MAMY TOPIC CZYM JEZDZA NASI IDOLE A WY CZYM JEZDZICIE??

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez color » piątek, 16 sty 2004, 20:35

czarekusa napisał(a): Ja bym sie chyba zabeczal na smierc jakby to bylo moje. :cry: :cry:

a moze mial dobrze ubezpieczone i kupil sobie lepsze? :wink:
Obrazek
color

Postprzez Hultay WRC » piątek, 16 sty 2004, 22:11

Jakiś gościu skacze do wody i chce popełnić samobójstwo.... Skacze....a potem z radością wypływa po natknięciu się na to cudo! :mrgreen:
CUD! CUD! CUD! Potem organizuje wydobycie i jesteśmy w domu :lol:
Jakie to życie potrafi być przewrotne...
...i to w nim lubię :)
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Albert(Zambrów) » sobota, 17 sty 2004, 21:39

Ja prawko mam od 2 miesięcy(za 1 razem zdałem ąz mnie egzaminator pochwalił tak off topic :wink: ) a śmigam taty Kadettem 1.6i (nic szczególnego ale prowadzi sie jak Lancer :wink: ), braciaka Golfem czasami i siostry Maluchem(to to rzadko bi nie chce dawać :( ).
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez sumo » sobota, 17 sty 2004, 22:22

ja tu chyba jeszcze nie pisalem czym smigam wiec pisze :

-rower (jeszcze z komunii wiec ma juz z 9 lat khe khe)
-nie mam prawka ale jak jest okazja to sej 1.1 ojcowski - juz sie najezdzilem tym autem i stwierdzam : ma mozliwosci ale dla mnie za wolny :( nie wiem czemu ale juz mi sie znudzil a na poczatku to sie balem dodac gazu heh
-jak mialem 12 lat to prowadzilem Renault 5 TL 1.1 tyle koni co sej ale te zawieszenie.. ehh .. no i na L90 pojechalem prosto :)
-jak bylem jeszcze mniejszy to maluszek :) podstawa .. ale nie pamietam juz tego :(
sumo
N4

Postprzez michal_wrc » niedziela, 18 sty 2004, 19:23

Ja też jeszcze nie pisałem czym się przemieszczam:
Najczęściej: DU Matiz (Matki)
Czasami: Astra II 90KM (Ojca) - niestety tydzień temu ojciec całkowicie skasował swoje auto
Na wiosce: Motorower Romet Chart
Kiedyś: rower nieznanej marki
Aktualnie po Wa-wie: Po dzwonie, ojciec zabrał mi Matiza i przesiadłem sie na komunikacje miejską: Jelcz, Man, Solaris, Neoplan, Ikarus, tramwaj
michal_wrc
A5

Postprzez color » poniedziałek, 19 sty 2004, 04:26

to i ja sie dopisze, choc moj pojazd nie bardzo pasuje do forum na ktorym dominuja male rakiety. ford explorer sport V6 4.0 4WD, granatowy.
Obrazek
color

Postprzez munieck » poniedziałek, 19 sty 2004, 05:06

Ja za starych dobrych czasow pomykalem samochodem ktory sobie jeszcze kiedys kupie - Alfa Romeo 145 boxer.
To byla moja Monica Bellucci... wloski charakter, wloska uroda i to co najwazniejsze... kiedy sie do niej wsiadalo, przekrecalo kluczyk... poezja... Operujac pedalem gazu czulem sie jak Donald Runnicles dyrygujacy Atlanta Symphony Orchestra. Dla mnie nawet subaru tak nie brzmi!

Ale tez nie zawsze bylo idealnie. Jak to wloszka, konstrukcja nie jest doskonala, pewnego feralnego dnia odkrecila sie panewka i... tak, zabilem ja! Przeszczep serca jednak doszedl do skutku i znow moglem delektowac sie glosem mojej spiewaczki. Na przeprosiny zafundowalem jej nawet nowe struny glosowe z pobliskiej firmy Michael, co wyraznie powiekszylo jej mozliwosci wokalne.

Niestety, tak jak wloskie samochody nie sa bezawaryjne, tak zycie to nie film... musialem sprzedac i teraz podrozuje autobusem sieci eurobus lub eurolines :( Ale ja jeszcze sobie taka kupie... malo ich jest, ale ja ja odszukam, chociazby na koncu swiata...
Nie sztuka zabic muche na przedniej szybie. Na bocznej juz tak :-)
munieck
N3

Postprzez RafalW » poniedziałek, 19 sty 2004, 15:41

munieck napisał(a):Ja za starych dobrych czasow pomykalem samochodem ktory sobie jeszcze kiedys kupie - Alfa Romeo 145 boxer.

Nie lepiej prawdziwą AR czyli np. 75? Te teczki FWD to już FIAT a nie AR. :(
Dla mnie nawet subaru tak nie brzmi!

Kwestia tłumika, headers i może być inaczej. To jest strojone w AR przez akustyków. :)
Rafał
Impreza 2.5
RafalW

Postprzez munieck » poniedziałek, 19 sty 2004, 16:06

RafalW napisał(a):
munieck napisał(a):Ja za starych dobrych czasow pomykalem samochodem ktory sobie jeszcze kiedys kupie - Alfa Romeo 145 boxer.

Nie lepiej prawdziwą AR czyli np. 75? Te teczki FWD to już FIAT a nie AR. :(

Never! Maybe she's not a queen, but I'm her slave :D I moze to i juz jest fiat, ale serduszko, czyli dwulitrowy boxer to jeszcze najprawdziwsza alfa.

Dla mnie nawet subaru tak nie brzmi!

Kwestia tłumika, headers i może być inaczej. To jest strojone w AR przez akustyków. :)

Niech sobie jest jakie chce. Mozesz przez cale zycie jesc kraby, cielecinke i kawior, a i tak najbardziej smakuje ci jajecznica i chleb ze smalcem od mamy :D
munieck
N3

Postprzez Kuba M. » poniedziałek, 19 sty 2004, 16:11

munieck napisał(a):ale serduszko, czyli dwulitrowy boxer to jeszcze najprawdziwsza alfa.

Ale czy przypadkiem największym boxerem jaki robiła Alfa nie był 1,7?
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez munieck » poniedziałek, 19 sty 2004, 16:54

Tak, moj blad :oops: Zasugerowalem sie Quadrifoglio, ale tam juz byl TS :(

Obrazek

I tu sie troche zmartwilem, bo jeszcze nigdzie nie widzialem mojej pani z takim silnikiem, a TS nie chce :(
munieck
N3

Postprzez Ohlins » wtorek, 20 sty 2004, 12:22

Ja mam 15 lat więc narazie mam rower co miesiąc jest w serwisie wo jest bardzo wyczynowo używany. A rodzinnie to mamy Opla Astre.
Ohlins
A6

Postprzez żółtodziób » wtorek, 20 sty 2004, 15:48

Munieck: co ci po samym serduszku jak cała reszta jest do d... Co byś zrobił jak byś odkrył że najgrubsza kobieta jaką znasz ma dobre serce?? Zaśpiewałbyś: "O! Hela!"??? Nie wiem jak ty, ale ja dla samego serca nie związałbym się ze straszydłem.

Wolałbym już Alfę 33, fakt że brzydka jak noc, ale przynajmniej sensownie skonstruowana. No, nie tak sensownie jak Subaru WRX STI czy Porsche 911 no, ale co tu wymagać od makaronów, oni zawsze są z tyłu :twisted: :twisted: ...
żółtodziób
A8

Postprzez Hultay WRC » wtorek, 20 sty 2004, 22:31

Noo chłopaki trzymajcie za mnie kciuki! :D Jak nie zdarzy się jakiś kataklizm to jeszcze w tym tygodniu na moim podwórku stanie Opel Vectra GTS! (funfelnówka nieśmigana) 8) Srebrna, nieźle wyposażona ale z jednym felerem... troszki słaby silnik- 1,8 125KM (ale zbiera się jak nasza Omega :D ) Może trochę wolna ale fura "jebitna" Co prawda jeszcze nie ja nim będę śmigał, tylko mój ojczulek ale w tym wieku to nic złego. Ech... :) :roll:
POZDRO for all
ps. będąc na parkingu przy giełdzie w Słomczynie zobaczyłem ŚLICZNĄ SUbaru Impreze WRX STI, niebieska, ze złotymi felgami- przyznać się który nią tam przyjechał? :wink:
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez mada » środa, 21 sty 2004, 15:07

Hej! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :D
Ja jeżdżę biało-czerwoną felą, ale ponieważ ostatnio stała się potwornie żarłoczna (19/100), przerzuciłam się na niebieskie tramwaje :cry: Nie wiem, jak długo to zniosę...
A wcześniej miałam sportinga porządnie stuningowanego i do dziś jak widzę żółte cc, to mi serce drga...
Trzymajcie się samochodziarze, rowerowcy, rolkowcy i pozostali pasjonaci dowolnej ilości kółek!
mada

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park