracy w niektórych branżach. Od cholery w telemarketingu, od cholery w pozyskiwaniu danych (ankiety), od cholery w ubezpieczeniach i od cholery w innych ciekawostkach. Każdy może zostać telemarketerem, każdy może zatrudnić się w firmie badawczej na najniższym szczeblu, każdy może sprzedawać polisy ubezpieczeniowe. Z takiej pracy można się nawet utrzymać. Znam takich. 13 godzin dziennie w telemarketingu od poniedziałku do soboty włącznie. Przy ankietach podobny czas pracy. Przy ubezpieczeniach pracują przez cały czas, kiedy nie śpią, bo każda interakcja społeczna jest okazją do zdobycia upragnionej prowizji.

Faktem jest, że zmęczenie i ból to zjawiska psychiczne. Wystarczy nauczyć się radzić sobie z nimi. Poza tym, pracoholizm jest w modzie.

Reasumując, mnie wkurza, że ciężko w naszym kraju znaleźć normalną pracę.
rally_psycho

Jeśli szukasz jakiejś informacji w sieci, korzystasz z Google. Google pyta Chucka Norrisa.
Gość
N1

Postprzez Cobra » wtorek, 14 mar 2006, 10:12

a mnie wkurwia fakt ze wolicie marudzic zamiast zainstalowac jedynie slusznego firefoxa

wkurwia mnie projekt ktory robie w pracy a predko sie go nie pozbede

wkurwia mnie PiS ich kapelan (a moze na odwrot kapelan i jego PiS) i bereciki

poza tym dzisiaj mam dobry humor, bo spadl snieg jest zajebiscie slisko a w tych warunkach bardzo fajnie smiga mi sie moim malczankiem do roboty

o wiem wkurwia mnie fakt ze mam tak blisko do roboty i najlepsze chwile kazdego dnia (jak sobie jade) trwaja tak krotko..

acha jeszcze mi sie przypomnialo ze wkurwiaja mnie ludzie ktorzy robia swietnym samochodom takie rzeczy...
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez WRCfan » wtorek, 14 mar 2006, 11:36

speed-x napisał(a):co za narod...dlaczego wszyscy tak sie upieraja przed zainstalowaniem jedynej i slusznej przegladarki jaką jest Firefox?? To nie boli...

Właśnie z takiej korzystam, a reklamy jak wyskakiwały, tak wyskakują dalej :roll:
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez Gość » wtorek, 14 mar 2006, 12:16

Popularność Firefox'a opiera się na tym, że w pewnym momencie nastała na niego moda. Moda ta objęła przede wszystkim użytkowników do 20 roku życia.

Jego popularność nie wynika bynajmniej z tego, że jest najlepszą przeglądarką. Nie jest natomiast wykluczone, że w przyszłości nią zostanie.
rally_psycho

Jeśli szukasz jakiejś informacji w sieci, korzystasz z Google. Google pyta Chucka Norrisa.
Gość
N1

Postprzez JoannaXP » wtorek, 14 mar 2006, 12:55

Gość napisał(a):Popularność Firefox'a opiera się na tym, że w pewnym momencie nastała na niego moda. Moda ta objęła przede wszystkim użytkowników do 20 roku życia.

Jego popularność nie wynika bynajmniej z tego, że jest najlepszą przeglądarką. Nie jest natomiast wykluczone, że w przyszłości nią zostanie.

firefox i opera sa najlepsze..a miedzy innymi dlatego poniewaz wiekszosc szkodliwych programow itp itd sa robione pod IE dlatego ze najwiecej osob z tej przegladary korzysta poki co niestety :) Ale w sumie to dobrze..bo jesliby wszyscy przerzucili sie na Firefoxa i stalby sie najpopularniejszy wtedy zaczeto by wymyslac rozne pulapki na Fireofoxa i wyszukiwac w nim dziur :) Mialam IE i mase problemow..od czasu kiedy zainstalowalam Fireofoxa nie ma zadnych problemow i roznych niepożadanych programow z neta ;) Wierz mi ze wiek nie ma nic wspolnego do tego jaka mamy przegladarke
:lol: Wiele osob starszych i mlodszych korzysta z Firefoxa..wystarczy spojrzec na pieerwsze lepsze forum informatyczne gdzie jest opcja zobaczenia kto jakiej przegladarki uzywa ;)
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Gość » wtorek, 14 mar 2006, 13:16

Opera jest najlepsza. Dlaczego wybrałaś Fire. zamiast Opery :?:
rally_psycho

Gość
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park