Moderator: SebaSTI
WAPNO napisał(a):Kiedyś przed świętami ktoś postawił topicPo ile u was karp?
Niechcący obejrzałem dziś drugą połowę meczu naszej jedynej eksportowej drużyny piłkarskiej. Nie będę się rozpisywał, bo wszycy wiemy, że nie ma o czym!
Zastanawia mnie tylko to, że ponoć niezła firma AMICA, daje się na światowym rynku totalnie kompromitować, jeszcze płacąc za to duże pieniądze. Przecież po takim meczu w Austrii, ludzie myślą tylko - jak można kupić kuchenkę firmy, która sponsoruje takich frajerów!
A niesponsorowany Kubica - na szczęście to nie AMICA! On chociaż Polsce wstydu nie przynosi...
d-z rallyfans napisał(a):
Wyskoczyl jak Filip z konopii
**FanKuzaja** napisał(a):Już zaniedługo odbędzie się 7 elimianacja RSMP a jest nim Rajd Wisły który jest organizowany poraz 50.
Rajdy Wisły będzie trwał 2 dni piątek 6 września Os 1-4 i sobota 7 września Os 5-12
Oficjalna strona 50 Rajdu Wisły www.rajdywisly.pl
Strony noclegów www.beskidy.pl
www.turystyka.beskidy.pl
www.wisla.pl
maciekd napisał(a):Po co dublujesz tematy...?
Piccolo_Jr napisał(a):Może był zmęczony i nie zauważył![]()
**FanKuzaja** napisał(a):Zdublowałem dlatego ze tam ten kolo nic na tym poscie niema a tutaj cos jest i dlatego a jak dwa tygodnie temu miałem dubla swego postu Rajd Finlandi tiom sieniezburzyłem.
Piccolo_Jr napisał(a):Trochę bez sensu to co mówisz. Przecież jakbyś to co napisałeś dał tam to też coś by tam było. A tak istnieje ryzyko że wiara będzie się w przyszłości rozpisywać i tu i tam. W przyszłości prosze cię nie dubluj postów bo to nie ma sensu.
**FanKuzaja** napisał(a):jak ktoś wie jak go skasowac to potrzebujem pomocy
Dobi napisał(a):Ale sie narobiło...
**Fankuzaja napisał(a):Wszyscy piszcie na ten drugi post pana yebol OK OK OK OK OK
marcin napisał(a):Gdzie są moderatorzy??
Moderatorzy na tym forum są jak yeti. Wszyscy o nich słyszeli, a nikt ich nie widzał
Banan napisał(a):Kurde, myslalem ze bede zwyciezca tego topicuA z tym podpisem to nie rozumiem, no ale dobra
PawelRally napisał(a):WRCfan Banan nie wymięka bo wyznaje zasadę: "Trzeba być twardym a nie miętkim"![]()
![]()
PawelRally napisał(a):...jak ostatnio sam powiedział musi dojść do A8![]()
Banan napisał(a):Musze miec jak najwiecej postow i zdobyc w koncu A8, dlatego tyle pisze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości