Moderator: SebaSTI
Mroowa napisał(a):a mnie wkurza to że ponoć kiedyś kibice rajdowi byli jak jedna familia a na OSach kibocowało się wszystkim, a teraz jest tak, że się jakieś chore grupy porobiły. Tego nie lubię, tamten myje zęby Oral - B a nie Colgate to też go nie lubię.
Jeszcze sezon może dwa, i kastety oraz pałki to będą normalną rzeczą na Osach w Polsce.
Ty tamten w białej czapce kibicuje Kuzajowi trzeba mu wpier....ić.
Oby coś takiego nas nie czekało....
Mroowa napisał(a):...Ty tamten w białej czapce kibicuje Kuzajowi trzeba mu wpier....ić...
ocochodzi napisał(a):a teraz rzadko kogo spotkasz w koszulce np. Kuzaja lub trnansparentem
SiwY napisał(a):Tak czasem bywa niektorzy nie lubia Leszka i poprostu nie okazuja tego bo niewiem po co maja wyzywac?nie lubisz to siedź cicho!
![]()
ale jak juz sie zacznie odcinek to inna sprawa miło jest popatrzec na kolejny przejazd subaru... no nie??
![]()
Wiec na co to pisac takie głupoty? czy narzeka na auto zcy nie moze i ma powody...jego sprawa...
speed-x napisał(a):SiwY napisał(a):Tak czasem bywa niektorzy nie lubia Leszka i poprostu nie okazuja tego bo niewiem po co maja wyzywac?nie lubisz to siedź cicho!
![]()
ale jak juz sie zacznie odcinek to inna sprawa miło jest popatrzec na kolejny przejazd subaru... no nie??
![]()
Wiec na co to pisac takie głupoty? czy narzeka na auto zcy nie moze i ma powody...jego sprawa...
mam wrazenie ze zrobilbys dla Lecha wszystko,zjechalbys kazdego kto powiedzialby na niego zle slowo.Czasem warto nie brac wszystkiego do siebie,bo Lechu i tak ci Subaru nie kupijoke
Mroowa napisał(a):
A w koszulkach ludzie też chodzą tylko może nie zawsze aura sprzyja
W koszulce SPRT to ja jestem co rajd heh
Kisiel napisał(a):Ja znowu powróce do wkurzjącego wyskakiwania reklam.
Mam "już" Opere i teraz już ze dwa dni myśle jak to zrobic zeby te reklamy nie wyskakiwały. Moze ktoś pomóc??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość