Wkurza mnie, denerwuje, itp. itd.

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez JoannaXP » czwartek, 20 kwi 2006, 23:31

ale czuje klotnie w powietrzu...Gdy tylko ktos wspomni o Leszku dlaczego go nie lubia albo dlaczego lubia to niedaleko do burzliwej klotni.To jest ciekawe.Slyszalam od znajomych kilka opini i faktycznych zachowan Leszka,ale nie bede wymieniala bo to tylko rozpocznie klotnie. Szanuje go za to jak jezdzi,ale nie przepadam za nim,a to czy ktos go lubi czy nie to podejrzewam ze najmniej go akurat obchodzi.Niektorzy fani Leszka gotowi są bic sie z osobami wyrazajaca pogarde i krytyke w strone Lecha :P
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez SiwY » piątek, 21 kwi 2006, 15:58

Tak czasem bywa niektorzy nie lubia Leszka i poprostu nie okazuja tego bo niewiem po co maja wyzywac? :?: nie lubisz to siedź cicho! :!: :evil: ale jak juz sie zacznie odcinek to inna sprawa miło jest popatrzec na kolejny przejazd subaru... no nie?? :evil: :twisted: Wiec na co to pisac takie głupoty? czy narzeka na auto zcy nie moze i ma powody...jego sprawa... :?
....:: Janusz w naszej pamięci[*] ::...
SiwY
N3

Postprzez rutino78 » piątek, 21 kwi 2006, 17:26

mnie wkurzyło że miałem litr oleju za dużo w mojej ukochanej almerce. odessane, mam nadzieje ze to był błąd mechanika (wody w oleju nie stwierdzono) a nie jakieś cuda, i że nic się nie rozszczelniło przez to
(sprytnie zmieniłem temat :D )
rutino78
N3

Postprzez PawelRally » piątek, 21 kwi 2006, 17:46

:? Ten temat powinien umrzeć śmiercią naturalną. Aż dziwie się że ma już kilkanaście stron :shock: :?

Naperawde już nie macie ludzie o czym pisać. Szkoda słów... Pisać aby pisać ...

Przepraszam że odbiegłem wam od tematu. :|

OT
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez ocochodzi » piątek, 21 kwi 2006, 19:43

Mroowa napisał(a):a mnie wkurza to że ponoć kiedyś kibice rajdowi byli jak jedna familia a na OSach kibocowało się wszystkim, a teraz jest tak, że się jakieś chore grupy porobiły. Tego nie lubię, tamten myje zęby Oral - B a nie Colgate to też go nie lubię.
Jeszcze sezon może dwa, i kastety oraz pałki to będą normalną rzeczą na Osach w Polsce.

Ty tamten w białej czapce kibicuje Kuzajowi trzeba mu wpier....ić.

Oby coś takiego nas nie czekało....

Nie wiem jak Ty, ale ja tych "chorych grup" już od kilku lat nie widziałem. Można było je zaobserwować w sezonie 2000 i 2001 w których Januszowi i Leszkowi kibicowali bardzo duże grono fanów przez co na rajdy jezdziło zdecydowanie wiecej osób niż obecnie. Np. w 2001 roku podczas rajdów wiekszość kibiców była poubierana w t-sherty swoich idoli, a teraz rzadko kogo spotkasz w koszulce np. Kuzaja lub trnansparentem :?
ocochodzi
N1

Postprzez KMart » piątek, 21 kwi 2006, 20:50

Mroowa napisał(a):...Ty tamten w białej czapce kibicuje Kuzajowi trzeba mu wpier....ić...

ocochodzi napisał(a):a teraz rzadko kogo spotkasz w koszulce np. Kuzaja lub trnansparentem

Nie noszą koszulek i transparentów bo nie chcą dostać :D :lol: JOKE :wink:
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
KMart
A5

Postprzez Mroowa » piątek, 21 kwi 2006, 23:26

To nie były chore grupy tylko po prostu kibice. Chyba nie do końca mnie zrozumiałeś.

a co do transparentów to przynajmniej na Patelni Walimskiej zawsze widzę transparenty Kuzi oczywiście podczas Rajdu :)

A w koszulkach ludzie też chodzą tylko może nie zawsze aura sprzyja :)
W koszulce SPRT to ja jestem co rajd heh
Mroowa
S2000

Postprzez JoannaXP » sobota, 22 kwi 2006, 00:03

SiwY napisał(a):Tak czasem bywa niektorzy nie lubia Leszka i poprostu nie okazuja tego bo niewiem po co maja wyzywac? :?: nie lubisz to siedź cicho! :!: :evil: ale jak juz sie zacznie odcinek to inna sprawa miło jest popatrzec na kolejny przejazd subaru... no nie?? :evil: :twisted: Wiec na co to pisac takie głupoty? czy narzeka na auto zcy nie moze i ma powody...jego sprawa... :?

mam wrazenie ze zrobilbys dla Lecha wszystko,zjechalbys kazdego kto powiedzialby na niego zle slowo.Czasem warto nie brac wszystkiego do siebie,bo Lechu i tak ci Subaru nie kupi :P joke
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez J@ckaSS » sobota, 22 kwi 2006, 06:21

moja opinia:a moze to nie sam Leszek wprowadza taka atmosfere, tylko osoby z jego najblizszego otoczenia? ja tam mam w samym środeczku d*** kto jaki jest. Kazdemu "machne" na OESie za efektowna jazde... bądź tez za to ze wogole jeździ w dzisiejszych czasach. I nie róbmy z Leszka kolejnego tematu w stylu Grzesiu Rasiak ( a widze ze pojawiły sie na tym forum juz teksty na Leszka typu: "zupy nie posolił") a może to jest poprostu zazdrosć z powodu tego że Leszek pnie sie coraz wyzej? a jakis tam inny ulubieniec tonie we własnych słabościach? Dla mnie wszyscy są równi i tyle. Za kazdego z osobna trzymam kciuki. A poza tym powołując sie na mojego odwiecznego idola, legendarnego Jasia Kuliga. Czy on po Leskzu tak jeździł? przeciez w latach :koncernów tytoniowych" mimo kiepskich relacji miedzy zawodnikami, Oni jakos nigdy nic sobie nie wypominali. Założe sie ze Janusz olał by te wasze wszystkie aluzje w strone innych zawodników, i nawet gdyby skierowane były w jego osobe....... Reasumując. Bądźmy jak rodzina... nie ma lepszego sposobu aby atmosfera na rajdach była coraz lepsza. Kochajmy sie wszyscy, i w imie ideii rajdów cieszmy sie tym sportem ( chćby nawet takim jaki jest obecnie) Peace & Love :D pozdrawiam wszystkich !! :)
J@ckaSS
N2

Postprzez SiwY » sobota, 22 kwi 2006, 11:08

speed-x napisał(a):
SiwY napisał(a):Tak czasem bywa niektorzy nie lubia Leszka i poprostu nie okazuja tego bo niewiem po co maja wyzywac? :?: nie lubisz to siedź cicho! :!: :evil: ale jak juz sie zacznie odcinek to inna sprawa miło jest popatrzec na kolejny przejazd subaru... no nie?? :evil: :twisted: Wiec na co to pisac takie głupoty? czy narzeka na auto zcy nie moze i ma powody...jego sprawa... :?

mam wrazenie ze zrobilbys dla Lecha wszystko,zjechalbys kazdego kto powiedzialby na niego zle slowo.Czasem warto nie brac wszystkiego do siebie,bo Lechu i tak ci Subaru nie kupi :P joke

Nie naprawde nie jestem fanem Leszka tylko taka jest moja ogolna opinia...widac w podpisie czyjim jestem fanem :wink:
....:: Janusz w naszej pamięci[*] ::...
SiwY
N3

Postprzez KaMiLL WRC » sobota, 22 kwi 2006, 13:03

Mroowa napisał(a):
A w koszulkach ludzie też chodzą tylko może nie zawsze aura sprzyja :)
W koszulce SPRT to ja jestem co rajd heh

Jak jest tylko pogoda na rajdzie to chodze w białek koszulce "Kulig forever" ... w tym roku będzie podobnie...
KaMiLL WRC
A5

Postprzez Kisiel » poniedziałek, 24 kwi 2006, 20:16

Ja znowu powróce do wkurzjącego wyskakiwania reklam.
Mam "już" Opere i teraz już ze dwa dni myśle jak to zrobic zeby te reklamy nie wyskakiwały. Moze ktoś pomóc??
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez _misiek055_ » poniedziałek, 24 kwi 2006, 20:52

Kisiel napisał(a):Ja znowu powróce do wkurzjącego wyskakiwania reklam.
Mam "już" Opere i teraz już ze dwa dni myśle jak to zrobic zeby te reklamy nie wyskakiwały. Moze ktoś pomóc??

Firefox dobry na wszystko :D
_misiek055_
N3

Postprzez killer wrc » wtorek, 25 kwi 2006, 20:17

GSMP Sienna ...ODWOŁĄNY!!To mnie wkur... do łez
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez J@ckaSS » środa, 26 kwi 2006, 00:30

wkurza mnie to ze mam mature niedlugo!! oraz taki jeden pozer!! aight?!
J@ckaSS
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park