wydaje mi się że zależy to od aparatu.. mi w mojej motce(aparat VGA) wejdą po wyżej 100kb ale nie wyświetla sie... przynajmniej mi tak tłumaczyło 2 kolesi z komisu a jak jest aparat już 1,3 to każdą fote itp. powinno wyświetlic. To moja opinia, moge sie mylić. Pozdrawiam
AndreWRC napisał(a):Możesz mi powiedzieć jedną rzecz, na K300i wyskakuje mi ze plik jest uszkodzony, WHY? (dlaczego?)
mowilem ze motyw podchodzi do fonow z rozdzielczoscia 128x160 a nie 128x128 wiec dlatgo pisze ze uszkodzony
Jestem pewny ze moty chodzi na telefon W200,W300,K310,K510 reszte nie testowalem...
Andre, mam ten sam aparat i ciągnę motywy, fotki i filmiki rajdowe ze strony zedge.net .Niewiele tam tego jest, ale zawsze coś:)
Wiecie co, mnie to się marzy motyw Swifta 1600 na mój kom.................... WEŹCIE POMYśLCIE KTO MąDRY:) póki co mam Subaru (x2), Lancera, Puga 206, 307, WRC, wszystko z w/w strony
Ja moge zrobic motyw na ta rozdzielczosc dokladnie tak samo bedzie wygldac ja na tym screeni wyzej...Jesli ktos ma jakies propozycje na rozne gadzty na fona to pisac na PW.
Ostatnio edytowano sobota, 16 lut 2008, 11:22 przez SebaSTI, łącznie edytowano 1 raz