ANWA Kraków

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

Postprzez Bujaka Jamajka » sobota, 26 kwi 2008, 21:42

opisu trasy raczej brak ;) ale jest to ulica Centralna o ile mnie pamięc nie myli. (Koło hipermarketu Selgros) . Próby to 2x Eurostar (Na terenie byłego MaxiSchroot'a) i 1x Lotnisko (Lotnisko w Czyżynach) Tak wygląda jedna pętla a jest ich bodajże 3 ;) .
Pozdro i do zobaczenia na Eurostarze ;)
"RWD jest jak SEX, po co jeździć na ręcznym skoro można dać w pizdę" ...

Zdobysław Bucki fotografia rajdowa (i nie tylko) :)
Bujaka Jamajka
N3

Postprzez AndreWRC » sobota, 26 kwi 2008, 22:03

A na trzeciej pętli idzie tylko eurostar, nie ma lotniska.

Jak ktoś z forum będzie to zagadywać, ja będe z Bujaką, jego łatwo rozpoznać, strasznie zajawiony człowiek, włazi pod auta albo biega po próbie. A tak na poważnie to zawsze rozczochrany :lol: Pozdro ziomuś :P
KAJTO OGNIA !!
AndreWRC
A5

Postprzez Anonymous » niedziela, 27 kwi 2008, 07:51

To powodzenia chłopaki! ;) ognia!
Anonymous

Postprzez Bujaka Jamajka » niedziela, 27 kwi 2008, 08:26

Andre pogadamy na próbie :P

Bujaka Jamajka
N3

Postprzez jazzzy » niedziela, 27 kwi 2008, 20:58

Bylem na 2 i 3 probie Eurostar, zrobilem 230 zdjec, glownie amatorskich i dokumentacyjnych, niestety nie wszyscy sie zalapali bo mi bateria sie skonczyla w aparacie, niemniej jednak zapraszam pod adres

http://anwa27042008.tk/

przykro mi ale wszystkich zdjec nie mam czasu poprawiac wiec zostawiam w takim stanie jakie sa

co do samego KJS bo widowiskowo i ladnie pojechal Starmach z nr.1
poza tym fajnie tez Batkiewicz w Clio, podziw dla zlotowlosej w cieniasie z numerem 47

mortonrally : swietny przejazd :mrgreen:

ktos wie co sie podzialo z Lancia ?

jak dla mnie impreza z przygodami tj. dopadl mnie taki wielki pies :wink:
Ostatnio edytowano niedziela, 27 kwi 2008, 21:54 przez jazzzy, łącznie edytowano 1 raz
jazzzy
N3

Postprzez mortonrally » niedziela, 27 kwi 2008, 21:30

heh mega mega slisko bylo ale bardzo fajny klimat i proby na ostatnim Eurostarze FELGA - DZIÓRA 1:0 8) :D
POGANUS ; WALDEK ; ADAŚ -- GOOO !!!!!!!!!!!!
Obrazek
mortonrally
N3

Postprzez qbus » poniedziałek, 28 kwi 2008, 18:30

Jesli ktos ma jakies zdjecia bialego 106 z numerem 28 to bede bardzo wdzieczny. jestem na maxa zadowolony 3 miejsce w klasie i 9 w gen moim 1.4 to chyba niezły wynik :) bez bledow sie nie obylo ale popelnilismy ich mniej niz konkurencja.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez jazzzy » poniedziałek, 28 kwi 2008, 20:41

qbus napisał(a):Jesli ktos ma jakies zdjecia bialego 106 z numerem 28 to bede bardzo wdzieczny.

a w tych moich nie ma ?
jazzzy
N3

Postprzez qbus » poniedziałek, 28 kwi 2008, 21:11

dlaczego by nie? pewnie ze sa i dziekuje :)
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Anonymous » wtorek, 29 kwi 2008, 17:54

Witam! Zaraz wezme sie za ściągniecie zdjęć i przejrzenie ich ;) sory ze tak od niedzieli brak ale jakoś tak wyszło.:/

Na samym kajtku było super :D spotkaliśmy bujake jamajke, AndreWRC, Janka Chmielewskiego, ekipke z która byłem(Piterr, Muniek :)) super!
Anonymous

Postprzez fydi » wtorek, 29 kwi 2008, 20:13

Thx za zdjęcia!
fydi

Postprzez Bujaka Jamajka » czwartek, 1 maja 2008, 13:28

Jeszcze ja tam mam jakieś foty wiec wrzuce ale narazie nie mam głowy do tego mam nadzieje ze do soboty zdaże sie wyrobic ze wszystkim i wrzuce w neta ;)
Pozdro.

Bujaka Jamajka
N3

Postprzez Ohlins » czwartek, 1 maja 2008, 16:27

Niestety nie mogłem być na tym KJS'ie i mam prośbę ostatni w stawce to bym zielony maluch mojego "kolegi" którego nie darzę sympatią i tu pytanie jak sobie radził??
Ohlins
A6

Postprzez jazzzy » czwartek, 1 maja 2008, 16:31

Ohlins napisał(a):Niestety nie mogłem być na tym KJS'ie i mam prośbę ostatni w stawce to bym zielony maluch mojego "kolegi" którego nie darzę sympatią i tu pytanie jak sobie radził??

byl z niego polew jak pomylil droge i potem pojechal na start zeby przejechac petle jeszcze raz a dokladniej to skrocic trase, nie przejechac przez lotna tylko bezposrednio do 'wyjscia'
jazzzy
N3

Postprzez Anonymous » czwartek, 1 maja 2008, 17:43

jazzzy napisał(a):
Ohlins napisał(a):Niestety nie mogłem być na tym KJS'ie i mam prośbę ostatni w stawce to bym zielony maluch mojego "kolegi" którego nie darzę sympatią i tu pytanie jak sobie radził??

byl z niego polew jak pomylil droge i potem pojechal na start zeby przejechac petle jeszcze raz a dokladniej to skrocic trase, nie przejechac przez lotna tylko bezposrednio do 'wyjscia'

To był chyba jego debiut(?) jechał jak jechał.... ta trasa byłą tak pokręcona że naprawde trudno było sie pokumać... ja jako kibic widziałem 10 razy auto na tej trasie i tak cięzko było zapamiętać gdzie ma jechać, to tym bardziej kierowca(co widzi 2 razy..) Pozatym to był seryjny silnik ;) nie ma sie co śmiać, jestem ciekaw jak inni by sobie poradzili... :?

Tak samo było bodajże z Xsarą co kierowca zatrzymał sie i wziął notatki pilota(mapke) i patrzył bo pilot nie mowił dobrze czy coś takiego... :/
Anonymous

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do KJS