Jakiej muzyki słuchacie ?

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Buncol » środa, 10 maja 2006, 18:59

Generalnie OSTRY to Kuzaj polskiego rapu. Czlowiek orkierstra. Jaram sie kazdym jego kawalkiem czy bitem. Jest zarowno dobrym wykonawca jak i producentem. Szkoda, ze nie trudni sie freestyle'em.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez m_a_t » czwartek, 11 maja 2006, 01:55

Buncol napisał(a):Generalnie OSTRY to Kuzaj polskiego rapu. Czlowiek orkierstra. Jaram sie kazdym jego kawalkiem czy bitem. Jest zarowno dobrym wykonawca jak i producentem. Szkoda, ze nie trudni sie freestyle'em.

Chyba za malo o nim wiesz....
m_a_t
N1

Postprzez Jason » czwartek, 11 maja 2006, 20:56

No przecież ostry leci na free i to nie byle jak :wink: Przecież on i jego flow to jest to :D
win or die
Jason
N2

Postprzez Buncol » czwartek, 11 maja 2006, 21:21

m_a_t napisał(a):
Buncol napisał(a):Generalnie OSTRY to Kuzaj polskiego rapu. Czlowiek orkierstra. Jaram sie kazdym jego kawalkiem czy bitem. Jest zarowno dobrym wykonawca jak i producentem. Szkoda, ze nie trudni sie freestyle'em.

to chyba ty wiesz malo o freestylu w Polsce. Owszem Ostry nagrywa duzo kawalkow, gdzie leci na wolno, jest w tym dobry jednak chodzilo mi o to, ze nie mozna go spotkac na zadnej bitwie bardziej lub mniej oficjalnej. Wiesz mi, ze bywam czesto na roznych battlach i doskonale orientuje sie w polskiej scenie wolnego stylu i Ostrego tam nie widuje.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez PawelRally » czwartek, 11 maja 2006, 21:48

Jak najbardziej Buncol ma rację. OSTRY na wolnym jest przekozacki. Nie używa tak często przekleństw jak inni wolnostylowcy. Jego słownictwo jest bardzo bogate. Dziwie się właśnie czemu nie bierze udziału w WBW itp. Ciekaw bym był pojedynku jego z Tetrisem albo Panem duże Pe.
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Buncol » czwartek, 11 maja 2006, 21:54

Poprostu nie jest juz zainteresowany battlowaniem sie. A co do Tetrisa, chodza sluchy, ze w tym roku nie bedzie startowal w WBW, jednak mam nadzieje, ze to sciema :wink:
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez m_a_t » czwartek, 11 maja 2006, 23:09

Buncol napisał(a):
m_a_t napisał(a):

to chyba ty wiesz malo o freestylu w Polsce. Owszem Ostry nagrywa duzo kawalkow, gdzie leci na wolno, jest w tym dobry jednak chodzilo mi o to, ze nie mozna go spotkac na zadnej bitwie bardziej lub mniej oficjalnej. Wiesz mi, ze bywam czesto na roznych battlach i doskonale orientuje sie w polskiej scenie wolnego stylu i Ostrego tam nie widuje.

Wybacze ze malo wiem o Hip Hopowej scenie w polsce, ale ogolnie Hip Hop polski mnie nie interesuje poza kilkama zawodnikami , wlasnie dlatego ze jest to Hip Hop a nie Rap. Ogolnie kiszka, wole posluchac Gangstarru albo jakis innych Lords'ow...

A odnosnie Pana Duze Pe czy jak mu tam to ja nie moge, koles jest tak wylansowany jak inne czwarte wymiary i w ogole Lerek, Onar i polOska.... smiech na sali....
m_a_t
N1

Postprzez Albert(Zambrów) » piątek, 12 maja 2006, 10:17

Teraz polska scena hiphopowa jest przesycona, ze tak powiem "Discopolowcami". Kiedys to był hip hop prawdziwy, Molesta, Kaliber, teraz Verby, Trzeci Wymiar, Ascetoholix, to badziew. OSTRego lubie, bo jest prawdziwy, nie rapuje o ..., ze fajnie bylo w wannie, bo rozebrlas sie i tanczylas dla mnie :P dlatego go lubie,bo jest konkretny :)

A co do WBW, wczoraj widzialem ze casting bedzie w Białymstoku, mysle sie przejsc, zkonfrontowac swoj styl wolny w innymi :) ciakwe doswiadczenie :)
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Buncol » piątek, 12 maja 2006, 17:58

m_a_t napisał(a):
Buncol napisał(a):
m_a_t napisał(a):

Wybacze ze malo wiem o Hip Hopowej scenie w polsce, ale ogolnie Hip Hop polski mnie nie interesuje poza kilkama zawodnikami , wlasnie dlatego ze jest to Hip Hop a nie Rap. Ogolnie kiszka, wole posluchac Gangstarru albo jakis innych Lords'ow...

A odnosnie Pana Duze Pe czy jak mu tam to ja nie moge, koles jest tak wylansowany jak inne czwarte wymiary i w ogole Lerek, Onar i polOska.... smiech na sali....

Fakt, ze ta scena jest przesiaknieta chlamem, jednak nie trudno jest znalezc wartosciowych wykonawcow, ktorzy maja cos do przekazania. Tymbardziej, ze istnieje rowniez tzw. podziemie, gdzie mozna znalezc duzo dobrej muzyki. A co do Duzego Pe to sie nie zgodze. Moze go tak odebrales, bo widziales na paru teledyskach, jednak trzeba pamietac, ze Pe jest jednym z lepszych freestylowcow w Polsce. Ma swietne flow, doskonale dobiera punche i jest wysoko cenionym zawodnikiem.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez m_a_t » piątek, 12 maja 2006, 18:13

No dobra moze i jest...nie wiem, nie slucham, nie interesuje mnie to.. jak dla mnie w Polsce to tylko OSTR, Grammatik, Łona, Fisz no moze jeszcze WWO, ale wczesniejsze i tyle, Underground stoi jak dla mnie na malym poziomie, aczkolwiek zycze wielu zeby wyszli na swiatlo i pokazali co potrafia.... moze bedzie lepiej....
m_a_t
N1

Postprzez Anonymous » sobota, 13 maja 2006, 21:26

Witam :)
Tak czytam te osttanie wasze posty i sie z wami zgodzę teraz jest Już Hip-HopPolo te verby trzecie wymiary mezołajzy lereki cytat z piosenki Ostrego "teraz czekam tylko debiu Lerek Mandaryna" [ nie wiem czy czegos nie przekreciłem] Ale nie zgodze sie z wypowiedziami kolegów którzy do nich zaliczaja Pana Duże Pe on ma flow umie rapowac wystepouje na bw itp.

Pozdro
Anonymous

Postprzez psz » sobota, 13 maja 2006, 21:45

www.jazzradio.pl - super stacja, nadaja w 64 kbps i 24 kKHz, wiec jakosc akceptowalna ;)
A kolegom powyzej dopowiem, ze czasem jakis hiphop tez leci, tzn. czasem ktos tam rapuje (ja co prawda wtedy sie przelaczam, ale rozumiem ze ktos lubi ;) )
Pozdro!
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez Mars » sobota, 13 maja 2006, 22:00

A ja teraz katuje ACDC i Deep Purple .... cudowna muzyka :)
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez Marmetal » niedziela, 14 maja 2006, 18:09

Mars napisał(a):A ja teraz katuje ACDC i Deep Purple .... cudowna muzyka :)

Nareszcie ktoś porządny :). Dodaj jeszcze Metallikę, Black Sabbath, Metallikę, Guns N' Roses, Metallikę, Led Zeppelin, Metallikę, Megadeth i... Metallikę ;). Yeah! Mógłbym tak jeszcze wymieniać, ale... po co :D :?:
Marmetal
S2000

Postprzez Andrzej » wtorek, 16 maja 2006, 22:42

Buncol napisał(a):
m_a_t napisał(a):

Czlowieku ja nie cierpie polskiego hh ale nawet ja wiem ze OSTRY to ostry freestyle'owiec :roll:
Andrzej
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park