1 KJS AUSTERII KROKUS

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

1 KJS AUSTERII KROKUS

Postprzez pemkowski » niedziela, 19 lip 2009, 23:53

W dniu 9.08.2009r. Automobilklub Wałbrzyski przy pomocy grupy Walim Rajdowy jest organizatorem IV Rundy Mistrzostw Okręgu Dolnośląskiego oraz II Rundy Mistrzostw Wałbrzych pod nazwą 1 KJS AUSTERII KROKUS.

Oficjalna strona rajdu

Baza rajdu tym razem zostanie przeniesiona do siedziby naszego sponsora -AGROTURYSTYKI AUTERII KROKUS w Rzeczce nr 23. KJS będzie składał się z 4 prób pokonywanych trzykrotnie. Całkowita długość KJS 140km. Nawierzchnia na próbach to :
Sz -1 kostka, szuter
Sz- 2- kostka
Sz- 3- asfalt ( z metą lotną ) OS
Sl-4- asfalt

Próby mają długość od najmniejszej ( 0,80m ) do 1,4 km Sz-3 ( OS z metą lotną), który podczas 1 pętli będzie pokonywany zapoznawczo. Próba nr 3 zostanie rozegrana zgodnie z załącznikiem H i procedurą bezpieczeństwa, razem z wozem technicznym na starcie oraz ratownikiem. Pozostałe próby odbywają się na bardzo ciekawych placach o dużej rozpiętości. Można na trasie KJS dostrzec próby techniczne z dohamowaniami, szykanami, nawrotami itd. Start I załogi przewidziany jest na godz 10:00. Do dnia 8.08.2009r. zgłoszenia będą przyjmowane mailem na adres dycha@ak-wb.netix.pl , a w dniu imprezy w biurze rajdu. Wysokość wpisowego po przesłaniu zgłoszenia drogą mailową to 100zł, natomiast w dniu imprezy wpisowe wynosić będzie 120zł.Dla zawodników Ak.Wałbrzyskiego wpisowe wynosi 50zł.Wkrótce do pobrania będzie na stronie Automobilklubu regulamin KJS oraz druk zgłoszenia. Sukcesywnie również będzie uzupełniana lista zgłoszeń. Na mecie rajdu na zawodników czekać będą puchary oraz nagrody jak również ciepły posiłek.Wszelkich informacje można uzyskać pisząc, na wyżej podany mail bądź dzwoniąc pod nr 608-206-049 bądź 502-307-628. gg- 1218683.

Władze KJS

Dyrektor - Jarosław Dyszkiewicz
Dyr. ds organizacyjnych- Bartosz Bujalski
Dyr.ds sportowych- Justyna Wiciejewska
Kieorwnik BK- Marcin Luniak

Dyrektor KJS
Wszystkich Serdecznie Zapraszamy !!!
Obrazek
pemkowski
N3

Postprzez M.Stoklosa » wtorek, 4 sie 2009, 10:28

Ktoś sie wybiera?
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
"Ryzyko istnieje dopóki istnieje ten sport"
M.Stoklosa
N2

Postprzez zwibel » wtorek, 4 sie 2009, 13:18

Prawdopodobnie jedziemy Honda CRX :D :D
http://www.rajdowy.info Obrazek
zwibel
N2

Postprzez majster11 » środa, 5 sie 2009, 14:33

Chyba sie skusze,bo daleko nie mam,ale dzień przed mam jeszcze rally krkonose :D
SIEKLUCKI GO!!!!
majster11
N3

Postprzez pemkowski » środa, 5 sie 2009, 17:17

majster11 napisał(a):Chyba sie skusze,bo daleko nie mam,ale dzień przed mam jeszcze rally krkonose :D

a ja byłem stokroć pewny ze rallysprint jedzie w niedziele. Dobrze że napisałeś posta, bo bym do Czech pojechał w niedziele. A tak to w sobotę na sprinta, a w niedziele na DMO
Obrazek
pemkowski
N3

Postprzez majster11 » czwartek, 6 sie 2009, 10:33

pemkowski napisał(a):
majster11 napisał(a):Chyba sie skusze,bo daleko nie mam,ale dzień przed mam jeszcze rally krkonose :D

a ja byłem stokroć pewny ze rallysprint jedzie w niedziele. Dobrze że napisałeś posta, bo bym do Czech pojechał w niedziele. A tak to w sobotę na sprinta, a w niedziele na DMO

No Krkonose w Sobote,a w niedziele to gdzie leci ten mini oesik z elmotu?
SIEKLUCKI GO!!!!
majster11
N3

Postprzez zwibel » poniedziałek, 10 sie 2009, 09:37

Rajdzik jak dla mnie pełen wypas. Oprawa i przygotowanie godne MP 8) Naprawdę chłopaki się postarali i oby takich rajdów więcej.Świetne BK, troche szkoda że nie poinfomowano wszystkich że można jechać na slikach, ale cóż wszystko już za nami:) Wynik nasz chyba tez nie najgorszy.
Pensjonat Austeria Krokus też się świetnie postarał, rajdowe hity, muzyka i nagłośnienie rewelacja. Zakończenie mega fajne-wreszcie czuliśmy się nie jak intruzi tylko jak zawodnicy których się szanuje.

Gdyby ktoś miał zdjęcia albo filmy czerwonego CRXa prosze o PW.
zwibel
N2

Postprzez M.Stoklosa » poniedziałek, 10 sie 2009, 23:51

Powoli dochodzą do nas wypowiedzi po imprezie: http://www.rallykjs.pl/index.php?option ... icle&id=46

Jak ktoś chce wysłać wypowiedź to zapraszam serdecznie!
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
M.Stoklosa
N2

Postprzez ŁukaszŁuniewski » wtorek, 11 sie 2009, 19:22

Poszukuję fotek Skody Felicii. Jakby ktoś takowe miał proszę o wysłanie na maila luniewski.lukasz@gmail.com Z góry dziękuję.
ŁukaszŁuniewski
A5

Postprzez pemkowski » środa, 12 sie 2009, 19:18

zwibel napisał(a):Rajdzik jak dla mnie pełen wypas. Oprawa i przygotowanie godne MP 8) Naprawdę chłopaki się postarali i oby takich rajdów więcej.Świetne BK, troche szkoda że nie poinfomowano wszystkich że można jechać na slikach, ale cóż wszystko już za nami:) Wynik nasz chyba tez nie najgorszy.
Pensjonat Austeria Krokus też się świetnie postarał, rajdowe hity, muzyka i nagłośnienie rewelacja. Zakończenie mega fajne-wreszcie czuliśmy się nie jak intruzi tylko jak zawodnicy których się szanuje.

Mnie niestety nie było na imprezie, ale jak się słyszy taka opinię to spewnością organizatorzy stanęli na wysokości zadania.

Jeśli było tak dobrze to za rok możemy się spodziewać 2-ej edycji
Obrazek
pemkowski
N3

Postprzez zwibel » środa, 12 sie 2009, 21:18

Ponawiam prośbę o zdjęcia lub filmy czerwonego CRXa :) może ktoś coś ma chociaż z zakończenia. Fotki grupowe lub coś w tym stylu:(
zwibel
N2

Postprzez M.Stoklosa » sobota, 22 sie 2009, 18:10

pemkowski napisał(a):Mnie niestety nie było na imprezie, ale jak się słyszy taka opinię to spewnością organizatorzy stanęli na wysokości zadania.
Jeśli było tak dobrze to za rok możemy się spodziewać 2-ej edycji

Przeczytaj wypowiedzi zawodników po imprezie: Wypowiedział się między innymi: Śliwa Tomek, Szulczyński Robert, Syryca Robert, Magryta Mirek oraz Dulewicz Krzysiek.

http://www.rallykjs.pl/index.php?option ... 4:kjsppaik
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
M.Stoklosa
N2

Powrót do KJS