Wkurza mnie, denerwuje, itp. itd.

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Hultay WRC » środa, 7 mar 2007, 14:51

Wkurzony (delikatnie pisząc) na bydlactwo wśród młodzieży! Jechałem dopiero autobusem, sukinkot się ciska, wytrąca mi słuchawki z uszu. Nie wytrzymałem więc do niego wstałem z wiązanką(w pewnych granicach, to przecież autobus...) a on pokazał kastecik :shock: . Gówniarz 16 letni, weź mu coś zrób to zawsze ma paczkę wokół siebie. Miałem autentyczną ochote pociągnąć mu z buta :evil: (a miałem dzisiaj duże i ciężkie, on ustawił się idealnie) ale na to moze być nawet paragrafik...
Nawet w miare spokojnego człowieka można wpienić...
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Rafał_S » środa, 7 mar 2007, 15:56

A mnie wkurza TP.SA :x z mojego zamowionego DSL-a 16 dostałem 4 i to nie po tygodniu jak wspominała pani odbierająca zlecenie a po ponad 3 miesiącach :? MOze to wygląda jak (anty)reklama...a nawet niech sobie nią będzie! należy im sie za taką obsługe...
Rafał_S
N3

Postprzez MSG Racing » środa, 7 mar 2007, 17:07

Hultay WRC napisał(a):Wkurzony (delikatnie pisząc) na bydlactwo wśród młodzieży! Jechałem dopiero autobusem, sukinkot się ciska, wytrąca mi słuchawki z uszu. Nie wytrzymałem więc do niego wstałem z wiązanką(w pewnych granicach, to przecież autobus...) a on pokazał kastecik :shock: . Gówniarz 16 letni, weź mu coś zrób to zawsze ma paczkę wokół siebie. Miałem autentyczną ochote pociągnąć mu z buta :evil: (a miałem dzisiaj duże i ciężkie, on ustawił się idealnie) ale na to moze być nawet paragrafik...
Nawet w miare spokojnego człowieka można wpienić...

Też takich gnojków nie lubię i nie wiem czy wytrzymałbym tyle co ty. Od ponad pół roku jestem dość nerwowy i szybko tracę panowanie nad sobą. A kiedyś byłem taki spokojny.
Ostatnio z kumplem doszliśmy do wniosku, że takie wyrostki kóre uwazają sie za nie wiadomo kogo powinni dostać po gębie w odpowiednim czasie to może by ich to czegoś nauczyło :evil: :twisted:
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez Hultay WRC » środa, 7 mar 2007, 17:37

Nie jestem zwolennikiem rozwiązań siłowych ale w tym przypadku nie widze innego wyjścia... Takie szczeniaki się czepiają bo wiedzą że nie jestem łobuzem i że z łapami nie będę się wyrywał, tym bardziej gdy ktoś to widzi. Ale takiego najlepiej dorwać w cichym miejscu jak jest sam, jak mi wpadnie kiedy w ręcę :twisted: Może trafi się z raz na przystanku, jak bede przejeżdżał obok to podjadę i dam po heblach z piskiem to bedzie miał pełne gacie :twisted:
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Gucio » środa, 7 mar 2007, 22:21

Przyfiluj takiego jak będzie wysiadał z autobusu i wystaw lewą , albo prawa nogę bardziej w bok...no co? Niech patrzy jak lezie! A dentyści teraz sie cenią :)
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez vitek » czwartek, 8 mar 2007, 00:38

Ja z bratem kiedyś takiego gnojka ktory rzucił nam snieżką w samochód, za fraki i do bagażnika! Ale zanim go braciszek do bagażnika dponiósł to chłopaczek już się popłakał :lol:
W życiu nie ma miejsca na chwile nieuwagi...
vitek
N2

Postprzez Gucio » czwartek, 8 mar 2007, 00:52

Powiem ci vitek, że to działa mocno na psyche...a jeszcze jak otwierasz bagażnik i każesz mu wskakiwać, a tam leży szpadel/saperka... :mrgreen:
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez ciapulek » czwartek, 8 mar 2007, 01:08

Gucio napisał(a):Przyfiluj takiego jak będzie wysiadał z autobusu i wystaw lewą , albo prawa nogę bardziej w bok...no co? Niech patrzy jak lezie! A dentyści teraz sie cenią :)

Taki sposób ja nazywam "cwelowatym bandytyzmem". Niezależnie co się robi, należy myśleć o tym, czy ktoś postronny nie jest zagrożony. Podetniesz gościa, straci równowagę, a próbując ją odzyskać wybije komuś zęby, albo wypadnie z autobusu i wpadnie na staruszkę.
ciapulek
N2

Postprzez Gucio » czwartek, 8 mar 2007, 01:49

ciapulek napisał(a):
Gucio napisał(a):Przyfiluj takiego jak będzie wysiadał z autobusu i wystaw lewą , albo prawa nogę bardziej w bok...no co? Niech patrzy jak lezie! A dentyści teraz sie cenią :)

Taki sposób ja nazywam "cwelowatym bandytyzmem". Niezależnie co się robi, należy myśleć o tym, czy ktoś postronny nie jest zagrożony. Podetniesz gościa, straci równowagę, a próbując ją odzyskać wybije komuś zęby, albo wypadnie z autobusu i wpadnie na staruszkę.

i w tym momencie suty opadają...
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez !ADI! » czwartek, 8 mar 2007, 02:11

Gucio napisał(a):
ciapulek napisał(a):

Gucio Ty lepiej uważaj co piszesz, bo wylądujesz w opisie ciapulka tak jak ZOWA :D

A wg mnie to sie nazywa "efekt motyla" tzn trzasnę drzwiami i przez to nad Tokio wichura przejdzie?
!ADI!
S1600

Postprzez ciapulek » czwartek, 8 mar 2007, 02:28

Gucio napisał(a):
ciapulek napisał(a):

Pisz dokładnie, co masz na myśli, a nie tak. Tak samo niewystarczająco wypowiedziałeś się o gościach robiących foty, filmiki przy użyciu telefonów komórkowych. To nie jest tak, że przedstawiając 10% swoich poglądów sprawiasz, że inni ludzie znają pozostałe 90%. Więc napisz, o co ci chodzi z tymi sutami, bo ja się nie znam na swoich sutach, a tym bardziej na twoich.
ciapulek
N2

Postprzez Gucio » czwartek, 8 mar 2007, 10:42

Chodziło mi o to, że twoje poczucie humoru..."czarnego humoru" jest równe zeru!
Teraz rozumiesz?
Widze, że jesteś kolejną osobą która czycha na coś co sprowokuje kolejną zadyme na forum.
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Rafał_S » czwartek, 8 mar 2007, 16:33

Ostatnio z kumplem doszliśmy do wniosku, że takie wyrostki kóre uwazają sie za nie wiadomo kogo powinni dostać po gębie w odpowiednim czasie to może by ich to czegoś nauczyło

To jest bardzo dobry pomysł! Tylko że takie "pouczanie" moze sie skończyć zle własnie dla ciebie, jako osoby "pouczającej" :wink: ponieważ moze się tak stac, ze walniesz go za mocno :arrow: ząbki wyturlają sie z buzki, smark poleci z płaczem do mamy a mama kochająca swoje grzeczne(pozornie) dziecko uda się na policje a policja do kogo ? :wink: 1,2,3 przesłuchanie, sprawa w sądzie i zawiaski za pobicie...
Torche czarno to przedstawiłem ale niestety taka jest rzeczywistość :?
Rafał_S
N3

Postprzez Anonymous » czwartek, 8 mar 2007, 16:52

a Mnie wkurza dzisiejsze święto :x Dlaczego One mają ulgi w szkole ? Chłopaki pisza Kartkówki One nie i jeszcze zyczą sobie Lizaka Kwiaty itp. Komercja :P a co do tych chłopaczków którzy są mniej wiecej w moim wieku na to nie ma wyjscia przebywam z takimi na codzien i powiem że na to nie ma sposobu mam w klasie 4 delikfentów co maja kuratorów i inne bajery mimo to iż są traktowani już jak "smiecie" nie zmieniaja swojego zachowania dalej wagaruja nawet mama która codziennie przychodzi do szkoly nic nie poradzi oni robią dalej swoje byly pobicia w mojej szkole przez osoby starsze kończy się to karą dla starszego a młody który cwaniaczy uchodzi mu to płazem

Pozdrawiam
Anonymous

Postprzez Albert(Zambrów) » czwartek, 8 mar 2007, 18:10

Panowie, przejmujecie sie gowniazami. Takiego jednego czy drugiego, od razu po mordzie, z buta poprawic i po kolesiu, zdziwony bedzie za bardzo na reakcje. a koledzy :?: dwóch dostanie, reszta sie odsunie, widzialem sporo tego typu akcji i wiem jedno, od razu w pysk.
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park