LIPciu napisał(a):po co jest ten dział??
żeby pisać o jakis pierdołach jak na jakiejś interii??
żeby nabijać posty pisząc kawały?????
paranoja.
przeciez to forum rajdowe a robi się tu jakies miejsce do pogadania o wszystkim.
przecież od tego są inne fora.
dla mnie to jest bezsensu.
coraz gorzej panie admin.
może założymy jeszcze podforum o gotowaniu, telenowelach albo o poradach dla młodych matek.
ps. chwile mnie nie było więc dopiero teraz o tym pisze.
Odpowiedź na kilka pytań ( lub na wszystkie:) )
żeby nabijać posty pisząc kawały?????
Mhm , tak ci zależy na tym aby nikt nie miał więcej postów od Ciebie ? Niewiem why , ale na większości forach dyskusyjnych pojawia sie ten problem - ilość postów . Nie wiem czy ludzie popadają w jakieś kompleksy czy cos , że ktoś może mieć posty tak jakby za nic ? Jestem za wykasowaniem licznika bo po co to ? Żeby ktoś się wywyższał nad innymi tekstami typu :
- Ja mam więcej postów więc siedź cicho lolu
- Ty się nieznasz bo masz mniej postów
- Mój głos się liczy bo mam więcej postów
itp.
Next
przeciez to forum rajdowe a robi się tu jakies miejsce do pogadania o wszystkim
Na forum o grach komputerowych jest Hydepark , na forum o webmasteringu jest Hydepark , na forum czasopism XXX i stron XXX jest dział HydePark , na prawie każdym forum jest Hydepark , więc dlaczego tu ma nie być ? Ten dział jest dla tych co chcą się troche rozerwać poczytać ciekawe artykuły , dowcipy itp.
Next
przecież od tego są inne fora
Jak wyżej ...
Next
dla mnie to jest bezsensu
Bezsensu są takie tematy ... Też moge napisać , że zrobiłeś ten temat by tylko sobie posty nabić ...
Next
coraz gorzej panie admin
Mhm , z tego co się orientuje to puki co Wapno sam dowodzi teraz na forum , więc gdybyś poadminował za niego ciekawe czy dałbyś radę na wszystko zwracać uwagę ...
Next
może założymy jeszcze podforum o gotowaniu, telenowelach albo o poradach dla młodych matek
A po co podforum ? Od tego jest Hydepark ... Po co robić oddzielne podfora na te tematy można je zamieszczać w Hydeparku ...
Hydepark to rozmowy o wszystkim ...