No nie wątpię, ale może jakieś prywatne wiadomości, może jakieś plotki. Ja słyszałem tylko tyle, że Kornicki ma być DS'em, może Bębny jeśli sponsorem memoriału będzie Platinium.
Może tak być jak piszesz a poważnie to ciekawe kto wystartuje. Kuzaj pewnie po piątkowym incydencie nie pojedzie, Hołek w Stanach, Kajetanowicz, Sołowow, Kuchar do Wieliczki nie przyjeżdzali to i pewnie teraz ich nie będzie.
Ja ciągle się łudzę że skoro Lotos był już dość dawno temu wiec samochody raczej zdążyli przebudować na asfalt, a sezon też już jest rozpoczęty oficjalnie, wiec mogą pokazać się furami nie tak jak kiedyś, że sezon zaczynał się dopiero w kwietniu to wiadomo że nie mogli pokazywać nowych broni.
przez allelisiorr1 » poniedziałek, 5 mar 2012, 14:43
na "fejsie" Stec pisze że chce powtórzyć 1st place z zeszłego roku, a Bębny w Dytkowym rurowym protoPolo więc już jakieś przedsmaki są... PS piszę to dla tych co nieposiadaja FB
"...dodaję gazu, bo za szczytem może być prosta..." -Janusz Kulig [*]
Zapowiada się mega samochód - legenda. Za kierownicą pojedzie zwycięzca jednej z klas Lotosu... Nic więcej nie mogę - czekamy na listę Pewniaki: Stec - Evo potwór Bębenek - Polo Proto i co dalej?