Wkurza mnie, denerwuje, itp. itd.

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Buncol » niedziela, 19 lis 2006, 15:35

Ja bym sie chyba pochlastał jakbym nie mógł jechać na taki rajd będąc w pobliżu. :roll:

Mnie z kolei wkurza, że im bliżej mam do prawka tym bardziej czas się dłuży.

Aha i jeszcze jestem załamany tym, że w górach nie ma sniegu i nie zapowiada się aby padał.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Marmetal » niedziela, 19 lis 2006, 16:17

A mnie z kolei wkurza to, że często nie mam Internetu i że zawsze każda niedziela jest taka sama, czyt. głupia :?. Poza tym na myśl o tym, że jutro nowy tydzień i szkoła chcę mi się wymiotować :x.
Marmetal
S2000

Postprzez Albert(Zambrów) » niedziela, 19 lis 2006, 19:18

a mnie wkurza to, ze dopiero dziś podniosłem sie z łozka po ataku grypy. Wkurza mnie to, że nie piłem piwa juz od ponad 2 tygodni i zapomnialem jak smakuje(PawełRally opierd**asz się :D ), że musze zmienic gume na przegubie, ze znowu mało z wypłaty zostalo, a to dopiero 19 i do nastepnej jeszcze ponad 3 tygodnie.

A najbardziej wkurza mnie to, że ponad tydzien nie widzialem sie z zadnym z ziomków, bo pracowałem do 22 :/

ale na okupienie, teraz mam tydzien wolnego, stosunkowo dobra pogode, wiec odpracuje swoje :D
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez chodek » niedziela, 19 lis 2006, 19:21

A mnie wkurwia że zaczynam palic,(co prawda na imprezach ale zawsze)chociaz generalnie jestem przeciwnikiem papierochów...
C20XE
chodek
A6

Postprzez PawelRally » poniedziałek, 20 lis 2006, 09:27

chodek napisał(a):A mnie wkurwia że zaczynam palic,(co prawda na imprezach ale zawsze)chociaz generalnie jestem przeciwnikiem papierochów...

Mnie też wkurwiało ale przestałem. Nie pale od 5 dni :mrgreen:
Jestem z siebie dumny :wink:
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez chodek » poniedziałek, 20 lis 2006, 16:16

Ja już dostałem internetowe zjebki na gg od Robeckiego za palenie hehe :lol: Zobaczymy co będzie w sobotę bo kolejna impreza się szykuje, Paweł jest dobry argument zeby nie palic: wystarczy sobie wobrazic ile za to mogl bys kupic gazu, lub benzyny do samochodu i ile upalac :twisted:
C20XE
chodek
A6

Postprzez WRCfan » poniedziałek, 20 lis 2006, 16:31

PawelRally napisał(a):
chodek napisał(a):A mnie wkurwia że zaczynam palic,(co prawda na imprezach ale zawsze)chociaz generalnie jestem przeciwnikiem papierochów...

Mnie też wkurwiało ale przestałem. Nie pale od 5 dni :mrgreen:
Jestem z siebie dumny :wink:

Ja już nie palę 5 miesięcy i ciągnie mnie jakbym rzucił 2 dni temu...masakra - ciężko rzucić...
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez Robecki » poniedziałek, 20 lis 2006, 18:15

Chodek - dostaniesz jeszcze więcej :twisted: :wink:
Robecki
N3

Postprzez Albert(Zambrów) » poniedziałek, 20 lis 2006, 18:31

chodek napisał(a):wobrazic ile za to mogl bys kupic gazu, lub benzyny do samochodu i ile upalac :twisted:

teraz pawłowi to chyba tylko ciśnienie podbiłes :) fura powypadku, juz stoi kolo 2 tygodni :) w sumie mi tez cisnienie podbiles, bo moja sie zjebala :)

Rajdy wporzO!

Albert(Zambrów)
A6

Postprzez PawelRally » poniedziałek, 20 lis 2006, 19:32

Nie podniosłeś mi ciśnienia chodek bo byłem tego świadom że przepalam kilometry hehe. No za około 170zł miesięcznie bym się najeździł i popił piwka :D

WRCfan mnie narazie nie ciągnie chodź jest ciężko bo prawie wszyscy kumple z pracy palą :? Powiem jedno: Jak zapale teraz choćby jednego to już nigdy nie rzuce i to mnie narazie powstrzymuje...

Jakby nie było przez te dni zaoszczędziłem ponad 30zł hehe :wink:
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Anonymous » poniedziałek, 20 lis 2006, 20:40

Kurde a mnie dzis fesst wkurzyła Służba Zdrowia ! Jestem po operacji nie cały tydzień a juz w piatek musze isc do szkoly wszystko spuchłe źle sie czuje no kurde aż beczec sie chce heh :)

Pozdrawiam
Anonymous

Postprzez Albert(Zambrów) » wtorek, 21 lis 2006, 11:00

Bartek Cieszyn napisał(a):Kurde a mnie dzis fesst wkurzyła Służba Zdrowia ! Jestem po operacji nie cały tydzień a juz w piatek musze isc do szkoly wszystko spuchłe źle sie czuje no kurde aż beczec sie chce heh :)

Pozdrawiam

byłem w podobnej sytuacji we wrzesniu. Dwa tygodnie po operacji uda, kazali mi isc do pracy, pojeby :/ ale jakos dalem rade i w domu siedzialem miesiąc :D

Rajdy wporzO!

Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Anonymous » wtorek, 21 lis 2006, 20:57

to i tak masz dobre :P ja 10 dni po operacji :P szmieszne aż żałosne :P

Pozdro
Anonymous

Postprzez Buncol » wtorek, 21 lis 2006, 21:34

Czytaliście nowe WRC? Andi zaraził się zapaleniem wątroby typu C przez syf panujący w szpitalu, w kórym robił jakiś mały zabieg :evil: brak słów po prostu. On akurat ma tego farta, że ma kase i może sie leczyć za granicą, a co z przeciętnym albo i biednym obywatelem? :evil:
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Hultay WRC » wtorek, 21 lis 2006, 22:02

No tak, ma chłopak szczęście w nieszczęściu... Na jego miejscu po takim "prezencie" chyba bym wypieprzył czym prędzej z tego dzikiego kraju. A tymczasem on zdrowieje i jeszcze chyba ma ochotę startować w naszym kraju... ma cierpliwość.
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park