Racingonline.pl

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Scyzor » wtorek, 10 sty 2006, 17:49

matura :evil: na szczescie mam to zasoba :D zycze powodzenia!!
Uwaga mam dysortografie:):):)
Scyzor

Postprzez zales » sobota, 18 lut 2006, 19:32

jezeli chodzi o strone internetowa to chlopaki musicie sie powaznie zastanowic nad tym i na dzien dobry zrobic projekt strony i pozbierac newsmenow a z tym jest problem glownie jezeli chodzi o tematyke rajdow. Moj kolega ma strone fcbayern.pl i do niego sami sie zglaszali newsmeni wiadomo pilka jest popularna w polsce i nie tylko a rajdy jak i w telewizji tak i w internecie jezeli chodzi o ludzi do pisania! Nie napalajcie sie na zarobek bo wasza stona nigdy nie bedzie miala takiej ogladalnosci jak wp.pl czy inny portal bo te strony zarabiaja pieniadze a strony o tematyce motoryzacynej niestety ale musza dokladac z wlasnej kieszeni! Pozdrawiam i zycze powodzenia
zales
N1

Postprzez Locutus » wtorek, 9 maja 2006, 11:56

Karol napisał(a):Czy F1?? Mhmm... Są już Polskie serwisy (nawet niezłe) na temat F1 :wink: Natomiast nie ma nic o WSMP, DTM, WTCC, BTCC, FIA GT oprócz paru powierzchownych newsów na autoklubie. Pełne klasyfikacje itp.

Na Wyprzedź Mnie! były zawze podawane informacje o występach Kubicy np. w WSbR czy F3. Poza tym od pewnego czasu istnieje tam oddzielny dział Inne serie wyścigowe, gdzie są prezentowane informacje m.in. o GP2, A1GP, WSbR, F3, DTM, ChampCar, GP Masters itp. Oczywiście nie ma ich za wiele, bo to serwis głównie o F1. Z resztą cały cas się to rozwija i może kiedyś...
http://f1wm.pl Obrazek
Obrazek
Obrazek
Locutus
N1

Postprzez zales » wtorek, 9 maja 2006, 11:58

ja pierwszy raz bylem na tej stronie nigdy wczesniej o niej nie slyszalem a niby istnieje od 1999 r. no nie wiem zycze powodzenia
zales
N1

Poprzednia strona

Powrót do Hyde Park