Jak jest z pilotem w KJS

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

Postprzez _dookie » sobota, 19 lut 2005, 18:17

Taryfa jest to inaczej kara za niezgodne ze schematem pokonanie próby. Wtedy twój czas jest wartoscia 150% czasu zwyciescy klasy. Jesli natomiast osiągniety przez Ciebei czas bedzie wiekszy niz 150% czasu najlepszego w klasie, wtedy wpisany bedziesz miał te 150%.

A co do PKCów za jedna minute wcześniejszego wjazdy na PKC jest 60 s kary, a za 1 minute pożniejszego wjazdy an PKC 10 sekund.

Dane te są zgodne z Ramowym Regulaminem KJS(PPAiK)
BRT rośnie w siłę!! GG:3087599

Narazie prawy fotel:)

GSi rządzi!!

JANUSZ NIGDY CIE NIE ZAPOMNE!!
_dookie

Postprzez Hultay WRC » poniedziałek, 21 lut 2005, 23:03

Dzięki. Nie zakumałem po prostu, że kary czasowe tak się nazywają :)
Dobrze przy okazji doiedzieć się jak wysokie one są.
Sumo: widzę, że chyba zacznę tak jak ty. :) Potem bede musiał wciągnąć w to jakiegos kolegę, bo nie bede przez cały czas ze staruszkiem jeździł :) .
Pozdrawam
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez sumo » poniedziałek, 21 lut 2005, 23:50

ja wciągnąłem ojca... na nastepną impreze wciągnął mnie kolega i tak od czasu do czasu mnie wciągają .. :)
sumo
N4

Postprzez _dookie » wtorek, 22 lut 2005, 15:36

Ostatnio sobie tak pomyslałem o Letnik Kryterium Żerań jako o debiucie z nieco innej perspektywy, a mianowice lewego fotela, czyli kierwocy. Gadałe z drajwerem i doszlismy do wspolnego wniosku ze to trudny rajd. Trzech zawodników straciło koła, z czego wszyscy z doswiadczeniem w rajdach. Dla pilota to raj na ziemi, bo jes prosto, 3 PKCe w ciagu całego rajdu, zadnych PKP(bo i gdzie to postawic :P ), pilotowanie proste, ale jednak prawde mówiąc to sami mielismy sporo przygod, prawie urwalismy kolo w tym samym miejscy co Pug 309(kto bym to wie :) ).

Ale nie zmieniam zdania ze to fajny rajd :D
BRT rośnie w siłę!! GG:3087599

Narazie prawy fotel:)

GSi rządzi!!

JANUSZ NIGDY CIE NIE ZAPOMNE!!
_dookie

Poprzednia strona

Powrót do KJS