Nawet w miare spokojnego człowieka można wpienić...
Moderator: SebaSTI
Hultay WRC napisał(a):Wkurzony (delikatnie pisząc) na bydlactwo wśród młodzieży! Jechałem dopiero autobusem, sukinkot się ciska, wytrąca mi słuchawki z uszu. Nie wytrzymałem więc do niego wstałem z wiązanką(w pewnych granicach, to przecież autobus...) a on pokazał kastecik. Gówniarz 16 letni, weź mu coś zrób to zawsze ma paczkę wokół siebie. Miałem autentyczną ochote pociągnąć mu z buta
(a miałem dzisiaj duże i ciężkie, on ustawił się idealnie) ale na to moze być nawet paragrafik...
Nawet w miare spokojnego człowieka można wpienić...
Gucio napisał(a):Przyfiluj takiego jak będzie wysiadał z autobusu i wystaw lewą , albo prawa nogę bardziej w bok...no co? Niech patrzy jak lezie! A dentyści teraz sie cenią
ciapulek napisał(a):Gucio napisał(a):Przyfiluj takiego jak będzie wysiadał z autobusu i wystaw lewą , albo prawa nogę bardziej w bok...no co? Niech patrzy jak lezie! A dentyści teraz sie cenią
Taki sposób ja nazywam "cwelowatym bandytyzmem". Niezależnie co się robi, należy myśleć o tym, czy ktoś postronny nie jest zagrożony. Podetniesz gościa, straci równowagę, a próbując ją odzyskać wybije komuś zęby, albo wypadnie z autobusu i wpadnie na staruszkę.
Gucio napisał(a):ciapulek napisał(a):Gucio napisał(a):Przyfiluj takiego jak będzie wysiadał z autobusu i wystaw lewą , albo prawa nogę bardziej w bok...no co? Niech patrzy jak lezie! A dentyści teraz sie cenią
Taki sposób ja nazywam "cwelowatym bandytyzmem". Niezależnie co się robi, należy myśleć o tym, czy ktoś postronny nie jest zagrożony. Podetniesz gościa, straci równowagę, a próbując ją odzyskać wybije komuś zęby, albo wypadnie z autobusu i wpadnie na staruszkę.
i w tym momencie suty opadają...
Gucio napisał(a):ciapulek napisał(a):Gucio napisał(a):Przyfiluj takiego jak będzie wysiadał z autobusu i wystaw lewą , albo prawa nogę bardziej w bok...no co? Niech patrzy jak lezie! A dentyści teraz sie cenią
i w tym momencie suty opadają...
Ostatnio z kumplem doszliśmy do wniosku, że takie wyrostki kóre uwazają sie za nie wiadomo kogo powinni dostać po gębie w odpowiednim czasie to może by ich to czegoś nauczyło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość