Klasyfikacja PPAiK

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

Klasyfikacja PPAiK

Postprzez zales » wtorek, 27 lip 2004, 12:01

witam !!!

niewiecie moze gdzie mozna dostac aktualną klasyfikacje pucharu PPAiK
zales
N1

Postprzez jgw » sobota, 7 sie 2004, 23:26

wlasnie ,wlasnie...o to samo mialem spytac , do tej pory wszystko bylo na stronie ak z kudowy zdroj ale stronka zniknela . Moze maja albo beda mieli nowa strone ,podobno ktos w lodzkim ak tez sie tym zajmuje ale strony tez ni ma(niech ich cholera wezmie mogliby wpisowe o 5 zl zwiekszyc i oplacic kogos kto by to robil bo czlowiek jezdzi i nawet nie wie co i jak)
jgw
N2

Lokalizacja: z gor , z sudetow ..tzn.obok sniezki...zaraz pod szrenica:)

Postprzez Mroowa » środa, 1 wrz 2004, 19:58

http://www.kolorajdowiec.republika.pl/

Looknijcie tu nie orientuje się ile się zawodów odbyło ale jakaś klasyfikacja tam jest i będzie wam pomocna :)
Mroowa
S2000

Postprzez Albert(Zambrów) » czwartek, 16 cze 2005, 11:06

Lekko odkopie temat. Pytanie jak w temacie. Klasywfikacja po 6 rundach jest na www.brodarally.pl ale nie wiem skąd wziąsć po 7 rundzie. Szukałem i nic nie moge znaleźć :? Pomocy :!: :!: :!:
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez jgw » niedziela, 19 cze 2005, 23:37

zdaje sie ze na stronach ak torunskiego jest klasyfikacja www.automobilklub.kujpom.pl
jgw
N2

Postprzez samer_wrc » poniedziałek, 20 cze 2005, 01:54

Ja nie kminie wogule tego PPAiK , co tydziec jakas eliminacja, juz jest po 7. Nie moge znalesc regulaminu. Jak tu zdobyc puchar ?!? Powinno to byc bardziej proste...
13.02.2004 , dlaczego ten dzien musial byc ? :( Janusz trzymaj sie! Jestes Nadal Mistrzem

Nowe GG - 6195772
samer_wrc
N3

Postprzez Albert(Zambrów) » poniedziałek, 20 cze 2005, 10:03

Dlatego PPAiK jest fajne. Pod koniec maja Toruń, potem jakieś dwa tygodnie, Szczecin. Nastepne dwa tygodnie Białytok, dwa tygodnie jeszcze jedne Suwałki, teraz tydzien i Opole. Można sporo pojeździć, trasy PPAiK są juz coraz szybsze i coraz ciekawsze. Fajnie jest krótko mówiąc :wink:

Rajdy wporzO!

Albert(Zambrów)
A6

Postprzez jgw » wtorek, 21 cze 2005, 07:25

dokladnie jak wyzej czyt. ...nie trzeba kminic tylko wydajesz kase plus umiejetna jazda samochodem w KJS ,to jest recepta na zdobycie mistrza w KJS ...nic bardziej prostego... :lol: :lol: :lol:aaa wlasnie ..jak chcesz wazon czyt.puchar to wystarczy ze zmiazdzysz swoim wynikiem czyli objedziesz leszczy startujacych w cyklu i masz wazon...a tak na powaznie kazdy moze startowac i sprobowac swoich sil nie ma zadnych ograniczen ,jedynie prawko +kaski+pojazd
jgw
N2

Postprzez samer_wrc » wtorek, 21 cze 2005, 14:30

No spoko. Sam bede startowac w Opolu w sobote. Tylko zastanawiam sie ile tych PPAiK bedzie w calym roku i ile liczy sie do klasyfikacji. Gdyby bylo ich mniej to by byla wieksza konkurecia na probach , a nie kto ma grubszy portwel, kto wiecej wystartuje. A konkurecja = zainteresowanie media = sponsorzy :)
No nic, heh, niec se bedzie jak jest.

Aham ,w opolu maja byc szybsze przejazdy , malo slupkow ,ponoc tylko 2 ;) zobaczymy.
13.02.2004 , dlaczego ten dzien musial byc ? :( Janusz trzymaj sie! Jestes Nadal Mistrzem

Nowe GG - 6195772
samer_wrc
N3

Postprzez Albert(Zambrów) » czwartek, 23 cze 2005, 16:35

Samer, w każdym sporcie wieksze szanse ma ten co ma wiecej kasy, niestety :? Ale jesli chodzi o oprawę medialną, zajebista była na Magnolii, eliminacji w Szczecinie. Na stronie były wyniki po pierwszym dniu, po drugim też, schematy do obejrzenia na stronie wczesniej, mozna bylo sobie opisac. Nie byłem, ale wiem to z relacji "kolegów" których spotkalismy potem w Białymstoku i Suwałakach, że można było sobie spokojnie objechac i opisać trasy. Sponsorami była telewizja, była relacja w TVP3 Szczecin.

Co do Opola i szybszych przejzadów, teraz wiekszosc PPAiK jest szybka, Tomaszów(byłem) szybko dosyć, Toruń(byłem) tez szybko, Szczecin słyszałem że na niektórych próbach osiągało sie do 170km/h :twisted: :) Białystok(byłem) jak zwykle, słupkolandia :? Suwałki(byłem) też całkiem szybko i dość technicznie.

Rajdy wporzO!

Albert(Zambrów)
A6

Powrót do KJS