Platforma i odpowiedzialność

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Sergiey » czwartek, 8 gru 2005, 14:51

Ja akurat nie do Ciebie personalnie.

Założenia programowe i tak zawsze weryfkuje rzeczywistość. Oczywiście że nic nie da się na siłę z dnia na dzień, ani z roku na rok.

W obecnej chwili lepiej gdy ktoś mimo nierealnego programu, wpasuje się w rzeczywistość i jakoś to ogarnie niż ktoś z rewelacyjnym programem dostanie kopa od rzeczywistości i siądzie i narobi pod siebie.

Nie ma również żadnego obowiązku wywiązywania się z proponowanego programu więc trzeba czekać aż historia osądzi słuszność wyboru społeczeństwa i skuteczność rządów rządzących.
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez żółtodziób » czwartek, 8 gru 2005, 15:41

nic dodać nic ująć...
żółtodziób
A8

Postprzez Kimi » czwartek, 8 gru 2005, 17:09

masz całkowitą racje...
Kimi
N3

Postprzez PawelRally » czwartek, 8 gru 2005, 17:25

Kimi napisał(a):masz całkowitą racje...

Skończ już kur** nabijać te posty bezsensowne!!!!!!!!!!!! Ile ty masz lat ? Napewno nie kilkanaście... Co za człowiek pojeba**!

P.S Sry chłopaki ale nie mogę na to juz patrzeć ... :evil:
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez KMart » czwartek, 8 gru 2005, 21:41

Zrobie malutki OT z góry za to przepraszam ale nie wiedziałem gdzie to napisać :

Jak zwykle uśmiechnięty i szczęśliwy idę sobie świeżo odśnieżonym chodniczkiem do ukochanej szkoły... patrzę na przejeżdżające samochody (m.in. C2 VTR, Seicento Sporting i Tuningowany Maluszek)a zza pleców dociera do mnie odgłos policyjnej syreny więc automatycznie głowa do tyłu i patrzę: policyjna Astra Kombi popierdziela 90-100 km/h (bardiej zdziwiło mnie to żę wszystkie auta ją przepuściły) za nią 2 taka sama Astra za nimi czarne, rządowe (opancerzone) Audi A6 (chyba...) później 3 Ople Vectry (srebrne) i na końcu 2 takie policyjne Astry jak na początku. Audi jechał szef NBP Leszek Balcerowicz ponieważ dziś weszło w obieg Cieszyńskie 2 złote ale to nie ważne (TAKIE)... Zdziwiło mnie tępo jakim ta swoista karawana się poruszała :!: W granicach 100 podrodze o dosyć dużym natężeniu ruchu :!: nie zdziwiłbym się jakby ktoś nie zdążył zjechać... No ale to polityk wkońcu im wszystko można...
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
KMart
A5

Postprzez rutino78 » czwartek, 8 gru 2005, 23:38

polityk ma sredni wpływ na to jak jest wożony. od tego jest BOR i jego przepisy. kiedyś widziałem buzka w tlumie czarnych aut, pomachałem mu ale jakis wystraszony był, choc terrorystów nie było wtedy jeszcze :)
Marcin Kiewicz ostatnio żory zablokował jak wracał z jastrzebia, gdzie obiecał że będzie dobrze ;)
rutino78
N3

Postprzez Kimi » piątek, 9 gru 2005, 06:47

ale że astra policyjna jechała w konwoju to dziwne , widocznie im się nigdzie nie spieszyło...
a Lepper nie jechał za nimi... z transparentem Balcerowicz musi odejść :lol:
pozatym pamiętam kilka razy jak BMW X5 z BORu było rozbite , szczerze bałbym się z takim kierowcą jechać bo poprostu nie mają aż takiego doświadczenia żeby jeździć z taką prędkością...
Kimi
N3

Postprzez Glitol » piątek, 9 gru 2005, 08:30

Borowiki nie mają doświadczenia w jeździe :?: :!: :D Człowieku, żeby połowa zawodników miała tyle treningów ile oni mają.
Ozdoba polskich dróg - pijany chłop w rowie przykryty rowerem
Glitol
A5

Postprzez rutino78 » piątek, 9 gru 2005, 10:40

tylko ze tamten borowik był po kielichu. nic mu chyba nawet nie zrobili. żałośnie swiadczy to o naszych służbach . nie wiem jak jezdzą skoro nie potrafią nawet panowac nad swoimi podwładnymi
rutino78
N3

Postprzez bounder » piątek, 9 gru 2005, 14:05

Kimi napisał(a): nie mają aż takiego doświadczenia

po pierwsze, oni robią tyle kilometrów ile zwykłemu kierowcy się nawet nie śni.
po drugie, co jakiś czas mają tzw. kursy doszkalające mające na celu panowanie nad autem w warunkach ekstremalnych, i to na prawde ekstremalnych, nawet jak na nasz kraj :)

rutino: nie wiem o jakim przypadku Ty mówisz, ale kiedyś w Gdańsku była taka sytuacja, że BORowik zasnął za kółkiem na skrzyżowanu w centrum miasta, czekając na zielone :lol: tak był pijany :evil: na dodatek nie miał zamkniętych drzwi od środku i przy sobie miał pistolet, który bez problemu mógł mu ktoś zabrać :roll: o ile się orientuję został dyscyplinarnie zwolniony dwa dni później
bounder
N3

Postprzez żółtodziób » niedziela, 1 sty 2006, 23:48

no ciekawe co teraz powie rutino jak głosami PO i LPR przeszło becikowe dla wszystkich... ot, właśnie okazało się ile wart jest ich farbowany liberalizm, patafiany buahahahaaa... Ja rozumiem że polityka nie jest czysta, ale niech chociaż będzie rozsądna, pragmatyczna, a nie byle dojebać.
żółtodziób
A8

Postprzez rutino78 » wtorek, 3 sty 2006, 00:36

jak kuba bogu..:)
nie głosowałem na po (poza tuskiem w drugiej turze), ciekawy jestem co to za gra byla z tym głosowaniem i jak to uzasadnia maria rokita.
bardzo mnie ubawił kapral dorn powołujący lekarzy do wojska :) partia wariatów nie rozumiejących rzeczywistosci
rutino78
N3

Postprzez żółtodziób » wtorek, 3 sty 2006, 10:49

Nie rutino, to ty nie rozumiesz rzeczywistości... Lekarze to największa zaraza (z małymi wyjątkami) po prawnikach, ja bym ich do pierdli powsadzał. To są gnoje którzy pozwolą człowiekowi umrzeć jak im się nie da w łapę i będą patrzyli na to bez żadnych emocji więc nie ... głupot o rzeczywistości, bo rzeczywistość to korupcja, nie liczenie się z człowiekiem i kupa nielegalnej forsy.

A co do "jak kuba Bogu" to puknij się w swój pusty łeb, PO tak na prawdę nie zrobiła PiSowi na złość, tylko PODATNIKOM... A przed wyborami tak im zależało na tym zeby podatki były jak najmniejsze... Krótko mówiąc odegrali się na moherowym elektoracie że nie wygrali wyborów. Teraz dopiero wyszło szydło z worka, zależało im na stołkach a nie na realizacji programu. Nie byli zmuszeni glosować w ten sposób.
żółtodziób
A8

Postprzez nick555 » wtorek, 3 sty 2006, 11:36

sorry za off z góry. Wystisuje taki apel do Kimiego aby zmienił swój podpis pod postami bo 6 dni nie było mnie na forum a teraz na jaką stronę nie zajrzę mam ją rozjechaną. Może mało ale jest to dla mnie wielce denerwujące. Plis zmień tą skodę na mniejszą ciut.
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez rutino78 » wtorek, 3 sty 2006, 13:07

chyba sie troche zgadzamy, po zniżyło sie do poziomu pisu.
i tak wiadomo ze prezydent to zawetuje więc superbeciki nie wejdą. więc gadanie o podatnikach sobie daruj, pusty łbie.
nie wiem jaką zarazą są dla ciebie lekarze, po twoich postach widać że mocno cie skrzywdzili.
nie mozna w Polsce legalnie pracować bez umowy i nie da się nikogo zmusić do zawarcia umowy.
dla ciebie nie musi to byc oczywiste ale dla dorna powinno.
a w tym ciuliku budzi sie jakiś faszysta, karykaturalny na szczęście i wybiera się na wojenke z lekarzami i naszą konstytucją po drodze.
rutino78
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park