Jesteś nowy ? Przedstaw sie a my Cię powitamy!

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez MarcinRally » wtorek, 14 sie 2007, 14:54

Ja mam 15 lat, wpadłem pewnego dnia na pomysły by sobie zbudować buggy, i tak zrobiłem, zbudowałem buggy, narazie mam tam silnik od WSK 125, bo taki miałem w garażu, upalałem troszke sobie(spokojnie kręci bączki).Teraz już mi sie znudził(mało mocy), wiec planuje kupić silnik od Jawy 350, który napewno w 100 procentach mi wystarczy, mam zamiar zrobić górną rame, bo upalanie bez ramy to troche samobójstwo :P .I tak ucze sie jeździc, czekam tylko na fundusze i robie klatke,kupuje silnik i do lasu, na polne drogi.Powiem wam ze dużo frajdy daje jazda buggy z silnikiem WSK 125,a co dopiero z Jawy 350 :twisted: . .Także AndreWRC kupuj z allegrp buggy,albo jak dobrze znasz sie na mechanice to sobie zrób i upalaj :) .Opłaca sie! Oto jedna fotka moje cuda :P :D .Jakość niezbyt robiona tel.

Obrazek

P.S: Soorki za wielkie OT :wink:
MarcinRally
A5

Postprzez stachniak14 » wtorek, 14 sie 2007, 15:43

Dj/Kierowca/MARCIN napisał(a):Ja mam 15 lat, wpadłem pewnego dnia na pomysły by sobie zbudować buggy, i tak zrobiłem, zbudowałem buggy, narazie mam tam silnik od WSK 125, bo taki miałem w garażu, upalałem troszke sobie(spokojnie kręci bączki).Teraz już mi sie znudził(mało mocy), wiec planuje kupić silnik od Jawy 350, który napewno w 100 procentach mi wystarczy, mam zamiar zrobić górną rame, bo upalanie bez ramy to troche samobójstwo :P .I tak ucze sie jeździc, czekam tylko na fundusze i robie klatke,kupuje silnik i do lasu, na polne drogi.Powiem wam ze dużo frajdy daje jazda buggy z silnikiem WSK 125,a co dopiero z Jawy 350 :twisted: . .Także AndreWRC kupuj z allegrp buggy,albo jak dobrze znasz sie na mechanice to sobie zrób i upalaj :) .Opłaca sie! Oto jedna fotka moje cuda :P :D .Jakość niezbyt robiona tel.

Obrazek

Ile kosztowała cię budowa?
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez MarcinRally » wtorek, 14 sie 2007, 21:58

stachniak14 napisał(a):
Dj/Kierowca/MARCIN napisał(a):Ja mam 15 lat, wpadłem pewnego dnia na pomysły by sobie zbudować buggy, i tak zrobiłem, zbudowałem buggy, narazie mam tam silnik od WSK 125, bo taki miałem w garażu, upalałem troszke sobie(spokojnie kręci bączki).Teraz już mi sie znudził(mało mocy), wiec planuje kupić silnik od Jawy 350, który napewno w 100 procentach mi wystarczy, mam zamiar zrobić górną rame, bo upalanie bez ramy to troche samobójstwo :P .I tak ucze sie jeździc, czekam tylko na fundusze i robie klatke,kupuje silnik i do lasu, na polne drogi.Powiem wam ze dużo frajdy daje jazda buggy z silnikiem WSK 125,a co dopiero z Jawy 350 :twisted: . .Także AndreWRC kupuj z allegrp buggy,albo jak dobrze znasz sie na mechanice to sobie zrób i upalaj :) .Opłaca sie! Oto jedna fotka moje cuda :P :D .Jakość niezbyt robiona tel.

Obrazek

Ile kosztowała cię budowa?

Wiesz trudno powiedzieć, do silnika musiałem zregenerowac wał, kupić dekiel, linki i takie duperele.Rury miałem, także za darmo, koła z tył 13 niski profil, przód 12.(kolega mi podarował), za fotel dałem 80 zł, pompkę hamulcową miałem, pedały zrobiłem sam,most kupiłem za 120 zł no i oczywiście farba(teraz jest inaczej pomalowany,może dodam nowe fotki),elektrody które poszły na jego zespawanie też troche kosztowały . Myśle ze jakieś 600 zł.Naprawde sam nie myślałem ze to bedzie jeździc za tak mało kasy, jak dojdzie górna rama zmieni całkeim wygląd :) Pozdro.
MarcinRally
A5

Postprzez gtfoto.pl » niedziela, 9 wrz 2007, 20:17

Witam wszystkich!

Mój związek z rajdami to zdjęcia (http://www.gtfoto.pl) - kilka już swoich widziałem podlinkowanych na forum, więc czas się chyba ujawnić... :)

Ostatnie imprezy, na których byłem to:
GSMP Sopot: http://www.gtfoto.pl/Sopot2007/
Rajd Lotos: http://www.gtfoto.pl/Lotos2007/

Mam nadzieję, że będę mógł niebawem zaprosić Was do kolejnych galerii.
gtfoto.pl

Postprzez ŁukaszWRC » niedziela, 9 wrz 2007, 20:30

gtfoto.pl napisał(a):Witam wszystkich!

Mój związek z rajdami to zdjęcia (http://www.gtfoto.pl) - kilka już swoich widziałem podlinkowanych na forum, więc czas się chyba ujawnić... :)

Ostatnie imprezy, na których byłem to:
GSMP Sopot: http://www.gtfoto.pl/Sopot2007/
Rajd Lotos: http://www.gtfoto.pl/Lotos2007/

Mam nadzieję, że będę mógł niebawem zaprosić Was do kolejnych galerii.

Jakżesz miło powitac Pana Jana na forum :!: Znam Twoje zdjęcia z forum Nikona i przez kolegę Kamila, który się na nikonowym forum udziela.
ŁukaszWRC
A5

Postprzez SebaSTI » niedziela, 9 wrz 2007, 21:41

Witamy i zapraszamy do pisania bicia postow hehe :lol: :lol: :lol: :lol:
SebaSTI
A6

Postprzez Marmetal » poniedziałek, 10 wrz 2007, 20:35

Witam oraz życzę miłego pisania i czytania ;).
Marmetal
S2000

Postprzez subaru_girl_bc_90 » poniedziałek, 10 wrz 2007, 20:39

No to sie przedstawie ;)
Miśka lat 18 zawod wykonywany fotograf ;)
Obrazek
Kibic tego nieszczesnika ze zdjecia ;]
subaru_girl_bc_90
N3

Postprzez darude » poniedziałek, 10 wrz 2007, 21:21

subaru_girl_bc_90 napisał(a):No to sie przedstawie ;)
Miśka lat 18 zawod wykonywany fotograf ;)
Obrazek
Kibic tego nieszczesnika ze zdjecia ;]

hehe, fajne zdjęcie :wink:
Obrazek
Michał Elżbieciak / Bartek Wątroba - OGIEŃ!!! :D
darude
N3

Postprzez Hultay WRC » poniedziałek, 10 wrz 2007, 21:25

witamy kolejną niewiastę :)
Zdjęcie jak najbardziej fajne, nie odsłania wszystkiego(znaczy się całej twarzy :) ), pozostawia aurę tajemniczości- tak jak to babki lubicie robić :D .
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Miedziu » poniedziałek, 10 wrz 2007, 21:26

Witam :) Widziałem podobną dziewczynę na Nikonie na 1szym mostku w Jodłowniku , robiła zdjęcia :) To ty?
Miedziu
A6

Postprzez Anonymous » poniedziałek, 10 wrz 2007, 21:27

Witamy na forum :wink: :!:
Fajny pomysł z tym Buggy :lol:
Anonymous

Postprzez Andrzej » poniedziałek, 10 wrz 2007, 21:30

No,no.Kolejna pani na forum.Witamy :D Buggy Drivera tez oczywiscie
www.msg-rally.pl
Andrzej
A6

Postprzez subaru_girl_bc_90 » poniedziałek, 10 wrz 2007, 21:37

Miedziu napisał(a):Witam :) Widziałem podobną dziewczynę na Nikonie na 1szym mostku w Jodłowniku , robiła zdjęcia :) To ty?

Tam gdzies kolo panow policjantow stalam, ale szopy nie posiadalam bo zimno bylo ;]

A Co do fotki, to nie bylo zamierzone... Wiatr na swidnickim wial i tak sie zrobilo...
subaru_girl_bc_90
N3

Postprzez mortonrally » poniedziałek, 10 wrz 2007, 21:49

powitać koleżanke 8)
POGANUS ; WALDEK ; ADAŚ -- GOOO !!!!!!!!!!!!
Obrazek
mortonrally
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park