KJS W ŁODZI - INFO!

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

KJS W ŁODZI - INFO!

Postprzez Cogonieznajom » piątek, 4 maja 2007, 12:11

www.autoklublodz.pl

Jest strona, ale zaniedbana...aktualizacje pojawiają się kilka razy w roku, informacje o rajdach są znikome, wszystko wydaje się takie jakieś... nie dopracowane. Wydaje mi się, że to wpływ małego doświadczenia Łodzi i okolic w organizacji imprez rajdowych (nie to co np.rajdowe zagłębie Wałbrzych i Świdnica).

Mam więc pytanie:
Czy jest ktoś na forum kto startował w łódzkich kjs-ach? Brał udział w organizacji tych imprez lub poprostu interesuje się rajdami w Łodzi i chce podzielić się swoimi doświadczeniami na forum.

I druga sprawa:
Szukam osób zainteresowanych startem w jednym, lub całym cyklu kjs-ów z Łodzi lub okolicy. Mam doświadczenie jako pilot w tego typu imprezach, oferuje też wkład finansowy (koszty dzielone wraz z kierowcą).

Pozdrawiam serdecznie i licze na jakiś odzew.
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Marcus_wrc » sobota, 5 maja 2007, 22:22

Witam!

Kolego Cogonieznajom. O Łodzi napiszę ci tyle - rajdów w Łodzi już pewnie nie będzie :( . Nie ma kto ich organizować. Automobilklub się (z tego co ja wiem - w najbliższym czasie będę chciał mieć informacje o automobilklubie potwierdzone) rozleciał :( .

Jeżeli chodzi ci o rajdy z okolic Łodzi - to są takie miejsca:
- Skierniewice - rajdy organizowane przy współpracy z Maciejem Wisławskim :D - http://www.rajdowanie.pl - jest to nowa stronka, a stara brzmi - http://www.rajdowanie.n-s.pl - w najbliższym czase już ona nie będzie aktualna
- Tomaszów Mazowiecki - organizuje je automobilklub Tomaszów Mazowiecki :D - http://www.autoklubtm.vernet.pl/

Już w drugiej połowie maja będzie rozgrywany rajd w Skierniewicach :P . Dokładnie o terminach napiszę na forum i przedstawię kilka fotek :lol: , na jakich będą próby rajdowe.

Pozdrawiam!
Marcus_wrc

Postprzez Cogonieznajom » poniedziałek, 7 maja 2007, 12:19

dzięki wielkie za informacje!
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Zabolxp » poniedziałek, 21 maja 2007, 10:16

Szkoda, że Łódź się sypie, bo w zeszłym roku mieliśmy naprawdę genialne KJS-y w Brzezinach (Rajd Brzeziński i Rajd Prząśniczka). Ostatnio znalazłem kilka super tras w Aleksandrowie Łódzkim, gdzie AKŁ mógłby coś zorganizować. Szkoda marnować takie piękne okolice :(

Jak było ekstra - można zobaczyć w kilku moich filmikach w linku poniżej.
Zabolxp
N1

Postprzez Marcus_wrc » wtorek, 22 maja 2007, 00:15

Nie ukrywam, że może w przyszłym roku będzie jakiś rajd w Brzezinach. Już o tym myśleliśmy. W tym roku nie da rady.
Marcus_wrc

Powrót do KJS