za 3 lata żeby założyć własną działalność trzeba będzie mieć pozwolenie proboszcza, za 5 lat będziemy mieli następujące kanały telewizji publicznej: TVT1, TVT2, TVT Regionalna, TVT24, TVT Meteo

Moderator: SebaSTI
Ja uważam, że opublikowanie karykatur było błędem..Nie można mylić wolności słowa z obrażaniem uczuć religijnych....A redaktor Rzeczpospolitej powinien za to "beknąć"
http://media.wp.pl/kat,9916,wid,8179150 ... &_ticrsn=3
za 3 lata żeby założyć własną działalność trzeba będzie mieć pozwolenie proboszcza, za 5 lat będziemy mieli następujące kanały telewizji publicznej: TVT1, TVT2, TVT Regionalna, TVT24, TVT Meteo .. kto rozszyfruje ostatnią literę T
żółtodziób napisał(a):Tak, a za 7 lat Marek Jurek dostanie posadę Wielkiego Inkwizytora i będzie palił na stosie wszystkich co nie płacą dobrowolnych składek na całą Rydzykownię.
żółtodziób napisał(a):Ja właśnie jestem przedstawicielem "prywaciarzy" ale tych co poszli na wybory.
jak media biły w rząd millera jak w bęben (i miały racje) to było dobrze.
nie wierze ze wszystkie media się uwzieły na PIS, za duzo ich na zorganizowaną jednomyślność.
rząd i koalicja same sie podkładają, co chwile mamy jakiś skandal czy kompromitacje.
za to marcinkiewicz udany niezmiernie, same sukcesy odnosi.
medialne niestety jedynie
żółtodziób napisał(a): Dość powiedzieć że to glosami PO przeszło becikowe dla wszystkich, co dowodzi że ta partia ma w dupie wszystko (budżet, zasady, wyborców) poza własnym interesem politycznym.
Sergiey napisał(a):żółtodziób napisał(a):Ja właśnie jestem przedstawicielem "prywaciarzy" ale tych co poszli na wybory.
No widze ze jest nas wiecej. I wbrew obiegowej opinii myślę że to własnie tym co prowadzą własne działalności zależy najbardziej i wierz mi Bullit, że tacy ludzie nie siedzą przed telewizorami (z braku czasu zazwyczaj) i nie czekają z założonymi rękami na to co będzie.
A jakież to wielkie skandale i kompromitacje mieliśmy okazję widzieć? Rury Wassermana? Yes, yes yes?
A może projekt nowelizacji ustawy o zamówieniach publicznych, a może becikowe, a może 100000 nowych bezrobotnych, a może... szkoda gadać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości