Kto się jeszcze uczy i w jakiej szkole???

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez ŁukaszWRC » sobota, 3 wrz 2005, 22:30

Do niedawna chodziłem do I Liceum im. Kopernika w Krośnie.
Trzeba przyznać, że nasz "Kopiec" trzymał niezły poziom(wszyscy zdali mature), ale było całkiem spoko. No i oczywiście byłem w najgorszej klasie od lat, czyli IIIc!

Niestety wszystko co dobre szybko się kończy i od października zaczynam studia na PK, kierunek Transport.
Jezeli ktoś studiuje na Politechnice Krakowskiej, niech napisze coś na PW, chętnie poczytam opinie o tej uczelni.
ŁukaszWRC
A5

Postprzez Grifone » niedziela, 4 wrz 2005, 13:41

UMCS wydział politologii kierunek Stosunki Międzynarodowe.
Grifone

Postprzez Jason » niedziela, 4 wrz 2005, 20:24

Ja właśnie zaczynam moją przygode ze szkołą średnią więc nie moge nic powiedzieć o szkole :) Chodze do klasy Ia Liceum Ogólnokształconcego im. B. Chrobrego w Kłodzku. Chodze do klasy matematyczno-fizycznej. W gimnazjum moja klasa była uważana za najgorszą pod względem zachowania a teraz w mojej klasie jest 5 osób ze starego składu w tym mój dobry kolega więc dobrze się zapowiada... :twisted:
win or die
Jason
N2

Postprzez bzyq » poniedziałek, 24 kwi 2006, 10:39

ŁukaszWRC napisał(a):Do niedawna chodziłem do I Liceum im. Kopernika w Krośnie.
Trzeba przyznać, że nasz "Kopiec" trzymał niezły poziom(wszyscy zdali mature), ale było całkiem spoko. No i oczywiście byłem w najgorszej klasie od lat, czyli IIIc!

Niestety wszystko co dobre szybko się kończy i od października zaczynam studia na PK, kierunek Transport.
Jezeli ktoś studiuje na Politechnice Krakowskiej, niech napisze coś na PW, chętnie poczytam opinie o tej uczelni.

chodziles do Kopca ?? Jak jestes z mojego rocznika, to musiales chodzic z Malikiem, Bulwa i reszta gamoni do klasy w takim razie...Ja chodzilem do G, i to moja klasa zawsze byla najgorsza :> ( nie to zebym sie przechwalal, ale zawsze jak sie cos stalo, to bylo na nas ;) )
Niestety mam inna wizje tej szkoly. Tez tam chodzilem, ale jedynie co milo wspominam, to szefowa i 2 albo 3 nauczycieli. Z tej szkoly zrobila sie teraz "elitarna" szkola, i kazdy chodzi z nosem wyzej czola....
Co do mnie : II rok na Wydziale Budowy Maszyn i Lotnictwa, kierunek Pojazdy Samochodowe na Politechnice Rzeszowskiej.
Jak ktos sie lubi meczyc to zapraszam :)
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez Marmetal » poniedziałek, 24 kwi 2006, 20:36

Obecnie uczęszczam do II Liceum Ogólnokształcącego w Przemyślu. Jestem w klasie pierwszej na profilu humanistycznym.
Marmetal
S2000

Postprzez Kostek » poniedziałek, 24 kwi 2006, 20:45

a ja jestem w 3 gim i pojutrze pisze egzaminy :shock: a potem wybieram się do LO w Bieruniu Starym na human :wink: także Marmetal swój chłop :lol:
Kostek
N3

Postprzez 206-XS » poniedziałek, 24 kwi 2006, 21:30

Ja jestem na pierwszym roku PW wydzial Samochody i Maszyny Robocze w skrocie SiMR 8).

Pozdrawiam
206-XS
N3

Postprzez SiwY » poniedziałek, 24 kwi 2006, 21:50

Technikum Mechaniczne w Świdnicy :D
....:: Janusz w naszej pamięci[*] ::...
SiwY
N3

Postprzez adamlen » poniedziałek, 24 kwi 2006, 22:09

PŚ II rok ELEKTROTECHNIKA, Przetwazanie i użytkowanie energii elektrycznej :D
"Nie wiedziałem co robić, więc jechałem szybko" - Robert Kubica po wygraniu pierwszego oesu Rajdu Monte Carlo 2014
adamlen
A6

Postprzez Karol » poniedziałek, 24 kwi 2006, 22:11

Najwspanialasza klasa I b, gimnazjum publiczne im, Jana Pawła II w Radomyślu Wielkim 8)
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez Albert(Zambrów) » wtorek, 25 kwi 2006, 09:31

bzyq napisał(a):Co do mnie : II rok na Wydziale Budowy Maszyn i Lotnictwa, kierunek Pojazdy Samochodowe na Politechnice Rzeszowskiej.
Jak ktos sie lubi meczyc to zapraszam :)

Ja jestem na pierwszym ten sam kierunek tyle ze w Białymstoku na Polibudzie. Nie jest az tak źle, moze dlatego ze zaoczny, to trochu odpuszczaja profesorowie :D ale przez pierwsze trzy zjazdy ta szkola mnie wpedzala w kompleksy, ze ja głąb patentowany :D widzialem jakies znaczki, kreseczki i wykretasy. Teraz wiem ze istnieje całka, macierz, szeregi, a po akadamiku wiem ze istnieje mechanika płynów :D 8)
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez bzyq » wtorek, 25 kwi 2006, 13:12

i do tego wytrzymalosc :) ( ta akademikowa znaczy sie hehehe ).
Mam ta przyjemnosc mieszkac drugi rok w akademiku, i za chiny ludowe do konca studiow sie stamtad nie wyniose.
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez ŁukaszWRC » wtorek, 25 kwi 2006, 15:19

bzyq napisał(a):
ŁukaszWRC napisał(a):Do niedawna chodziłem do I Liceum im. Kopernika w Krośnie.

chodziles do Kopca ?? Jak jestes z mojego rocznika, to musiales chodzic z Malikiem, Bulwa i reszta gamoni do klasy w takim razie...Ja chodzilem do G, i to moja klasa zawsze byla najgorsza :> ( nie to zebym sie przechwalal, ale zawsze jak sie cos stalo, to bylo na nas ;) )

Nie, ja jestem rocznik 86, więc rok młodszy. A tak osobiście, to wcale się nie czułem, jakbym chodził do elitarnej szkoły.
ŁukaszWRC
A5

Postprzez Marmetal » wtorek, 25 kwi 2006, 19:14

Kostek napisał(a):a ja jestem w 3 gim i pojutrze pisze egzaminy :shock: a potem wybieram się do LO w Bieruniu Starym na human :wink: także Marmetal swój chłop :lol:

No jasne, że swój :lol: ;). Aha, wiem, że nikogo tu nie ma z Przemyśla (70 000 mieszkańców i ja sam...), ale zdecydowanie odradzam wybór jako liceum drugiego LO w Przemyślu. Tak, ja tam chodzę :lol:.
Marmetal
S2000

Postprzez Andrzej » czwartek, 27 kwi 2006, 13:15

ja UCZĘSZCZAM do 1 LO w Gliwicach i mam przewalone :D
Andrzej
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park