Pokaz swoj pokoj

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Maciek_1982 » niedziela, 16 paź 2005, 14:32

Ostatnio edytowano niedziela, 16 paź 2005, 14:32 przez Maciek_1982, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Maciek_1982
N2

Postprzez PawelRally » niedziela, 16 paź 2005, 14:32

To i ja zaprezentuje moje królestwo ; ]

Wchodzimy do pokoju, plakat na drzwiach.
Obrazek

Stanowisko gdzie najwięcej spędzam czasu ;P
Obrazek

Jedyne moje półki gdzie mogę postawić kufle od piwa hehe ;-)
Obrazek

Stary TV którego i tak nie oglądam.
Obrazek

Moje okno na świat :D
Obrazek

Też mam małego kaktusa ; ]
Obrazek

I moje zdjęcie sprzed około 12 lat wisi sobie i czasami się przyglądam jaki ja fajny jestem buhehe :lol:
Obrazek
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Hultay WRC » poniedziałek, 17 paź 2005, 09:24

O Dzizas Banan ale oplakatowane ściany! :shock: A ten kubełek to taki razem ze stelażem do kiererownicy? Fajnie byloby mieć takie krzesło do biurka :P

Ja swój pokoik bedę miał dopiero około Sylwestra, ale planuję zrobić go na żółto-niebiesko(a co! 8) ) i może zamówię malowidlo na ścianie. Nie wiem, może znak SWRT pokażnych rozmiarów, albo motyw rajdówki w tunelu aeorodynamicznym tak jak w czołówce relacji z WRC? Może być bombowe! Może macie jakieś pomysły na podkreślenie rajdowych zainteresowań? Chętnie poczytam, może coś fajnego wprowadzę u siebie? :)
Oprócz tego zbieram plakaty ale pewniakiem do zawieszenia na ścianie będzie moja fotka z Kucharem, oraz jak jechałem z nim i Rutą na prawym. A i jeszcze puchar :)
"Się wziąłem" i rozpisałem :)
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Banan » poniedziałek, 17 paź 2005, 14:10

Hultay WRC napisał(a):O Dzizas Banan ale oplakatowane ściany! :shock: A ten kubełek to taki razem ze stelażem do kiererownicy? Fajnie byloby mieć takie krzesło do biurka :P

Tak, domowa robota. Kubel od Starczukowskiego za 200zl kupilem, a stelaz znajomy zrobil. Gdzies no kilka dni temu widzialem krecace sie krzeslo z kublem...
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Superleggera » poniedziałek, 17 paź 2005, 16:25

ja tez chcialem zrobic sobie taki fotel ale z kublem Sparco albo Recaro :lol: tylko jak zobaczylem ceny to mi sie odechcialo :? hehe moze macie jakies kubly na sprzedaz za dobra cene?
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez Rallyman BBS » środa, 19 paź 2005, 14:37

Banan- zajebista masz kolderke :lol: :wink:
...a taki ładny był-amerykański...
Rallyman BBS
N2

Postprzez JoannaXP » środa, 19 paź 2005, 16:22

Rallyman BBS napisał(a):Banan- zajebista masz kolderke :lol: :wink:

gdyby nie plakaty to bym sobie pomyslala po kolorze scian ze w tym pokoju mieszka dziewczyna ;)
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Banan » środa, 19 paź 2005, 16:28

No wiedzialem, ze sie do czegos przyczepicie. Albo do tego rozowego, albo do wykladziny, albo do jeszcze czegos innego :) Pokoj byl malowany jak bylem na wakacjach, nie mialem wplywu na to ;) Ale niedlugo sie zaklei caly pokoj plakatami, wiec co to za roznica bedzie ?
Banan
A8

Postprzez Matador » środa, 19 paź 2005, 17:20

Banan, odnośnie plakatów. Nie szkoda ci tego wypinać z WRC, przeciez tam są na odwrocie części artykułów, masz teraz niekompletne te gazety :wink:
Matador
A5

Postprzez JoannaXP » środa, 19 paź 2005, 17:35

Matador napisał(a):Banan, odnośnie plakatów. Nie szkoda ci tego wypinać z WRC, przeciez tam są na odwrocie części artykułów, masz teraz niekompletne te gazety :wink:

ja tez zawsze wypinam plakaty ,bo szkoda zeby takie ladne lezaly w cieniu :P bo w koncu plakaty sa do wieszania a nie zeby lezaly :D mi tam w sumie nie przeszkadza zbytnio ze artykuly sa na odwrocie,zawsze mozna potem plakat wlozyc spowrotem
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Banan » środa, 19 paź 2005, 19:19

Gazeta od deski do deski przeczytana jest juz w sobote i wtedy wlasnie wyrywam plakaty i wieszam je na sciane. Raczej watpie, ze bede chcial cos przeczytac ze srodka kiedys ;)
Banan
A8

Postprzez ŁukaszWRC » czwartek, 20 paź 2005, 16:26

Może napiszemy jakiś zbiorowy mail do redakcji WRC, żeby po drugiej stronie plakatu drukowali reklamy, a nie ciekawe artykuły, bo naprawdę szkoda ich wyciągać z gazety.
A żeby nie być tak w 100% OT, to napiszę, że zapodam swój pokój jak przyjadę do domu na weekend i zrobię fotkę.
ŁukaszWRC
A5

Postprzez Matador » czwartek, 20 paź 2005, 17:53

Banan napisał(a):Gazeta od deski do deski przeczytana jest juz w sobote i wtedy wlasnie wyrywam plakaty i wieszam je na sciane. Raczej watpie, ze bede chcial cos przeczytac ze srodka kiedys

Ano racja, ja zozstawiam gdyby a nóż potrzebne były jakies informacje. Żeby potem nie szukać tego plakatu na ścianie i go ściągać :wink: Mam kolekcję o dużym formacie kupowanych na rajdach, jednak chcę je najpierw oprawić. Plus chyba setka z legendarnego Motomagazynu.

ŁukaszWRC napisał(a):Może napiszemy jakiś zbiorowy mail do redakcji WRC, żeby po drugiej stronie plakatu drukowali reklamy, a nie ciekawe artykuły, bo naprawdę szkoda ich wyciągać z gazety. (...)

Dobrze by było, ew.. takie jak kiedyś był plakat z Januszem Kuligiem, no ale wtedy cena by wzrosła.
Matador
A5

Postprzez Superleggera » czwartek, 20 paź 2005, 18:33

ŁukaszWRC napisał(a):Może napiszemy jakiś zbiorowy mail do redakcji WRC, żeby po drugiej stronie plakatu drukowali reklamy, a nie ciekawe artykuły, bo naprawdę szkoda ich wyciągać z gazety.
A żeby nie być tak w 100% OT, to napiszę, że zapodam swój pokój jak przyjadę do domu na weekend i zrobię fotkę.

to jest dobry pomysl!Tez o tym myslalem kiedys... :wink: mozna takie cos napisac
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez wrobel321 » czwartek, 20 paź 2005, 20:06

KuziWrc napisał(a):
ŁukaszWRC napisał(a):Może napiszemy jakiś zbiorowy mail do redakcji WRC, żeby po drugiej stronie plakatu drukowali reklamy, a nie ciekawe artykuły, bo naprawdę szkoda ich wyciągać z gazety.

to jest dobry pomysl!Tez o tym myslalem kiedys... :wink: mozna takie cos napisac

jestem za!
Janusz Kulig Forever - Nigdy nie zapomnimy!
wrobel321
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park