Moderator: SebaSTI
mati_WRC napisał(a):HeheRajdowa kobitka z tego co wiem to jeszcze nie dałaś swojego zdjecia
Jak dasz to pomyślimy o numerze do pana Kresty, moze jest w ksiazce tel
mati_WRC napisał(a):HeheRajdowa kobitka z tego co wiem to jeszcze nie dałaś swojego zdjecia
Jak dasz to pomyślimy o numerze do pana Kresty, moze jest w ksiazce tel
Pleban napisał(a):Nie miałem zdjęć rajdowych więc pacne wam zdjęcia z filmu "Beret Zielono Mi 12"![]()
![]()
+RAFAŁ+ napisał(a):Pleban napisał(a):Nie miałem zdjęć rajdowych więc pacne wam zdjęcia z filmu "Beret Zielono Mi 12"![]()
![]()
A da sie skads pobrac ten film czy to tylko dla "domowego uzytku"? Po screenach widac ze wesolo musialo byc przy kreceniu
PawelRally napisał(a):Zagadaj do Wonsa on jest swego rodzaju producentem krótkometrażowych filmów hehehe pokazanych wyżej
Wons napisał(a):PawelRally napisał(a):Zagadaj do Wonsa on jest swego rodzaju producentem krótkometrażowych filmów hehehe pokazanych wyżej
Bez przesadyZrobiłem tylko dwa takie filmiki, planujemy z Plebanem kolejne produkcje. Dobra za duży OT nastąpił
Pleban napisał(a): a oto i może Ty byś zaciepał kilka zdjęć na których ty jesteś w owym zbytnym filmie... ??![]()
Wons napisał(a):Pleban napisał(a): a oto i może Ty byś zaciepał kilka zdjęć na których ty jesteś w owym zbytnym filmie... ??![]()
Może lepiej nie, i tak w tym temacie dałem już sporo swoich zdjęć
Pleban fajny masz podpis pod postami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość