szukam pilota do kjs (dolnośląskie)

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

szukam pilota do kjs (dolnośląskie)

Postprzez marcin » wtorek, 18 wrz 2007, 16:23

Szukam pilota do KJS, najlepiej z okolic Świdnicy. Szczegóły na PW. Sprawa jest dość pilna więc proszę moderatorów o nie usuwanie tematu - wiem że nie istnieje tutaj jeszcze "giełda" ale może właśnie czas coś takiego zacząć?
marcin
A5

Postprzez marcin » wtorek, 20 lis 2007, 18:13

Szukam pilnie pilota na KJS pożegnanie sezonu w Malczycach.
marcin
A5

Postprzez Cogonieznajom » czwartek, 22 lis 2007, 12:56

Marcinku czemu ja się wyprowadziłem z Wałbrzycha? :(
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez marcin » czwartek, 22 lis 2007, 16:54

No właśnie - czemu :wink: Niestety brakuje coraz bardziej pozytywnie zakręconych osób w tym temacie. Jest jednak szansa że uda się pojechać. Przy okazji proponuję stworzenie czegoś w rodzaju giełdy na tym forum. Jest pewnie wiele osób którzy szukają kierowcy czy pilota albo chcą coś sprzedać/kupić.
marcin
A5

Postprzez mortonrally » środa, 23 sty 2008, 23:17

Żeby nie zakładać nowego tematu. Panowie mam takie pytanie bo już się całkiem pogubiłem. Gdy chciałbym teraz zrobić licencje dla pilota to co musze zrobić, bo słyszałem o tych licencjach dla pilotów ze coś pozmieniali. I drugie pytanie Zrobiłem licencje i teraz jak bym chciał jechać w KJS-ie jako kierowca to jestem uwzględniany w klasie "gość" czy normalnie ??
POGANUS ; WALDEK ; ADAŚ -- GOOO !!!!!!!!!!!!
Obrazek
mortonrally
N3

Postprzez Kisiel » czwartek, 24 sty 2008, 08:59

Mortonrally... musisz zdać egzamin (ten sam co na R ) zrobić badania w przychodni sportowej, zrobić badania psychotechniczne, złożyć wniosek ze zdjęciami i zapłacić 380zł za ubezpieczenie licencji (na rok) jeżeli będziesz startował.

A co do KJSów to jesteś uwzględniany jako normalny kierowca "(bez gościa)", i nawet jak uzyskasz 4pkt z KJSów (bo chyba taki jest teraz limit) to nie będziesz mógł od razu dostać R2 (do 3 ligi) tylko znowu odbyć, to samo w 100% szkolenie. Do połowy roku jest możliwość wyboru jaką się chce licencje czy R2 czy R1 ... ale tylko i wyłącznie do połowy roku, po tym terminie trzeba będzie przejść przez 3 ligę, aby trafić do PPZM.
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez mortonrally » czwartek, 24 sty 2008, 18:55

aha czyli robie badania skladam wniosek ide na szkolenie i np jade w ppzm a potem moge jechac w KJS-ie jako kierowc w normalnych klasach dobrze rozumiem??
POGANUS ; WALDEK ; ADAŚ -- GOOO !!!!!!!!!!!!
Obrazek
mortonrally
N3

Powrót do KJS