Gdzie można poćwiczyć?

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

Gdzie można poćwiczyć?

Postprzez Dzidex » piątek, 11 lut 2005, 00:32

Witam,
niedawno przeprowadziłem się do Krakowa i chciałbym się dowiedzieć gdzie mugłbym poćwiczyć przed kjs`ami (kraków i bliskie okolice):?: Czy moglibyście mi pomóc i poinformować o takich miejscach :?:

Jak narazie znam tylko jedno takie miejsce, stara zajezdnia na czyżynach obok pasa lotniska. (pewnie wszyscy już znają to miejsce, ale może akurat komuś sie przyda to info)

pozdrawiam
dzidex
Dzidex
Dzidex

Postprzez LIPciu » piątek, 11 lut 2005, 14:26

myśle że przede wszystkim lotniska (dwa) w okolicach dewizionu 303 i oś II pułku.
można też śmigac pod ikeą albo na pachońskiego
LIPciu
A5

plyty lotniska lotniska

Postprzez Dzidex » piątek, 11 lut 2005, 14:52

dzieki za odpowiedź. nie wiem jak wyglada płyta po stronie geanta, bo statnio widzialem ze przy wieździe był szlaban :( , coprawda nikt go nie pilnowal ale nie wjeżdzalem. co od rugiej płyty to miszkam obok niestety nie jest w idealnym stanie i trzeba uważać na nierówności, ale pojeździć sie da . Zajezdnia jest w dużo lepszym stanie. Jednak jadąc tam trzeba pamiętać aby mieć TRÓJKĄT, WAŻNĄ GAŚNICE, ITP. :) ponieważ czasami przyjeżdzają panowie policjańci :o i lubią sie przyczepić do wszystkiego. Ostatnio koledze sprawdzali dosłownie wszystko. Sam plac jest dość spory i można spokojnie sie rozpędzić pozatym są obny z których można sobie wyznaczyć prowizoryczny tor. wiajzd z płyty lotniska (obok betonowych zapór)

Mam propozycje, mianowicie jeżeli ktoś zna podobne miejsce niech zamieszcza ogólny opis i jak dojechać, wydaje mi się ze jest troche osób które nie znają wszystkich miejsc, a jeżdzenie wkółko po jednym placu każdemu wcześniej czy później sie znudzi. W ten sposób skożystają wszyscy.

pozdrawiam
Dzidex
Dzidex

Postprzez Gokart » wtorek, 15 lut 2005, 14:34

FYI: zajezdnia została niedawno zablokowana przez "służby drogowe" poprzez ustawienie metalowych słupków - w związku z tym nie da się tam już wjechać (chyba, że czołgiem).

a co to za miejsce przy Pachońskiego?
Gokart
N3

Postprzez schwepes » wtorek, 15 lut 2005, 19:14

jak nie można jak można ;) po prostu trzeba wjechać od strony działek.. :twisted:
schwepes
A6

Postprzez Transformer » wtorek, 15 lut 2005, 22:32

tyle ze trzeba mieć zawias szutrowo offroadowy :)
http://www.alfa156.pl/ Alfa 156 | http://photomotive.net/ że niby blog | http://www.flickr.com/photos/airsiwy/ Zdjęcia
Transformer
N3

Postprzez schwepes » wtorek, 15 lut 2005, 23:23

ostatnio jak byłem to jakiś koleś przyjechał seryjnym meganem.. więc się da ;)
schwepes
A6

Postprzez LIPciu » środa, 16 lut 2005, 03:26

pewnie że się da! wjeżdzałem tam corsą z twardymi krótrzymi sprężynami :)
LIPciu
A5

Powrót do KJS