Moderator: SebaSTI
ŁukaszWRC napisał(a):Do niedawna chodziłem do I Liceum im. Kopernika w Krośnie.
Trzeba przyznać, że nasz "Kopiec" trzymał niezły poziom(wszyscy zdali mature), ale było całkiem spoko. No i oczywiście byłem w najgorszej klasie od lat, czyli IIIc!
Niestety wszystko co dobre szybko się kończy i od października zaczynam studia na PK, kierunek Transport.
Jezeli ktoś studiuje na Politechnice Krakowskiej, niech napisze coś na PW, chętnie poczytam opinie o tej uczelni.
bzyq napisał(a):Co do mnie : II rok na Wydziale Budowy Maszyn i Lotnictwa, kierunek Pojazdy Samochodowe na Politechnice Rzeszowskiej.
Jak ktos sie lubi meczyc to zapraszam
bzyq napisał(a):ŁukaszWRC napisał(a):Do niedawna chodziłem do I Liceum im. Kopernika w Krośnie.
Trzeba przyznać, że nasz "Kopiec" trzymał niezły poziom(wszyscy zdali mature), ale było całkiem spoko. No i oczywiście byłem w najgorszej klasie od lat, czyli IIIc!
Niestety wszystko co dobre szybko się kończy i od października zaczynam studia na PK, kierunek Transport.
Jezeli ktoś studiuje na Politechnice Krakowskiej, niech napisze coś na PW, chętnie poczytam opinie o tej uczelni.
chodziles do Kopca ?? Jak jestes z mojego rocznika, to musiales chodzic z Malikiem, Bulwa i reszta gamoni do klasy w takim razie...Ja chodzilem do G, i to moja klasa zawsze byla najgorsza :> ( nie to zebym sie przechwalal, ale zawsze jak sie cos stalo, to bylo na nas)
Kostek napisał(a):a ja jestem w 3 gim i pojutrze pisze egzaminya potem wybieram się do LO w Bieruniu Starym na human
także Marmetal swój chłop
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość